Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt weet hoe hij kan profiteren van gegevensschrapen

UiPath Studio is de toonaangevende automatiseringssoftware die wordt gebruikt voor administratieve taken, IT-taken, bedrijfsprocessen en gegevensschrapen. Deze applicatie van derden beschikt over op trefwoord gebaseerde data-extractie-eigenschappen en is geschikt voor bedrijven, IT-experts, programmeurs, grafisch ontwerpers, web en app-ontwikkelaars.

Met de scraping-tool kunnen we de op regels gebaseerde processen automatiseren en volledige controle krijgen over de uitvoeringsprocessen. Deze software leest eerst informatie, verzamelt het van verschillende webpagina's en schraapt het volgens uw vereisten.

UiPath Studio kan 3 verschillende soorten projecten uitvoeren:

Sequenties - Het is geschikt voor lineaire processen en stelt u in staat soepel en probleemloos van de ene activiteit naar de andere over te schakelen.

Stroomdiagrammen - Het is geschikt voor zakenmensen en grote bedrijven. Dit stelt u in staat om beslissingen te integreren en activiteiten op een uitgebreide en diverse manier met elkaar te verbinden. U kunt operatoren met meerdere vertakkingslogica gebruiken om uw werk gedaan te krijgen.

Staatsmachines - Staatsmachines zijn geschikt voor grote projecten. Programmeurs en ontwikkelaars kunnen een eindig aantal toestanden gebruiken in de uitvoeringsprojecten en tegelijkertijd verschillende taken uitvoeren.

Gebruiksvriendelijke interface:

UiPath Studio staat vooral bekend om zijn gebruikersvriendelijke interface. Het bevat verschillende panelen en maakt het voor u gemakkelijk om toegang te krijgen tot een aantal opties. De volledige lijst met trefwoordsnelkoppelingen voor UiPath Studio wordt hieronder weergegeven:

Ctrl + D - Dit omvat de activiteit in een container met de opmerking uit.

Ctrl + E - Hiermee wordt de activiteit verwijderd uit de container Comment Out.

Ctrl + T - Hiermee plaatst u de activiteit in het gedeelte Try Catch.

Ctrl + Shift + N - Het helpt bij het maken van nieuwe projecten.

Ctrl + N - Het kan sequentiediagrammen maken in uw huidige project.

Ctrl + O - Hiermee kunt u het eerder gemaakte project bekijken en alleen XML-bestanden ondersteunen.

F1 - Hiermee krijgt u toegang tot een aantal UiPath Studio-elementen.

Gebruik UiPath Studio voor gegevensscraping:

Wanneer we een nieuw project in UiPath Studio starten, zullen we een map moeten maken en de geschraapte gegevens in de% UserProfile% \ Documents \ UiPath moeten opslaan directory.

Deze map bestaat uit een primair XML-bestand en kleine mappen om de Invoke Workflow-bestandsactiviteiten uit te voeren. Bovendien heeft het een map met een screenshot en een Project.JSON-bestand om uw werk automatisch gedaan te krijgen.

1. Open Google Chrome en ga naar amazon.com.

2. In de volgende stap typt u "volleyball-bal" in het zoekvak en drukt u op Enter. De resultaten worden snel weergegeven.

3. Ga in UiPath Studio naar het tabblad Ontwerp en klik op de optie Gegevensschrapen.

4. Als u een voorvertoning van gegevens wilt weergeven terwijl deze wordt geschraapt, moet u op de optie Voorbeeld klikken. U ziet gemarkeerde gegevens. UiPath Studio repareert alle kleine grammaticale en spellingsfouten.

5. Zodra de gegevens zijn geschraapt, klikt u op de knop Voltooien. Sleep de Excel Application Scope-activiteit onder de Data Scraping-container van UiPath Studio.

Met UiPath Studio kunt u een groot aantal gegevensschrapen en webcrawltaken uitvoeren en meer leads op het net genereren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport