Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Advice - Een cloud-gebaseerde screenscraping-service

Schermschrapen verwijst naar een techniek die wordt gebruikt om gegevens van websites te extraheren en wordt soms verward met content scraping, dat is het gebruik van handmatige en automatische middelen om inhoud van websites te oogsten zonder de goedkeuring van een webmaster. De schrapers op het scherm zijn bedoeld om informatie van het internet te extraheren en het crawlproces te vereenvoudigen. Ze zijn gemaakt in JavaScript, Python, Ruby, C ++, PHP, Ruby en andere programmeertalen en staan ook bekend als web harvesters en data extractors. 

PromptCloud - Een betrouwbare screenscraping-service:

 PromptCloud staat bekend om zijn interactieve web crawling en aangepaste data scraping-functies. Hiermee kunnen we informatie van internet in meer dan 110 talen schrapen. Bovendien kunnen we onze webcontent crawlen en de positie van zoekmachines in zoekmachines verbeteren. Het is mogelijk om gegevens op te slaan in de eigen database van PromptCloud of te downloaden naar onze harde schijf voor offline gebruik. U kunt gemakkelijk discussieforums targeten, websites, sociale medianetwerken, reisportals, e-commercesites en nieuwssites bekijken met deze cloudschraper. PromptCloud is in staat om uw webpagina's te crawlen en te indexeren en uw inhoud zichtbaar te maken op de resultaten van Google, Bing en Yahoo.

PromptCloud, opgericht in 2009, is een pionier en wereldleider op het gebied van Data-as-a-Service-oplossingen. Een integraal onderdeel van zijn werk is data-extractie, die wordt gedaan met verschillende cloud computing-technologieën. PromptCloud helpt ondernemingen en programmeurs gestructureerde gegevens van internet te verkrijgen. De functies voor gegevensextractie zijn geschikt voor grote merken uit een reeks domeinen, waaronder financiën, reizen, marketing, gezondheidszorg, analyses en andere.

1. Capture content structures met PromptCloud:

Een van de meest opvallende kenmerken van PromptCloud is dat het helpt bij het vastleggen van verschillende contentstructuren en het gemakkelijk maakt voor u om informatie te schrapen. U kunt bijvoorbeeld PromptCloud gebruiken om gegevens van e-commercesites te schrapen en prijsinformatie, afbeeldingen en productbeschrijvingen voor uw eigen website te verkrijgen. Deze schermschraper behoudt de kwaliteit van uw gegevens en zal deze naar uw harde schijf downloaden zodra het proces is voltooid.

2. Optimaliseer uw site met deze tool:

PromptCloud is een van de beste webcrawlers op internet. Het helpt bij het optimaliseren van uw site en verbetert de schaalbaarheid en betrouwbaarheid. Dergelijke functies zijn belangrijk als u gegevens van honderden naar duizenden webpagina's wilt extraheren.

3. Het importeert gegevens in verschillende formaten:

Zodra het schrapen van gegevens is voltooid, zal PromptCloud de informatie importeren in CSV en JSON formaten. Het biedt ook de mogelijkheid om uw gegevens op te slaan in Google Drive, Dropbox en Box.net. Als alternatief kunt u het kopiëren naar een diskettestation of downloaden naar uw harde schijf voor later gebruik. Een invoer-CSV-bestand en databasequery helpt de invoerwaarden naar een webformulier te voeren, zodat u eenvoudig de CSV-bestanden met honderden zoekwoorden kunt maken en de zoekformulieren voor afzonderlijke zoekwoorden kunt indienen.

Bijna alle primitieve schermschrapers staan je niet toe informatie te extraheren van dynamische sites en e-commerce websites. Met PromptCloud kunt u alle complexe en dynamische websites targeten en kunt u zelfs sites targeten met AJAX, cookies, omleidingen en JavaScript.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport