Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe mijn huidige productenlijst op Amazon verbeteren?

Amazon is het rijkste retailplatform ter wereld dat miljoenen verkopers een hoog en stabiel inkomen biedt. Zoals de praktijk laat zien, kan iedereen zijn fortuin op deze aanzienlijke markt verhogen, of je nu thuis moeder bent of een succesvolle ondernemer. Als u goed bent in de ontwikkeling van uw bedrijf en de basisnormen en vereisten voor Amazon-optimalisatie begrijpt, kunt u uw eerste miljoen op Amazon laten stijgen.

Echter, aangezien concurrentie op deze markt is beland, moeten Amazon-handelaars hun beste kaarten naar de tafel brengen als ze gaan winnen. U moet uw concurrenten altijd een stap voor zijn om op te vallen tussen de massa.

In dit bericht ga ik niet alleen uitleggen hoe het Amazon A9-algoritme werkt, maar geef ik ook een aantal specifieke en beproefde methoden die u kunt gebruiken om uw productvermelding te optimaliseren en deze te verpletteren op Amazon.

Laten we eerst enkele woorden zeggen over het Amazon-ranglijstsysteem om u te laten begrijpen hoe u uw optimalisatiecampagne moet bouwen.

Wat moet u weten over het algoritme van de A9-ranglijst van Amazon?

Amazon heeft een zeer gebruiksvriendelijke interface waarmee verkopers alle gegevens die relevant zijn voor hun producten kunnen invullen. Ze kunnen productbeschrijvinginformatie bijwerken en alle soorten video-inhoud uploaden naar het Amazon-systeem. Zodra u weet wat u in uw productvermelding moet invoegen, is het zeer eenvoudig om eventuele wijzigingen door te voeren.

Amazon onderscheidt zich echter door de constante veranderingen en onvoorspelbare updates, dus veel verkopers lijken er niet klaar voor en verliezen hun geld.

Daarom bevat deze gids alleen actuele informatie op basis van mijn onderzoeken en de officiële verklaringen van Amazon.

Het belangrijkste dat ik moet zeggen over het systeem voor het classificeren van Amazon is dat Amazon alleen maar om zijn inkomstenmaximalisatie geeft. Dat is de reden waarom het primaire accent wordt gelegd op shoppers, niet op verkopers. Het maakt alles om klanten de meest nauwkeurige zoekresultaten te bieden en ze iets te laten kopen op een platform. Verkoop produceert verkoop. Dus, als je nog steeds geen juiste deals hebt, heb je geen kans om te rangschikken op Amazon TOP.

Ik heb onlangs veel verhalen van verkopers gehoord wanneer ze hun spullen kopen om hun posities in de notering te verhogen. En zonder enige ironie, kan ik zeggen dat het werkt. Het is eenvoudiger en goedkoper dan een deelnemer te worden in Amazon-verkoopprogramma's, waarbij u voor elke deal een hoge vergoeding moet betalen en geen volledige controle over uw voorraad en prijsbeleid kunt hebben.

Telkens wanneer u begint met het ontwikkelen of optimaliseren van uw productvermelding, moet u onthouden dat Amazon alleen om kopers geeft en dingen aan die kopers verkoopt. Je moet een balans vinden tussen goede winkelervaring voor de gebruiker en je interesses als het gaat om het nemen van een beslissing waarmee je je spullen kunt verkopen op Amazon. En probeer alsjeblieft niet je kennis over Google-optimalisatie over te zetten op Amazon. Er zijn twee volledig verschillende platforms. De eerste is gericht op informatieonderzoekers, terwijl de tweede uitsluitend gebaseerd is op het kopen en verkopen van producten..Gebruikers die naar Amazon komen, springen zelden op dit verkoopplatform alleen voor productonderzoek. Ze komen hier al met een koopintentie. Dus, je enige taak als verkoper om klanten te helpen vaker te converteren.

In de volgende alinea zal ik u vertellen hoe u uw productvermelding optimaliseert om uw conversie en productrang te verhogen.

Hoe kunt u uw productvermelding op Amazon verbeteren?

Allereerst moet u ervoor zorgen dat u zoveel mogelijk relevante zoektermen gebruikt om uw vermelding zichtbaar te maken op de pagina met Amazon-zoekresultaten.

Over het algemeen zijn er drie fundamentele aspecten die u moet optimaliseren voor:

  • Zichtbaarheid
  • Relevantie
  • Conversies.

Klanten moeten uw vermelding gemakkelijk vinden voordat ze uw producten kunnen kopen. Zoeken is de belangrijkste manier waarop kopers producten zoeken op Amazon-platform. Aangezien klanten op specifieke zoekopdrachten zoeken, moet u alles in het werk stellen om hun zoekopdrachten af te stemmen op de zoekwoorden die overeenkomen met de informatie (titel, opsommingstekens, beschrijving) die u voor een product opgeeft.

Zulke rangordefactoren zoals prijsbeleid, relevantie van de aanbieding, selectie en beschikbaarheid kunnen de zichtbaarheid van uw product vergroten en uw verkoop stimuleren. Al deze factoren plus een goed geoptimaliseerde lijst garanderen u een hoge en stabiele winst. Laten we de optimalisatie van de Amazon-lijst eens nader bekijken.

  •  Titel 

Een titel is het waardevolste onroerend goed op uw Amazon-lijst. Met andere woorden, het dient als een visitekaartje van uw bedrijf. Houd er echter rekening mee dat de richtlijnen voor het optimaliseren van de titel van Amazon niet lijken op bekende Google-vereisten. Amazon-titels zijn uitgebreid, beschrijvend en met trefwoord gevuld. Uw titel kan zowel een positief als een negatief effect hebben op de prestaties van uw producten op Amazon..Als uw titel kort, irrelevant en niet-geoptimaliseerd is, staat u niet hoog op de pagina met zoekresultaten van Amazon, ook al zijn uw producten van hoge kwaliteit.

Volgens de optimalisatie-eisen van de Amazon-titel moet uw titel de volgende elementen bevatten: merk, productlijn, producttype, materiaal, kleur, grootte, aantal en andere vereiste functies.

Het is uw taak om al deze elementen in uw titel op te nemen, samen met relevante zoektermen die uw potentiële klanten helpen uw productvermelding te vinden. Het algoritme voor het rangschikken van een Amazon parseert beter die zoektermen die eerder in de tegel verschijnen. Het is dus redelijk om een lijst met de meest gerichte zoektermen te maken en deze vóór elk tekenbreekpunt in de titel te plaatsen. U moet ervoor zorgen dat uw claim van nature gelezen wordt en alle essentiële functies van het product bevat, samen met gerichte zoektermen.

  •  Bullet Points 

Bullets is een ander Amazon-gedeelte waarin u uw bedrijfsrelevantie kunt uitbreiden en kunt verhogen uw productrang. Het is een perfecte gelegenheid om niet alleen kenmerken van uw product, maar ook de voordelen ervan te presenteren. Bovendien zullen alle woorden die in uw opsommingstekens worden gebruikt, worden geïndexeerd door het Amazon-beoordelingssysteem. U moet er dus voor zorgen dat u het maximale aantal relevante zoektermen in uw opsommingen opneemt. Bovendien helpt het om uw items te identificeren wanneer kopers de zoekbalk gebruiken.

Maak een accent op de eerste drie kogels, omdat deze het vaakst door klanten worden onderzocht. Als je een productgarantie hebt, zorg er dan voor dat je deze informatie invoert in het laatste opsommingsteken in je Amazon-lijst.

  •  Productbeschrijving 

Amazon biedt u nog een inhoudsgedeelte waarin u een interessant verhaal kunt vertellen over uw product en voeg alle resterende zoektermen in. Hier kunt u uw klanten vertellen over uw merk en hen uitleggen hoe hun leven beter wordt met de producten die u verkoopt. Een goed vervaardigd inhoudsitem met een sterke call-to-action zal ongetwijfeld van invloed zijn op conversies.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport