Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Potansiyel olarak Hizmet Satıcım App'la Amazon sıralamamı yükseltebildiğim doğru mu?

Aslında, kısa cevap evet, bu doğru. Hizmet Satıcısı Uygulaması ile Amazon sıralamanız için uzun vadeli bir potansiyeli gerçekten etkileyebilirsiniz. Bu işte yeni olan geri kalanımız, böyle umut verici bir uygulamanın temel amacını merak ediyor olabilir. Ve büyük zamanlı satıcıların bu küçük çevrimiçi yardımcıyı ne için kullandıklarına dair bir ipucunuz yoksa - burada da, davayı takip etmeniz ya da en azından onunla denemek için oldukça ikna edici birkaç nedeni vardır. Bu şekilde, kısa bir tanıtımla başlamama izin verin - Google Play Store'dan (veya iOS App Store'dan) alabileceğiniz temel bilgilere göre Amazon Satıcı Uygulaması, damla nakliyesinin tümünü yönetmek için orada listelenen ürünlerin bulunduğu herkesin yardımına Hareket halindeyken iş. Zaten Amazon'un Prime Seller topluluğuna katılmış olsanız da veya standart üyelikle uğraşıyorsanız, kullanışlı uygulama her iki yazılım mağazasından da ücretsiz olarak indirilebilir ve neredeyse hiç zaman içinde kurulabilir. Bütün söylenenlere göre, bu Hizmet Satıcı Uygulamasını kullanarak daha iyi Amazon sıralamasından genelde ne şekilde yararlanabileceğinizi açıklamakla birlikte, onunla sağlanan önemli özellikleri ve avantajları ana hatlarıyla belirteyim. İşte, o kadar çok kalabalık pazarda satılan her akıllı çevrimiçi tüccarın temel beş nedeni ve muhtemelen şimdi indirmek için acele etmenizi sağlıyoruz.

Şu andaki Amazon Sıralamaya Bir Spur Verin Hizmet Satıcısı App

Benim için gelince, aşağıdaki özellikler ve avantajlar muhtemelen Bu Amazon Satıcı App. Bu nedenle, işlevlerinin ve teknik özellik verilerinin tümünü (ayrıca Play Store veya iOS App Store'u ziyaret ederek de kontrol edebilirsiniz) kapsamayacağım. Bu yüzden, diğerleri arasında, özellikle Amazon sıralamasında ölçülebilir bir etki sağlayabilecek seçeneklere biraz daha hassas bir dikkat vermek istiyorum. Hizmet Satıcısı Uygulaması, Satış İzlemem, Siparişler / İade İşlemleri hakkında bilgi sahibi olmama, Stok Durumunu Bilme (el altında bulunan gerçek zamanlı ayarlamalarla her zaman el altında), Alıcılarla Yakın İletişim ve İzleyici'nin yanında en güçlü yanlarını göstermiştir. Müşteri Geribildirimi (ki bu yaklaşık olarak kendi kendine yeten bir şekilde yanı sıra 24/7 yönetilebilir görünüyordu). Ve tüm bu değerli özellikleri kullanmanız gereken tek şey Amazon'da bir satıcı olmaktır. Ya da kaydettikten sonra yeni bir hesap açabilir ve hemen satmaya başlayabilir, orada olduğunuz günden itibaren Service App ile Amazon sıralamasındaki ilerlemenizi destekleyebilirsiniz. Pratik anlamda ve daha spesifik olarak, gündelik kullanımın ana özelliklerini hızla daha ayrıntılı olarak inceleyelim.

Satışların İzini Takip Edin

Satışlarınızı takip etmek, doğrudan ana ekranda bulunur - gerçek satış ilerlemenizi her zaman güncel tutmanızı sağlamak için Amazon'unuzda listelenen ürünleriniz - ihtiyacınız olan her konuda belirli bir süre zarfında veya kolay gerçek zamanlı izleme yoluyla bilgilendirilebilirsiniz..Bu şekilde, ekstra zaman ya da çabadan ödün vermeden geniş kapsamlı bir analizden yararlanabilirsiniz - bu, Hizmet Satıcısı Uygulaması ile desteklenen Amazon sıralama işleminizden en basit şekilde ve kolaylıkla yararlanmaya devam edebileceğiniz anlamına gelir. Artık nerede olduğunuz önemli değil, akıllı telefonunuzu kullanarak her zaman güncel satışlara devam edebilirsiniz. Ve bu, örneğin en geleneksel şenlikli mevsimlerde, her satış sıçraması veya gerilemesi hakkında her zaman haberdar olabileceğiniz anlamına gelir. Etkileyici bir doğrulukla uzun vadeli bir etkinlik seyrini öngören mevcut alışveriş trendini değerlendirin - proaktif olarak hareket etmekten çekinmeyin, zira şimdi her zaman farklı istatistiksel verilere güvenebilir, böylece ortak beklentileriniz gerçek piyasa durumuyla eşleşebilir zaman.

Siparişler / İadeler Üzerine İyi Bir Şekilde Kalın

Geçerli siparişleriniz ve zaman zaman getirileriniz hakkında her şeyi biliyorsanız, arayan her şeyin adresine kolayca erişebilirsiniz anlık yanıtınız için - gerçek zamanlı bildirimler ve özelleştirilmiş uyarılar sadece parmaklarınızın ucunda. Ciddi olarak, daha iyi Amazon sıralamasında bu Servis Sağlayıcı Uygulamasından daha sağlam bir temel verebilmek için neler yapabilirsin? Açılma siparişinizi, sevkıyat onayını, geri dönüş kapanışını, geri ödeme sorunlarını ve Amazon satıcılarının günlük karşılaştıkları diğer standart olayları kaçırmamak için damla nakliye işinizi tamamen kontrol edilebilir bir çaba haline getirin. Bunun dışında, uygulama, güvenilir bir Amazon satıcısı itibarını garanti altına alıyor - geri dönüşlerde, müşteri şikayetlerinde ve maalesef zamanla ortaya çıkan olumsuz yorumlarda - örneğin bir insanın kontrolünün ötesinde - her şeyi düzeltmek için derhal harekete geçmeyi mümkün kılıyor hepsinden sonra. Envanter Durumunuzu Öğrenin

Ürün envanterlerinizle birlikte stokta mevcut olan miktarları yeterli tutun, fiyatları güncelleyin ve ürünlerinizin gerekli tüm ayrıntılarını düzenleyin / güncelleyin. Hizmet Satıcı Uygulaması sayesinde, en iyi Amazon sıralamanıza giden yol. Burada her şeyin neredeyse açıklayıcı olduğu göz önüne alındığında, uygulamanın gerçekten envanter yönetimi ile o korkunç karmaşıklığa sahip olmaktan vazgeçmek için tek elden çözüm haline geldiğini söylemek istiyorum. Bu kadar.

Sonuçta Satıcı Merkez Hesabınızdaki genel talimatlara göre, müşteri memnuniyeti ve tutma gibi şeyler muhtemelen Amazon sıralamasını belirleyen en önemli faktörler arasındadır. Ve Hizmet Satıcı Uygulaması, e-ticaret işinde ön plana çıkan bu alanların desteklenmesine gelince, satıcılar için eşit derecede fayda sağladığını başarıyla kanıtlıyor. Bu nedenle, hemen Amazon Satıcı Uygulaması'ndan ("İletişim" düğmesinin yanında) mevcut hızlı bir yanıt bekleyen her müşteri mesajıyla birlikte, hızlı bir işlem yapmak saniyeler olmasa da birkaç dakika meselesi haline gelir. Böylece hem sadık alıcıların ayakta izleyici kitlesi hem de mağazanızla ve başka hiçbir yerde satın alma nihai kararını almadan önce ürün listenizi tarayan her potansiyel alıcı arasında her zaman güvenilir kalabilirsiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport