Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de best beoordeelde producten op Amazon te vinden?

Als u een gelieerde Amazon-marketer bent en op zoek bent naar de nieuwe ideeën om een lijst te maken van de verkeergenererende producten die uw verkoop kunnen stimuleren, dan is dit artikel nuttig voor u. Als u aan het begin van uw Amazon-marketingcampagne een juiste productkeuze maakt, profiteert u er later van. Het enige dat u hoeft te doen, is om te leren voor welke producten uw klanten klaar zijn om te betalen. In deze korte post ga ik uitleggen hoe je de hoogst gewaardeerde producten op Amazon kunt vinden en wat moet je in gedachten houden bij het onderzoeken van de productpagina's.

Maar laten we eerst beginnen met een definitie van het onderzoeksproces van Amazon-producten.

Alles wat u moet weten over Amazon-productonderzoek

Amazon is een van de grootste e-commerceplatforms ter wereld. Er zijn meer dan 244 miljoen actieve gebruikers die dit platform regelmatig bezoeken, waardoor miljoenen verkopers en Amazon-systemen beschikbaar zijn. De omzet is in de loop van de jaren gestaag gegroeid. De concurrentie neemt echter verder toe. Dat is de reden waarom niet alle verkopers het succes op deze markt kunnen ervaren, omdat ze eenvoudig verdwalen tussen nicheconsumenten die dezelfde of gerelateerde producten verkopen. Dat is waarom het essentieel is om geen competitieve, maar nog steeds nuttige en kwalitatief goede dingen te verkopen te vinden. Sommige producten op Amazon worden gekocht als warme broodjes, terwijl anderen nooit de plank verlaten. Het is dus uw taak om uitgebreid productonderzoek uit te voeren met behulp van verschillende geautomatiseerde hulpmiddelen om de nauwkeurigere en betrouwbaardere resultaten te krijgen. Er zijn veel effectieve manieren om productonderzoek bij Amazon uit te voeren, en ik zal er een tijdje over praten om dingen voor u duidelijker te maken.

Manieren om Amazon-productonderzoek uit te voeren

Over het algemeen zijn er twee essentiële manieren waarop u een professioneel Amazon-productonderzoek kunt uitvoeren. U kunt dit handmatig doen of gebruiken sommige geautomatiseerde online software Als u besluit om geautomatiseerde hulpmiddelen te gebruiken, moet u alleen die hulpmiddelen selecteren die speciaal zijn ontwikkeld voor Amazon-productonderzoek Amazon kan zelf ook worden gebruikt als een bron voor productonderzoek.

Eerste van U kunt Amazon Bestseller Rank-lijst onderzoeken. In deze lijst vindt u alle best verkopende producten in categorieën en subcategorieën. Hier moet u de vermeldingen bekijken om te bepalen welke producten het meest verkocht worden. je zult kunnen voorspellen welke producten het meest in de smaak zullen vallen bij je doelmarkt.Naast, als je de gerelateerde producten controleert, krijg je een idee van de extra gebieden waar je ook in kunt uitbreiden.

Het heeft geen zin om de producten te selecteren die te hoog zijn, of bankschroef versa te laag. De beste beslissing is om te stoppen met producten met een middelmatige concurrentie. Het geeft je meer kansen om je verkoop te stimuleren en de positie op de ranglijst van SERP te verhogen.

Om de best beoordeelde producten op Amazon te vinden, moet u duidelijk zijn wat u zoekt wanneer u het productonderzoek uitvoert.

Als u geen duidelijk doel hebt van uw Amazon-productenonderzoek, houd dan de volgende tips in gedachten die u zullen helpen zich te concentreren op de belangrijkste dingen:

  • alle producten die gepresenteerd op Amazon Best Seller-pagina zal zeker doen;
  • een accent leggen op dergelijke productsecties als "vaak samen gekocht", "gesponsorde producten met betrekking tot het artikel" en "klant die dit artikel heeft gekocht, ook gekocht."

Voor de meest nauwkeurige onderzoeksresultaten kunt u zowel handmatig als geautomatiseerd zoekwoordonderzoek doen. Implementeer professionele tools met veel functies als zoekvolumegegevens, database en het volgen van wedstrijden.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport