Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Content Extractor Service uitgelegd door Semalt Expert

Het web is de afgelopen paar jaar de grootste gegevensbron geworden. Bedrijven erkennen nu de noodzaak om dergelijke gegevens te analyseren om tot de beste operationele beslissingen te komen. Het is belangrijk om van deze gelegenheid gebruik te maken om ook de concurrentie voor te blijven en de voortdurende groei van uw bedrijf te verzekeren.

Een van de beste manieren om dergelijke gegevens van het internet te verkrijgen, is gegevensschrapen. Je kunt het natuurlijk altijd handmatig doen door het te kopiëren, maar dan zul je honderden uren nodig hebben om zo'n arbeidsintensieve activiteit te doen. Hier komt Mozenda webschraper om de hoek, deze webcontentextractors zijn meer dan alleen een schraapwerktuig, het transformeert letterlijk het hele proces van wat een wat afschrikwekkende klus kan zijn tot een vlotte "paar klikken" activiteit en jij zijn klaar. Laten we de functionaliteit eens nader bekijken:

Mozenda vertrouwt op zijn talrijke crawltools om door websites te schrapen en vereiste gegevens te extraheren, zowel gestructureerd als ongestructureerd. De tool draait op een cloudplatform, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over hardwarebeperkingen bij het werken aan grote projecten. Bovendien wordt al uw werk online opgeslagen, zodat u op afstand toegang hebt tot lopende projecten..Met betrekking tot het exporteren van gegevens kunt u met de tool verschillende formaten exporteren op basis van uw behoeften, zoals CSV-, XML- en TSV-bestanden.

Waarom Mozenda?

In tegenstelling tot andere scraptools waarvoor u over technische programmeerkennis moet beschikken, is deze tool voor iedereen gemakkelijk te gebruiken, zolang u maar weet hoe u een browser moet gebruiken. Het gebruikt de point-to-click-techniek, waarbij het hulpmiddel automatisch vergelijkbare gegevens herkent als degene die u hebt opgegeven door op te klikken. Vervolgens wordt een filterproces uitgevoerd om ervoor te zorgen dat alleen relevante gegevens worden geschraapt.

De tool heeft ook een geweldige combinatie van automatiseringstechnieken voor schrapen, waarmee u meerdere crawlopdrachten kunt opgeven, wanneer te verwijderen en hoe u onlangs uitgepakte inhoud kunt bijwerken.

U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u telkens op "volgende" moet klikken als de scraper met één pagina is voltooid; de tool zal automatisch over de pagina's manoeuvreren. Mede dankzij de vele voorverpakte tools, kunt u meer doen dan alleen inhoud extraheren. Het programma is ook in staat om gegevens in verschillende categorieën te groeperen, afhankelijk van uw behoeften.

The Advantage

Het bedrijf wil ervoor zorgen dat het gebruiksgemak van de tool optimaal is. U zult daarom geen probleem hebben om de gegevens te gebruiken om inhoud van verschillende sites te extraheren. De gebruikersinterface is ook gebruiksvriendelijk en in geval van problemen staat het ondersteuningsteam altijd paraat.

In tegenstelling tot andere cloud-gebaseerde scraping-modellen die vereisen dat u uw gegevens binnen een beperkte periode exporteert voordat deze automatisch wordt verwijderd, zal Mozenda's een back-up van uw project voor onbepaalde tijd onder uw account bewaren. Dit vermindert ook de kosten van het schaven van plannen, omdat u niet hoeft te betalen voor een andere service om het volgende deel uit te voeren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport