Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van de semalt vertelt hoe je een blog scrapt

Wilt u gegevens van internet schrapen? Bent u op zoek naar een betrouwbare webcrawler? Een webcrawler, ook wel bekend als bot of spider, doorzoekt systematisch het internet ten behoeve van webindexering. De zoekmachines gebruiken verschillende spiders, bots en crawlers om hun webinhoud bij te werken en de sites te rangschikken op basis van de informatie die door de webcrawlers wordt verstrekt. Op dezelfde manier gebruiken de webmasters verschillende bots en spiders om het voor de zoekmachines gemakkelijk te maken om hun webpagina's te rangschikken.

Deze crawlers verbruiken de hulpbronnen en indexeren dagelijks miljoenen websites en blogs. U moet mogelijk de problemen van laden en plannen onder ogen zien wanneer de webcrawlers een grote verzameling pagina's hebben om te openen.

Het aantal webpagina's is extreem groot en zelfs de beste bots, spiders en webcrawlers kunnen een volledige index niet halen. Met DeepCrawl kunnen webmasters en zoekmachines eenvoudig verschillende webpagina's indexeren.

Een overzicht van DeepCrawl:

DeepCrawl valideert verschillende hyperlinks en HTML-code. Het wordt gebruikt om gegevens van internet te schrapen en om verschillende webpagina's tegelijkertijd te doorzoeken. Wilt u programmatisch specifieke informatie van het World Wide Web vastleggen voor verdere verwerking? Met DeepCrawl kunt u meerdere taken tegelijk uitvoeren en kunt u veel tijd en energie besparen. Deze tool navigeert de webpagina's, extraheert de nuttige informatie en helpt u uw site op de juiste manier te indexeren.

Hoe gebruik DeepCrawl om webpagina's te indexeren?

 Stap # 1: Begrijp de domeinstructuur: 

De eerste stap is het installeren van DeepCrawl. Voordat u de crawl start, is het ook goed om de domeinstructuur van uw website te begrijpen. Ga naar www / non-www of http / https van het domein wanneer u voeg een domein toe U zou ook moeten identificeren of de website een subdomein gebruikt of niet.

 Stap # 2: Voer de testcrawl uit: 

U kan het proces starten met de kleine webcrawl en zoeken naar de mogelijke problemen op uw website. U moet ook controleren of de website kan worden gecrawld of niet. Hiervoor moet u de "Crawl Limit" instellen op de lage hoeveelheid. Het maakt de eerste controle efficiënter en nauwkeuriger en u hoeft niet uren te wachten om de resultaten te krijgen.Alle URL's die met foutcodes zoals 401 worden geretourneerd, worden automatisch geweigerd.

 Step # 3: voeg de crawlbeperkingen toe: 

In de volgende stap kunt u de grootte van de crawl verkleinen door onnodige pagina's uit te sluiten. Als u beperkingen toevoegt, zorgt u ervoor dat u n ot verspil uw tijd aan het doorzoeken van de URL's die onbelangrijk of nutteloos zijn. Hiervoor zou je moeten klikken op de knop 'Parameters verwijderen' in de 'Geavanceerde instellingen en de onbelangrijke URL's toevoegen. Met de functie' Robots overschrijven 'van DeepCrawl kunnen we de extra URL's identificeren die kunnen worden uitgesloten met een aangepast robots.txt-bestand. wij testen de gevolgen van het pushen van nieuwe bestanden naar de live omgeving.

U kunt ook de functie "Paginagroepering" gebruiken om uw webpagina's met een hoge snelheid te indexeren.

 Stap # 4: Test uw resultaten: 

Zodra DeepCrawl alle webpagina's heeft geïndexeerd, is de volgende stap om de wijzigingen te testen en ervoor te zorgen dat uw configuratie correct is. Vanaf hier kunt u verhoog de "Crawl Limit" voordat de meer diepgaande crawl wordt uitgevoerd.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport