Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de praktische Amazon-tips om gerichte zoektermen te vinden?

De gemiddelde Amazon-omzet van het voorgaande jaar is $ 34 miljard. De oprichter van Amazon, Jeff Bezos, wordt erkend als de rijkste persoon ter wereld. Deze cijfers blijven elke maand groeien, dus het zal een 100% slimme beslissing zijn om uw bedrijf op dit platform te starten of het als de extra marktplaats te gebruiken. De grootte van uw slice hangt af van de zichtbaarheid van uw producten op de Amazon-pagina met zoekresultaten en uw listingconversie. Amazon zoekmachine optimalisatie helpt om beide problemen op te lossen.

Om ervoor te zorgen dat uw vermelding op Amazon wordt gevonden, moet u beginnen met uitgebreid zoekwoordonderzoek. U kunt dit handmatig doen met behulp van het zoeksysteem van Amazon of automatisch met behulp van trefwoorden voor zoekwoorden van derden. Ik raad u aan beide zoekwoordonderzoekmethoden te gebruiken om de meest nauwkeurige gegevens te verkrijgen.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw producten worden gevonden bij zoeken op Amazon?

Om trefwoordonderzoek op Amazon uit te voeren, vertrouwend alleen op uw inspanningen, moet u de eerste letters van uw gerichte zoekterm invoegen in het zoekvak van Amazon. Daarna geeft het systeem u een geautomatiseerde suggestie op basis van de populaire gebruikersquery's. Bekijk deze suggestie om de meest relevante te onderscheiden. Bovendien moet u uw aandacht besteden aan de gerelateerde producten en categorieën om meer zoekwoordideeën te krijgen. Gerichte zoektermen kunnen ook worden opgenomen in producttitels en beschrijvingen. Daarom moet u alle relevante vermeldingen zorgvuldig lezen om onderscheid te maken tussen de zoektermen waarnaar u kunt zoeken. Met behulp van deze methode vindt u voornamelijk algemene zoektermen. Als u echter minder competitieve long-tail-zoekwoorden wilt krijgen, moet u geautomatiseerde hulpprogramma's voor trefwoordonderzoek implementeren die beschikbaar zijn op internet.

Van de geautomatiseerde software die specifiek is ontworpen voor onderzoek met Amazon-zoekwoorden, kan ik het volgende onderscheiden:

  •  Trefwoordinspecteur 

It is een professioneel online platform dat enkele mogelijkheden biedt aan Amazon-verkopers, inclusief de optie Zoekwoord zoeken op trefwoord. Deze functie biedt de mogelijkheid om de TOP nieuwe zoektermen dagelijks of wekelijks te bekijken. Om deze tool te gebruiken, moet u credits kopen voor de tool die u wilt gebruiken of een maandelijks abonnement kopen.

  •  Hulpprogramma voor zoekwoorden 

Deze zoekhulpmiddel voor zoekwoorden is niet alleen ontworpen voor onderzoek met Amazon-trefwoorden, maar ook voor Google, de App Store en andere zoekopdrachten motoren. Een gebruiker kan gemakkelijk schakelen tussen deze platforms. U moet uw doelzoekwoord invoegen en het systeem geeft u een lijst met relevante suggesties op basis daarvan. Als u toegang wilt krijgen tot de meer geavanceerde functies, kunt u betalen voor de optie Hulpprogramma voor pro voor Amazon.

  •  Semalt Amazon SEO 

Semalt Amazon SEO is een optimalisatie en zoekwoordonderzoeksinstrument tegelijk. Het dient om gericht verkeer aan te trekken via Google-zoekopdrachten, aangezien de meeste verkopers hun productonderzoek daar starten en pas daarna worden overgezet naar de Amazon-zoekmachine. Het helpt om de positie van uw productvermelding op de pagina met zoekresultaten te verbeteren door een effectieve linkbuilding-campagne uit te voeren. Bovendien biedt het u sales-genererende zoekwoordsuggesties op basis van marktonderzoek en concurrentieanalyse. Keyword-onderzoeksprocessen zijn professionele Semalt SEO-specialisten die u wekelijkse rapporten sturen. Er zijn geen verborgen kosten of extra kosten. Alles wat je nodig hebt is om te betalen voor een jaarabonnement.

  •  Google Keyword Planner 

Google Keyword Planner kan ook worden gebruikt voor het optimaliseren van Amazon-vermeldingen. Het kan u de nodige gegevens bezorgen om de verkoop van uw Amazon-voorraad te stimuleren. Het is gratis, eenvoudig te gebruiken en biedt u de mogelijkheid om uw rapporten te downloaden. Met deze tool kunt u zoekwoordtrends volgen en vergelijken met Google Keyword Planner om te anticiperen op dagelijkse producttendensen.

Hoe u uw zakelijke conversieratio op de Amazon-marktplaats kunt verhogen?

Conversie is wanneer gebruikers u vinden en besluiten om uw klanten te worden. Van uw productvermelding geven ze geen reden om te blijven, ze zullen het meest waarschijnlijk vertrekken, wat betekent dat uw productbeschrijving niet relevant is. Amazon verlaagt je rang, wat een financieel verlies voor jou betekent. Daarom moet u uw vermelding maken voor uw potentiële klanten, niet voor robots. Maak het beschrijvend, leesbaar en nuttig. Beantwoord alle mogelijke gebruikersvragen in uw beschrijving en opsommingstekens om hen een duidelijk inzicht te geven in wat ze zullen verkrijgen bij het kopen van uw inventaris. Het is een geweldige kunst om een opwindende en boeiende kopie te maken met daarin uw gerichte zoektermen. Uw eerste optimalisatietaak is om zowel uw klanten als uw robots gelukkig te maken.

  •  Titel 

Een titel is het belangrijkste deel van uw aanbieding dat klanten helpt te bepalen of ze uw productlink moeten volgen, of niet. Amazon titel optimalisatie richtlijnen worden gepresenteerd op Amazon Seller Central-pagina. Ik wil deze informatie niet herhalen. Het enige dat u moet weten, is dat uw titel zo veel mogelijk beschrijvend moet zijn. Naar mijn mening heeft de ideale Amazon-titel de volgende structuur - "belangrijkste zoekterm" + "merknaam" + "3 gerichte zoektermen met het hoge zoekvolume" + "waarde-voorstel" + "aantal of andere productfuncties, indien van toepassing. "

  •  Prijs 

Prijs dient als een essentiële rangordefactor voor Amazon om verkopers te helpen meer klanten aan te trekken en hun verkoop te stimuleren. Zorg ervoor dat uw prijs geloofwaardig lijkt en overeenkomt met de kwaliteit van de producten of services die u aanbiedt. Om meer klanten aan te trekken, moet u hen een prijs bieden die iets lager is dan het marktgemiddelde. Je kunt hen bijvoorbeeld een korting van $ 10 geven als ze nu een aankoop doen. Het is een slim idee om de tijd van uw kortingsvoorstel te beperken. Een andere slimme marketingtruc is het maken van couponcodes voor bescheiden kortingen om het kopen van meerdere eenheden te belonen. Prijsverlaging is een goed initiatief met mate, maar u moet ervoor zorgen dat de deal de waarde niet op losse schroeven zet of uw merk doet devalueren.

  •  Foto's 

Uw titeloptimalisatie helpt klanten u te vinden op de pagina met zoekresultaten, maar uw productfoto's zorgen ervoor dat ze op uw vermelding klikken in plaats van andere. Amazon biedt u de mogelijkheid om zeven foto's van uw product te uploaden. Verlies uw verkoopmogelijkheden niet en gebruik ze allemaal op de juiste manier om meer verkopen te winnen. Uw primaire productafbeelding moet op een witte achtergrond staan. Het verkoopitem moet niet minder dan 85% van het frame vullen. De hoofdafbeelding moet worden gevolgd door drie verschillende detailafbeeldingen op wit. Met deze foto's kunt u alle productfuncties, de textuur en ware grootte ervan laten zien. Daarna moet u andere drie afbeeldingen uploaden met lifestyle of voordeelopnamen. Het kan de foto's maken van mensen die uw inventaris gebruiken, duidelijke productvoordelen, etc.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport