Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - Web-scrapingtechnieken en talen die u moet weten

Webschrapen, ook bekend als gegevensextractie en web-oogsten, is een techniek die wordt gebruikt om gegevens uit het net halen. Programmeurs, ontwikkelaars, webmasters en freelancers moeten vaak inhoud van verschillende webpagina's schrapen. Een webschraper is de Application Programming Interface (API) die helpt bij het extraheren van gegevens van meerdere sites en blogs.

Algemene technieken voor webschrappen:

Het proces van webscraping is nog steeds een ontwikkelingsproces, maar het is voorstander van meer praktische oplossingen die gebaseerd zijn op reeds bestaande technieken en toepassingen in vergelijking met zijn ambitieuze tegenhangers. De belangrijkste technieken voor webschrapen worden hieronder besproken.

1. Copy-and-paste:

Er zijn tijden dat de bekendste en beste webschrapingtools en diensten het handboek van de mens niet kunnen vervangen en kopiëren en plakken. Kopiëren en plakken is dus de enige werkbare oplossing wanneer sites expliciet barrières opwerpen om machineautomatisering te voorkomen.

2. Tekstpatroonvergelijking:

Het is een van de beste en meest betrouwbare webschrapingtechnieken. Bij het matchen van tekstpatronen zijn verschillende programmeertalen nodig, zoals PHP, Python, JavaScript, C ++ en Ruby, en worden gegevens van de websites geëxtraheerd op basis van de UNIX-grep-opdrachten.

3. HTTP-programmering:

Het is mogelijk om de dynamische en statische websites op te halen door verschillende HTTP-aanvragen te plaatsen en de socketprogrammering te gebruiken.

4. HTML-analyse:

Blogs en websites hebben een uitgebreide verzameling pagina's die zijn gegenereerd op basis van gestructureerde gestructureerde bronnen zoals databases. Bij het parseren van de HTML wordt een programma gebruikt om HTML-tekst van verschillende sites te detecteren. Het transformeert het van ongestructureerde vorm naar georganiseerde en leesbare vorm. HTQL en XQuery zijn de twee belangrijkste datavraag-talen. Deze worden gebruikt om de HTML-pagina's op een betere manier te ontleden.

5. Semantische annotatie die herkent:

De webpagina's kunnen metadata, annotaties en semantische opmaak omvatten, die worden gebruikt om de specifieke gegevensfragmenten te lokaliseren. Als een annotatie is ingesloten in een webpagina, kan deze webschrapingtechniek worden gezien als het speciale geval van DOM-parsering.

De beste programmeertalen voor webscraping:

Met PHP, Node.js, C ++ en Python kunt u eenvoudig meerdere gegevensschrapen en webcrawltaken uitvoeren op een tijd. Bovendien worden deze talen gebruikt om verschillende scrapsoftware te maken.

1. Node.js:

Deze taal is geweldig bij webcrawl en ondersteunt gedistribueerd crawlen op een betere manier. Node.js is niet geschikt voor grootschalige webschrapingprojecten vanwege de beperkte opties en codes.

2. C & C ++:

Zowel C als C ++ bieden geweldige prestaties, maar de kosten voor het ontwikkelen van de webschrapers met deze talen zijn hoog. Dus C en C ++ zijn niet geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven.

3. PHP:

PHP is een van de beste webschrapingstalen. Het wordt gebruikt om crawlprogramma's te maken en is eenvoudig te leren.

4. Python:

Het is veilig om te vermelden dat Python de beroemdste webschrapingtaal is. Het is in staat om verschillende data-extractie en webcrawl-processen gemakkelijk en gemakkelijk aan te kunnen. BeautifulSoup is de Python-bibliotheek die is ontworpen voor efficiënte, snelle en nauwkeurige webschrapingstaken. Enkele van de meest opvallende kenmerken zijn Pythonic idioma's voor het navigeren, zoeken en wijzigen van de ontleedbomen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport