Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

3 gratis extensies voor Google Web Download - Semalt Review

Een extensie is een kleine app die extra functies toevoegt aan uw webbrowser. Verbazingwekkend genoeg heeft Google tientallen extensies in zijn Chrome Web Store die helpen webpagina's gratis te downloaden. U kunt de Google-webdownload beheren met deze interactieve extensies. Zodra het volledig is gedownload en geactiveerd, ziet u een klein pictogram van die extensie naast uw URL-veld. Wilt u een gratis en uitgebreide extensie voor Google-webdownload? Het is veilig om te zeggen dat het downloaden van inhoud, afbeeldingen en video's van de websites niet gemakkelijk is en je de taak niet met gewone tools en services kunt uitvoeren. Sommige Google Chrome-extensies kunnen het proces echter met slechts een paar klikken vereenvoudigen.

1. PageArchiver

Met PageArchiver kunt u Google-webdownloads gratis targeten en is het een interactieve extensie op internet. Het biedt de virtuele toetsenborden voor meer dan 80 talen, volledige IME's en directe transliteratie voor meer dan 25 verschillende scripts en handschriftinvoer voor meer dan 30 talen. U kunt de webpagina's eenvoudig archiveren voor offline lezen en PageArchiver exporteert de bestanden naar HTML, zodat u gemakkelijk de gedownloade webpagina's kunt bewerken. U kunt ook notities aan uw webdocumenten toevoegen met de WYSIWYG-editor, tags toevoegen, de archieven beoordelen en de zoekresultaten van Google gratis filteren.

2. SingleFile

Wilt u Google-webpagina's gratis downloaden? Bent u op zoek naar een Google-webdownloader? SingleFile archiveert de webpagina's naar een enkel HTML-bestand en is een alternatief voor PageArchiver. Het is een van de beste toepassingen voor Google web-download en is eenvoudig te installeren. U zou de webpagina moeten specificeren en wachten tot deze volledig is gedownload. Het is goed om over de dynamische documentelementen te zweven om ervoor te zorgen dat alle elementen correct worden geladen. Klik in de volgende stap op het pictogram SingleFile in uw webbrowser en klik op de knop Downloaden. U kunt deze applicatie regelmatig gebruiken om de gedeeltelijke of volledige website te verwerken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. SingleFile is de voorafgaande keuze voor webmasters en content curators en maakt het gemakkelijk voor hen om Google-webpagina's te downloaden. Eenmaal volledig geactiveerd, krijgt u direct toegang tot de tabbladen die u nodig hebt om dynamische sites te targeten.

3. Web Scraper

Bent u op zoek naar een Google-web downloader? Web scraper is een interactieve en krachtige webextensie waarmee u uw werk kunt uitvoeren. Het is een van de beste en meest bruikbare data-extractieservices op internet. Met webschraper kunt u eenvoudig een plan maken (sitemap) om Google-webdownload mogelijk te maken. U kunt ook beslissen hoe uw website moet worden afgelegd en wat moet worden geëxtraheerd. Met de sitemaps navigeert deze tool gemakkelijk door uw webpagina's op basis van uw vereisten en extraheert data zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De geschaalde gegevens kunnen worden geëxporteerd naar de JSON en CSVbestanden. Het ondersteunt meerdere soorten gegevensselectie en is een goed alternatief voor Kimono Labs en Import.io.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport