Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de bewezen manieren om meer omzet op Amazon te krijgen?

Het retailplatform van Amazon biedt talloze online-handelaren de mogelijkheid om een fortuin te vergaren voor niet-professionele bedrijven.

Een van de schijnbare voordelen van verkopen op Amazon Marketplace is dat ik de volgende kan onderscheiden:

  •  De meeste gebruikers beginnen hun productonderzoek met Amazon-zoekmachine

Volgens het recente marktonderzoek is Amazon de leidende e-commerce-industrie. Gebruikers beginnen hun productenonderzoek bijna 2x vaker op Amazon dan Google en andere zoekmachines. Bovendien controleert elke tweede koper Amazon, ook al vindt hij een product in de webbronnen van verschillende retailers. Het toont een uitstekende reputatie en een hoge autoriteit van dit platform. Bovendien is het de moeite waard om te zeggen dat de groei van uw bedrijf op het Amazon verkoopkanaal zal leiden tot een stijging op andere kanalen en uw totale inkomsten zal verhogen.

  •  Amazon kan als een groot extra verkoopkanaal dienen 

De meeste verkopers gebruiken Amazon als een extra verkoop kanaal omdat het een goede opbrengst kan opleveren zonder dat je constant betrokken bent bij een proces, vooral als je een van de Amazon-fulfilmentdiensten gebruikt. Als je je zorgen maakt dat Amazon al je verkopen kan kannibaliseren, kun je het gebruiken als een extra bron van inkomsten en nog steeds een gezonde directe-naar-consumentenwebbron naast Amazon behouden. Als u een slimme benadering hebt voor uw bedrijfsontwikkeling, kan Amazon een groot compliment worden voor uw primaire bedrijf.

  •  Met Amazon kunt u uw bedrijfsbewustzijn en kracht uitbreiden 

Met behulp van het Amazon-detailhandelplatform kunt u uw potentiële klanten helpen bij het ontdekken van uw merk. Als u uw bedrijf correct presenteert op Amazon, helpt het u om een trechter te bouwen van potentiële klanten die uiteindelijk uw merkfans kunnen worden en dezelfde aanvullende items in uw primaire domein te kopen.

  •  Amazon is een open mondiale marktplaats 

Miljoenen verkopers op Amazon kunnen dezelfde producten en merken verkopen. Het kan dus zo zijn dat andere externe verkopers mogelijk beginnen met het verkopen van uw merkproducten onder hun naam. U kunt niet uitwisselen met uw klanten namens uw merk. Geef verkopers van derden dus geen kans om uw items te verkopen zonder aansluiting bij het merk en maak uw vermelding op de Amazon-marktplaats.

Zodra u de basisvoordelen van verkopen op Amazon hebt begrepen, is het tijd om te bespreken hoe u uw Amazon-vermelding kunt promoten.

Hoe kunt u meer verkopen op Amazon?

Laten we het u meer vertellen over hoe u uw vermelding op Amazon om meer leads aan te trekken en uw inkomsten te verhogen. Als u eenmaal hebt besloten uw bedrijf te runnen op de Amazon-marktplaats, is het een perfect moment om uw productvermelding te promoten. Als u hoge inkomsten wilt genereren, moet u uw tijd en inspanningen investeren in de lijstontwikkeling, hoe meer u erin stopt, hoe hoger het rendement op uw investering zal zijn.

  •  Voer uw concurrent-analyse uit 

In de eerste fase van uw campagne voor het optimaliseren van uw advertentiecampagne moet u een analyse van uw concurrenten uitvoeren. Hiermee kunt u zich realiseren waar u tegenaan loopt. Met behulp van een analyse van uw concurrenten kunt u een belangrijke informatie krijgen over wat uw potentiële klanten willen en wat fouten die je moet vermijden in je aanbieding. Bovendien moet je continu de gratis items bekijken om de effecten te bespioneren praktijken en promotiekansen.

Uw specifieke aandacht moet worden besteed aan klantrecensies en vraag en antwoord. Feedback van klanten kan u helpen de werkelijke stand van zaken te begrijpen en u te leiden naar toekomstige productverbeteringen en nieuwe promotionele ideeën.

Bovendien is het essentieel om te controleren hoe vaak uw concurrenten hun lijstinhoud bijwerken. Je moet weten hoe vaak ze hun prijzen wijzigen en nieuwe afbeeldingen uploaden. Deze gegevens helpen u om hen altijd een stap voor te blijven en meer omzet te behalen dan voorheen.

En tot slot, als u merkt dat een van uw concurrenten op de TOP-markt niche niet op voorraad is, moet u beginnen met het verlagen van uw prijs en meer investeren in uw Amazon-advertentiecampagne.

  •  Houd uw prijsbeleid in balans 

Het is essentieel om uw Amazon-producten tegen een juiste prijs te verkopen. Prijzen zijn de belangrijkste rankingfactor voor Amazon. Daarom moet u altijd een goed evenwicht bewaren tussen de kwaliteit van het product en uw prijsbeleid. Vergeet niet dat uw verkoopovereenkomst met Amazon vereist dat uw totale prijs niet lager kan zijn dan op enig ander online verkoopkanaal. Dat is waarom u ervoor moet zorgen dat u de laagste prijs voor uw Amazon-producten verstrekt.

Bovendien is een concurrerende prijs uw juiste kans om een Buy Box op de Amazon-marktplaats te winnen en u te onderscheiden van de massa. Om concurrerend te blijven, moet u altijd de prijzen van uw concurrenten volgen. De beste manier om dit te doen, is door geautomatiseerde repricing-tools te gebruiken. Onlangs heeft Amazon de nieuwe herwaarderingstool op Seller Central vrijgegeven om verkopers te helpen bij het automatiseren van hun prijsbeslissingen.

Het is redelijk om uw doelgroep te engageren met behulp van bliksem deals, prijskortingen, beste deals, en koop een krijgt een aanbiedingen. Door dergelijke tijdelijke bezuinigingen te bieden, heeft u meer klanten.

  •  Verbeter uw optimalisatie van uw productvermelding 

Het eerste wat klanten zien op de pagina met zoekresultaten is een titel. Het kan winkelers ertoe aanzetten om erop te klikken of ze naar een andere verkoper te laten overschakelen. U moet deze eerste hindernis op zo'n manier doorstaan dat een klant serieus overweegt om uw artikel te kopen.

Begin met een titeloptimalisatie, omdat dit van groot belang is voor uw merkbeleving. Het moet klanten beschrijven welk product ze gaan kopen en voor welke doeleinden. Het moet het gebruik en de primaire voordelen verduidelijken. Wees niet bang om uw vermelding lang en beschrijvend te maken, want uw potentiële klanten krijgen hierdoor meer informatie over uw spullen.

Nadat u uw productsite heeft verbeterd, kunt u doorgaan met het optimaliseren van de kogels. Ze dienen als uw elevator pitch en vertellen klanten meer informatie over de functies en voordelen van uw product. Zorg ervoor dat u alle beschikbare vitale gebieden invult die kopers moeten hebben om te worden beantwoord voordat ze onder de vouw moeten scrollen. Hier hoeft u alleen de belangrijkste feiten te vermelden, zonder onnodige aanvullende informatie. Vermijd bovendien dat kogels langer dan één zin lang zijn omdat het er overbelast en onnauwkeurig kan uitzien.

Conclusie

En tot slot zou ik willen zeggen dat Amazon een zeer concurrerende markt is waar zichtbaar voor uw potentiële klanten u moet investeren in uw aanbieding optimalisatie, promotie en andere aanvullende methoden voor het genereren van verkeer. Al deze factoren in een complex helpen je om in een veel betere positie te zijn om te concurreren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport