Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Een zelfstudie over schermschrappen geboden door Semalt

Als het gaat om het schrapen van webinhoud, is het gebruikelijk op internet te zoeken screen scrap ing tutorial. Soms is de gewenste informatie alleen toegankelijk via een API (Application Programming Language) en in sommige gevallen wilt u wellicht een schermschraper gebruiken of een Python-bibliotheek kiezen om uw taken uit te voeren.

In deze zelfstudie over het schrapen van schermen bespreken we de beste en meest beroemde Python-bibliotheken en leren we over de verschillende componenten van een webpagina.

De componenten van een webpagina:

Wanneer u een webpagina bezoekt, verzendt uw browser een verzoek naar de webserver. Dit verzoek wordt GET-verzoek genoemd en de server stuurt de bestanden terug die uw webbrowser vertellen hoe ze de pagina's voor u moeten weergeven. Er zijn vier hoofdonderdelen van een webpagina: HTML, CSS, JS en afbeeldingen. HTML bevat de hoofdinhoud van een pagina en CSS wordt gebruikt om stijlen aan een pagina toe te voegen en maakt het er aantrekkelijk, charmant en aantrekkelijk uitzien. Aan de andere kant worden JavaScript of JS-bestanden gebruikt om interactiviteit aan een webpagina toe te voegen en de afbeeldingen worden gebruikt om een site er professioneel en beter uit te laten zien dan de andere. De beste afbeeldingsformaten zijn PNG en JPG - beide formaten zijn geschikt voor webmasters en beeldcuratoren en stellen hen in staat hun webdocumenten interactief te bekijken.

Verschillende Python-bibliotheken voor schermschrapen:

1. Verzoeken

Het is de beroemdste en een van de beste Python-bibliotheken..Verzoeken zijn geschreven door Kenneth Reitz en gebruikt voor het bouwen van verschillende webapplicaties en dataschrapers.

2. Scrapy

Scrapy is tot nu toe de krachtigste en handigste Python-bibliotheek voor je schermschraptaken. U hoeft niet over de technische kennis te beschikken om deze bibliotheek te gebruiken, omdat Scrapy de webschraptaken automatiseert en uw tijd en energie in zekere mate spaart.

3. wxPython

Het is een GUI-toolkit voor Python en is een goed alternatief voor Scrapy. Deze Python-bibliotheek is echter niet zo gebruikelijk als Scrapy en BeautifulSoup.

4. Panda's

Panda's zijn hoofdzakelijk een Python-pakket dat is ontworpen om te werken met "relationele" en "gelabelde" gegevensmonsters. Panda's zijn een perfecte manier om inhoud van internet te schrapen en staat bekend om zijn geweldige visualisatie en aggregatie van gegevensmanipulatie.

5. Matplotlib

In deze zelfstudie over het schrapen van schermen leert u ook over Matplotlib, een kernpakket van SciPy Stack en een populaire Python-bibliotheek. Matplotlib is afgestemd op de schermschraptaken en genereert met gemak krachtige visualisaties. Het is een goed alternatief voor Scrapy en kan afzonderlijk of in combinatie met NumPy, Panda's en SciPy worden gebruikt. Matplotlib is echter een bibliotheek op een laag niveau, wat betekent dat u geavanceerde codes zult moeten schrijven om een geavanceerd niveau van gegevensextractie en visualisatie te bereiken.

6. BeautifulSoup

BeautifulSoup is net zoals Requests and Scrapy een populaire Python-bibliotheek die zowel voor het parseren van HTML als XML-documenten (inclusief niet-gesloten tags) wordt gebruikt. Het helpt bij het maken van een pars-structuur voor de geparseerde pagina's die kunnen worden gebruikt om gegevens uit HTML te schrapen.

Al deze Python-bibliotheken worden gebruikt voor schermschraptaken en extraheren nuttige gegevens uit de bovengenoemde componenten van een webpagina.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport