Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe een Amazon-productbeschrijving creëren die meer omzet genereert?

Een productbeschrijving is een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op de conversie van uw product op Amazon. Het is de laatste kans om gebruikers te overtuigen dat ze uw product moeten kopen. Het kan dus gebruikers ertoe brengen om uw producten te kopen of ze dwingen om naar de volgende lijst met meer gedetailleerde informatie te gaan.

Amazon-productbeschrijving is de lijstsectie die u niet kunt negeren. Je moet elk karakter gebruiken dat je van Amazon hebt gekregen. Je moet de kunst van het vervaardigen van productbeschrijvingen onder de knie hebben, want het zal je helpen om content te creëren die zowel Amazon-crawlers als je potentiële klanten aanspreekt.

Er zijn geen normen voor het vervaardigen van productbeschrijvingen. Als je door de lijst met Amazon Best Sellers kijkt, zul je zien dat ze allemaal verschillende formaten hebben en totaal verschillend zijn van elkaar. Er zijn lange en korte beschrijvingen, met of zonder opmaak, volgepropt met zoektermen of in duidelijke staat geschreven, enz. Er is echter geen reden om alleen maar op het beste te hopen.

In dit artikel zal ik enkele basisprincipes met u delen over hoe u uw ideale beschrijving moet opstellen om uw verkeer en conversie te verhogen.

Hoe maak je een goed geoptimaliseerde Amazon-productbeschrijving?

  •  Onderscheid uw producten van het publiek 

Er zijn tientallen vergelijkbare producten op Amazon, en om uit deze menigte te blijven, moet u bieden gebruikers de unieke informatie over uw merk. U moet uw potentiële klanten laten zien wat een voordeel zij kunnen krijgen om uw producten te kopen. Om uzelf te onderscheiden van uw concurrenten, dient u de unieke voordelen en functies van uw product te vermelden waar andere verkopers niet over praten. Zorg ervoor dat je niet dezelfde informatie plakt als die van je concurrenten. Door dit te doen, vermindert u uw kansen om nieuwe klanten aan te trekken en van hen uw vaste klanten te maken.

  •  Optimaliseer uw productbeschrijving voor Amazon's zoekmachine 

Amazon parseert uw productomschrijving om te bepalen of uw vermelding voldoet aan de zoekopdrachten van gebruikers, maar dit betekent niet dat u een beschrijving moet maken die vol zit met zoektermen en er totaal onnatuurlijk uitziet. Het zal uw ranglijst niet helpen en kan uw merkreputatie in de ogen van uw klanten. U moet uw gerichte zoektermen strategisch opnemen in uw productomschrijving. Bovendien kunt u uw zoekwoorden uit de weg halen door ze op te nemen in uw titel, opsommingstekens en de zoekwoordvelden van Amazon. als u een aantal aanvullende zoektermen heeft die nergens anders passen, dan moet u ze zeker opnemen in uw beschrijving.

  •  Personaliseer uw Amazon-product beschrijving voor Google zoeken 

Je moet je bewust zijn dat je Ama Zon product lijst kan ook worden weergegeven in de zoekresultaten van Google voor de juiste gebruikersquery's. Omdat de Amazon-website een hoge paginarangschikking heeft, staat deze altijd bovenaan de Google-SERP. Dus, als je beschrijving correct is geoptimaliseerd, heb je alle kansen om niet alleen op Amazon maar ook op Google hoog te scoren. Uw productomschrijving zal echter niet alleen zwaar wegen bij het beslissen waar u in hun zoekresultaten valt, het kan ook zijn wat zoekopdrachten op uw productpagina zien. Zorg ervoor dat uw Amazon-beschrijving goed gemaakt en leesbaar is, aangezien Google de fragmenten meestal rechtstreeks uit de productbeschrijving produceert. En ten slotte houdt u uw primaire zoektermen aan het begin van uw beschrijving om uw kansen te vergroten die door uw doelgroep kunnen worden gevonden.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport