Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunnen Amazon-backend-stijlwoordenmerken mijn SEO-verbetering verbeteren?

Elke effectieve optimalisatiecampagne zou moeten beginnen met trefwoordonderzoek. Het is een bottom-line van toekomstige bedrijfsontwikkeling en -verbetering. Als u op Amazon verkoopt, moet u zich ervan bewust zijn dat dit platform zeer concurrerend is. Om uw producten zichtbaar te maken voor uw potentiële klanten, moet u werken aan de optimalisatie van uw vermelding, positieve beoordelingen en verkeer.

Het is redelijk om uw lijstoptimalisatie te beginnen met uitgebreid zoekwoordonderzoek met behulp van verschillende onderzoeksinstrumenten tegelijk. Met andere woorden, u moet de eigenlijke zoekopdrachten en zoektermen identificeren die Amazon-klanten invoeren in het zoekvak om producten te vinden op basis van hun behoefte. De primaire taak van Amazon-zoekwoordonderzoek is om woorden te vinden die volledig overeenkomen met zoekopdrachten van gebruikers om uw producten voor deze gebruikers te tonen. Zoekwoordonderzoek is nodig voor Amazon-verkopers omdat het helpt de gerelateerde zoektermen binnen een specifieke marktplaats te vinden om de rangen van producten te verbeteren om meer omzet te genereren en inkomsten te genereren.

Er zijn tal van professionele trefwoordonderzoekstools gemaakt voor het optimaliseren van de Amazon-lijst. Ze kunnen u meerdere zoekwoordsuggesties bieden, de rangorde en het zoekvolume van elke geselecteerde zoekterm weergeven. Daarnaast biedt Amazon zelf zoeksuggesties die kunnen worden gebruikt om trefwoordenonderzoek verder uit te breiden. U hoeft slechts enkele eerste letters van uw doelzoekwoord in het zoekvak van Amazon in te voegen om relevante suggesties op basis van gebruikersvoorkeuren te verkrijgen. Ik raad u aan om verschillende zoekmethoden en hulpmiddelen voor zoekwoorden tegelijk te gebruiken, om de verkregen gegevens te vergelijken en de meest nauwkeurige resultaten te krijgen.

In dit artikel bespreken we hoe u meer omzet kunt genereren door zoekwoorden uit de Amazon-stijl te gebruiken en ze strategisch op te nemen in uw productvermelding. Bovendien zal ik je delen met enkele ideeën over backend-zoekwoorden van Amazon en hun rol bij het optimaliseren van de lijst.

Hoe Amazon ranking-rankings verbeteren?

Amazon houdt zijn rangordefactoren niet geheim en deelt deze informatie met alle verkopers in Amazon Seller Central. Laten we kort enkele van de essentiële factoren voor de rangorde van Amazon bespreken die u moet weten om goed te kunnen draaien op de Amazon-marktplaats.

  •  Verkooprang 

Amazon Sales Rank helpt het aantal verkopen van identieke artikelen te vergelijken. Het is een van de essentiële rankingfactoren op Amazon omdat het laat zien welke merken de grootste reputatie bij gebruikers hebben en meer verkeer en conversie genereert. Producten met de hoogste verkooprangorde worden meestal op de pagina met de TOP van Amazon-zoekresultaten geplaatst.

Omdat het Amazon-zoeksysteem zich concentreert op winstmaximalisatie, hebben producten die meer omzet genereren hogere posities op Amazon. Het klinkt natuurlijk als een vicieuze cirkel. Het is echter niet nodig om op te geven. Gelukkig helpen veel effectieve technieken nieuwe verkopers om te concurreren.

  •  Klantenreviews 

Een andere belangrijke rankingfactor voor Amazon zijn klantrecensies. Bovendien is de manier waarop u reageert op feedback van klanten enorm. Als regelproducten die de meeste beoordelingen als eerste rangschikken op Amazon SERP. Daarom is het essentieel om een winnend plan te maken, zodat u positieve beoordelingen op uw productpagina kunt genereren. U moet zich ervan bewust zijn dat alle gestimuleerde beoordelingen door Amazon verboden zijn. U moet dus op zoek naar andere effectieve manieren om organische beoordelingen te krijgen.

  •  Antwoorden geven op alle gebruikersvragen 

Vraag en antwoorden zijn ook van belang voor Amazon. Hoewel het niet kan worden onderscheiden als de essentiële Amazon ranking factor, heeft het nog steeds invloed op je productrang op Amazon. Dit gedeelte staat dicht bij de TOP van de productpagina, wat meestal betekent dat het belangrijk is voor conversies. Volgens onze recente onderzoeken hebben producten die hoog scoren op Amazon bijna twee keer zo veel klanten vragen beantwoord dan andere aanbiedingen in de categorie.

  •  Prijsbeleid 

De belangrijkste factor die Amazon overweegt om de voorspelde conversieratio te bepalen en de productpositie is de prijs. Het is een basisvoorwaarde voor het winnen van Amazon Buy Box, omdat de meeste kopers de beste deals op deze markt zoeken. Dus, als u uw artikelen oververpakt, heeft u weinig kans om zichtbaar te zijn op Amazon SERP. Om concurrerend te blijven op Amazon moet u uw producten continu opnieuw aanbieden en uw concurrentieposities en prijsbeleid volgen.

  •  Bouncepercentage 

Amazon volgt de actie van elke gebruiker op het platform. Het weet dus hoe laat klanten op uw pagina doorbrengen en kan controleren hoe snel sluiten ze het. Deze statistieken kunnen als rangorde-factoren dienen en kunnen uw vermelding naar de TOP of Amazon-zoekresultatenpagina duwen of uw huidige ranglijst verlagen.

Laten we deze meetstatistieken van Amazon eens nader bekijken.

Een keer dat een gebruiker een productpagina uitgeeft, laat Amazon zien hoe geïnteresseerd en waardevol je beschrijving voor deze klant is. Shoppers die alle listingsecties op uw productpagina bekijken, zullen hoogstwaarschijnlijk uw klanten worden.

Een bouncepercentage toont aan Amazon of uw vermelding de aandacht van gebruikers waard is of niet. Het lagere bouncepercentage dat je hebt, de hogere positie die je op Amazon krijgt. Een hoog bouncepercentage is wanneer een klant een zoekopdracht uitvoert, uw productvermelding volgt en vervolgens teruggaat naar de zoekresultaten of klikt op een gerelateerde productaanbieding.

  •  Optimalisatie en volledigheid van de listing 

Nog een ranglijstmetriek die we niet kunnen overslaan, is optimalisatie van de listing en volledigheid. U moet uw productvermelding op een zodanige manier indelen dat meer geconverteerd verkeer uit de zoekresultaten wordt gehaald. U moet alle inhoudsecties invullen met elk beschikbaar teken. Amazon-aanbieding is uw kans om uw zoekwoorden in de Amazon-stijl op zo'n manier op te nemen dat deze hoog in uw categorie staan.

  •  Zoektermen backend 

De laatste ranglijst die de meeste verkopers niet kennen, is de backend zoektermen. Zoektermen van Amazon-backends worden gebruikt in het gedeelte met back-ups van het Amazon Verkopersaccount. Dit gedeelte biedt Amazon de aanvullende informatie over het product dat je verkoopt en vergroot je kansen om hoog te scoren op Amazon SERP. Amazon-backend-zoekwoorden zijn niet zichtbaar voor gebruikers, maar ze helpen een vermelding om op een organische manier te rangschikken. Ze dienen als HTML-tags om uw vermelding een betere zichtbaarheid te geven.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport