Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gratis downloadmanager - Review Semalt

Internet wordt steeds meer gezien als de belangrijkste bron van entertainmentcontent. Dit kan worden toegeschreven aan de enorme opslagplaatsen van media-inhoud op internet. De meerderheid van de inhoud kan worden gestreamd, maar af en toe zul je een bestand tegenkomen dat je lokaal zou willen bewaren voor toekomstig gebruik of om het met je familie en vrienden te delen.

Het resultaat hiervan is dat u mogelijk te maken krijgt met de noodzaak om verschillende soorten bestanden tegelijkertijd te downloaden. Natuurlijk kun je het op de moeilijke manier doen - elk bestand handmatig downloaden. Tot op zekere hoogte zou het kunnen werken, maar je zult nog steeds in de problemen komen wanneer je te maken hebt met gegevens waarvoor specifieke hulpprogramma's van derde partijen nodig zijn, zoals torrent-downloaders. Hier komt Free Download Manager om de hoek kijken. Met het programma kunt u onderweg inhoud downloaden van verschillende webpagina's. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken.

Gebruikersvriendelijke interface

Gratis downloadmanager wordt geleverd met een overzichtelijke interface die gemakkelijk te gebruiken is. U kunt het gebruiken om uw lopende downloads te beheren en om nieuwe projecten in te plannen. Het is belangrijk om op te merken dat u eenvoudig URL's kunt slepen en neerzetten om nieuwe downloads toe te voegen, hetzelfde kan worden toegepast als het gaat om het downloaden van torrents.

Aan de andere kant heeft de gebruikersinterface tabbladen voor eenvoudige navigatie over uw verschillende downloadcategorieën.

Ondersteuning voor HTTP / FTP / HTTPS en BitTorrent

Ooit gevonden U moet meerdere downloadbeheerders downloaden, alleen omdat uw favoriete een downloadformaat niet ondersteunt waarmee u wilt omgaan? Met Free Download Manager hoeft u zich daar nooit zorgen over te maken. Dit komt omdat het programma alle grote bestanden ondersteunt. downloaden van services, zelfs torrents.

Download versnelling

FDM kan uw downloads tot 10 keer verhogen, dit kan worden bereikt door uw bestanden van verschillende servers te downloaden en in het geval van één server verstopt raken door het verkeer schakelt het programma automatisch over naar een andere server.Om uw downloadervaring verder te verbeteren, kan FDM mediabestanden van verschillende formaten onderweg verwerken.

Meertalige ondersteuning

Engels heeft word de standaardtaal voor de meerderheid o In de huidige programma's is er nog steeds een aanzienlijke populatie van consumenten die er geen gebruik van maken. Om deze taalbarrière te overwinnen, is FDM verkrijgbaar in verschillende talen, van Duits tot Chinees en zelfs van het Frans. Zorg ervoor dat u tijdens het installatieproces uw standaardtaal opgeeft.

Het programma is compatibel met alle populaire browsers zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Safari en Mozilla Firefox.

U kunt het verkeersgebruik aanpassen zodat essentiële downloads prioriteit krijgen en zelfs plannen dat anderen worden uitgevoerd wanneer u uw computer niet gebruikt.

Ondersteuning voor meerdere besturingssystemen, van Windows tot Mac OS X, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over compatibiliteit wanneer u besturingssystemen wijzigt.

FDM is volledig gratis. Dit komt omdat het programma is uitgebracht onder de GNU General Public License. Hoewel je voorzichtig zult moeten zijn als je te maken hebt met niet-officiële leveranciers, omdat ze het misschien bundelen met ongewenste programma's.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport