Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is er anders aan copywriting voor het A9 Amazon ranking-algoritme?

In tegenstelling tot het optimaliseren van uw zakelijke webpagina's voor de standaard online zoekopdracht, is het een heel ander ding om een goede inhoudsoptimalisatie uit te voeren in overeenstemming met het A9 Amazon ranking-algoritme. Het ding is dat de verkoop op zo'n restrictief e-commerceplatform als Amazon een persoonlijk aangepaste aanpak van copywriting en content-optimalisatie nodig heeft, wat een eigen unieke combinatie van SEO-vaardigheden vereist, ondersteund door je creativiteit. Dus ondanks het feit dat het A9 Amazon ranking algoritme recentelijk nog meer vergelijkbaar is geworden met de Google zoekmachine, zijn er verschillende belangrijke punten van verschil, waardoor soms alle algemene middelen van hun inhoudsoptimalisatie worden gedreven door compleet verschillende regels en rangschikkingsfactoren. Daarom ga ik hieronder enkele praktische tips en nuttige aanbevelingen voor u doen om uw productvermelding te optimaliseren in overeenstemming met de A9 Amazon-ranglijstrichtlijnen en vereisten die momenteel gelden. Dus, laten we ons eindelijk verdiepen in de zaak en erachter komen wat goed werkt met de A9 op Amazon, en wat waarschijnlijk moet worden herwerkt.

Wat is er anders aan inhouds-SEO met het A9-algoritme voor het rangschikken van een plaats

Laten we wel wezen - u kunt er niet alleen aan denken om een exemplaar van een Amazon-productpagina te schrijven, tenzij je al een goed begrip hebt van het proces - wat wordt wettelijk erkend door het algoritme voor zoekalgoritmen van A9 Amazon en wat mogelijk schadelijk kan zijn voor je stabiele voortgang op de langere termijn. Natuurlijk kan elke online ondernemer die op Amazon verkoopt gewoon een slechte baan blijven houden met een bepaalde productvermelding. En het betekent niet noodzakelijk dat alle overtreders onmiddellijk worden bestraft met degradatie. Integendeel zelfs. Ik bedoel dat ze hun productpagina's gewoon nog redelijk goed kunnen rangschikken, behalve enkele maanden of zelfs jaren. Toch eindigt alles onvermijdelijk met de actie die wordt ondernomen door het A9 Amazon-algoritme - en het is volledig in staat om een erg ernstige (soms zelfs onomkeerbare) impact op hun rangschikkingsposities te leveren in een precies gerichte productzoeking daar. Simpel gezegd, er zijn een aantal dingen die ten koste van alles moeten worden vermeden. Natuurlijk, als u niet wilt dat deze ernstige gevolgen worden geconfronteerd als gevolg van onjuiste inhoudsoptimalisatie.

Scenario met het slechtste scenario met Amazon Content SEO

  • De volledige productpagina volledig laten verwijderen (anders is de index verwijderd) - ofwel op een tijdelijke, of permanente basis.
  • Actueel geldige verkopersaccounts opgeschort vanwege schending van de hoofdregels of optimalisatierichtlijnen opgelegd door het A9 Amazon ranking-algoritme.
  • Onder bepaalde omstandigheden kan dit zelfs ertoe leiden dat uw account wordt verbannen, en meestal gaat dit gepaard met het leeuwendeel (zo niet alle) verkoperrechten die voor eens en voor altijd worden ingetrokken

Basisbeperkingen voor productpagina SEO op Amazon

Zoals ik al zei, als het gaat om het maken van een goed geschreven productbeschrijving en het op de juiste manier optimaliseren voor het A9 Amazon-algoritme, zijn er verschillende beperkingen die vaak te veel opleveren veel beginnende verkopers in frustratie. En ze moeten altijd een zeer nauwkeurige aandacht krijgen van elke online ondernemer die daar verkoopt, zelfs als je je een echte grote verkoper voelt.

Dus, als u een volledige inhoudsoptimalisatie uitvoert voor elk gedeelte van uw productvermelding op Amazon, moet u ervoor zorgen dat u alles op de juiste plaats hebt staan zonder de volgende regels te overtreden:

  •  Producttitel  - meestal varieert de titellengte binnen 50-200 karakters toegestaan voor verschillende categorieën. Let wel, overschrijding van de maximale tekenlimiet kan uw productvermelding onderdrukken uit Amazon's lijst met relevante SERP's. Daarom raad ik aan om uw Seller Central van tijd tot tijd te controleren - om alleen die huidige karakterbeperkingen voor elke categorie te controleren, die voor het moment geldig zijn. kan net zo goed worden gehinderd door het A9 Amazon ranking-algoritme, zodat je onvermijdelijk het grootste deel van de bekendheid in het zoeken naar producten daar zult verliezen.
  •  Productbeschrijving  - heeft een standaardlimiet van 2.000 tekens toegestaan voor bijna alle productcategorieën, met slechts een paar uitzonderingen in deze regel. Het betekent dat in tegenstelling tot de originele on-page SEO, uw totale schrijfruimte daar ongeveer iets zal beslaan van gemiddeld 200-250 woorden. Natuurlijk komt het soms voor dat een bepaald item in de uitverkoop niet al te veel uitleg van de verkoper vereist, maar persoonlijk denk ik dat het hebben van een te dunne productexemplaar door het A9 Amazon-algoritme eenvoudig als onvolledig kan worden waargenomen, waardoor het het is mogelijk schadelijk voor de voortgang van je ranking daar. Terugkomend op het punt van uitzonderingen in deze regel, zijn er verschillende uitgebreide soorten productvermeldingen (ook bekend als Verbeterde merkinhoud). Ze kunnen worden toegestaan voor een broder schrijfruimte, evenals een veel bredere opname van productafbeeldingen. Merk echter op dat het alleen werkt voor Amazon-verkopers die in aanmerking komen.

  •  Zoektermen  - dit gedeelte van de Amazon-productlijst staat ook bekend als de backend-trefwoordensectie, die eigenlijk onzichtbaar is voor de live shoppers. In feite moet deze sectie goed zijn geoptimaliseerd voor alleen klasseringsdoeleinden. Het A9 Amazon-zoekalgoritme heeft het met slechts 250 tekens toegestaan, met name voor die hoofddoelen, die hun passende plaats elders in de rest van de primaire secties van uw productvermelding niet hebben kunnen vinden. Houd er echter rekening mee dat u wordt aanbevolen om een dubbele controle uit te voeren voor elke zoekterm die daar is opgenomen, voornamelijk omdat dubbele zoekwoorden die herhaaldelijk worden genoemd in uw producttitel, beschrijving of de lijst met bullet-points, gemakkelijk kan voorkomen dat uw advertentie een promotie rangschikt die je eigenlijk verdient.

Bottom Line

Het is natuurlijk verre van volledige informatie over de belangrijkste richtlijnen voor copywriting in overeenstemming met het A9-algoritme voor het rangschikken van Amazon-zoekresultaten. Maar ik probeerde het leeuwendeel van de meest voorkomende valkuilen te dekken die te vaak worden geconfronteerd door beginnende ondernemers die op Amazon verkopen zonder voldoende kennis te hebben van de A9 zelf, Amazon's belangrijkste regels en algemene aanbevelingen binnen de Central Account, die soms een gedeeltelijk achterhaalde of zelfs tegenstrijdige informatie.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport