Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan eerdere verkoopactiviteit van invloed zijn op uw Amazon-verkooprang?

Veel beginnende verkopers voelen zich in de war door het gedrag van de Amazon-rangschikking. Het is een onvoorspelbaar systeem dat voortdurend wordt ontwikkeld om klanten de meest nauwkeurige zoekgegevens te bieden.

De meestgestelde vragen die we ontvangen, zijn onder meer: "Waarom is mijn verkooppositie gedaald toen ik in de afgelopen periode meer verkocht?", "Waarom ging mijn verkooprang toe als ik geen artikel verkocht?" enzovoort.

Zelfs ervaren specialisten kunnen gefrustreerd zijn als het gaat om de verkooprang van Amazon. Het principe van Amazon ranking systeemwerk is een geheim dat Amazon niet bereid is te onthullen. We kunnen echter een idee krijgen van het mechanisme voor het classificeren van het Amazon-systeem, waardoor we een aantal intelligente analyses en onderzoekers kunnen maken. Als je eenmaal die rangordeformule begrijpt, zijn de eigenaardigheden van de verkooprang veel logischer en kun je ze in je voordeel gebruiken.

De basis van Amazon-verkooprang

Amazon-ranglijstsysteem werkt als een golfscore. Hoe lager u scoort, hoe beter uw producten verkopen. Elke productverkoop telt als een plus voor uw rangscore. Elke dag kan de scorescore met de helft afnemen en wordt deze toegevoegd aan de punten van vandaag. Amazon werkt de ranglijst van de best verkopende producten in realtime bij. Dus het nummer één product op een bepaald moment is het best verkopende product op Amazon op het specifieke moment. In de regel worden de producten met een rangorde van 100.000 of meer dagelijks of minstens meerdere keren per dag bijgewerkt. Dit hangt af van het seizoen van het jaar en van het producttype. Voor elke categorie op Amazon worden producten gerangschikt op basis van hun huidige scores.

Hoewel het rangordeproces in het algemeen eenvoudig is, zijn er enkele aspecten van het proces die bijdragen aan het vreemde gedrag van het Amazon-beoordelingssysteem. Amazon-verkooprang is relatief ten opzichte van andere producten in uw niche. Naarmate uw item in de verkooprang stijgt, worden andere items verplaatst. Naarmate extra items door de rangen stijgen, kan uw product naar beneden worden gedrukt. De Amazon-ranglijst geeft de verkopen aan die op dit moment plaatsvinden of niet, waardoor elk product de kans krijgt om naar de eerste rang te streven.

Een ander aspect van de rangorde van Amazon dat u in gedachten moet houden is de verkoopgeschiedenis. Hoe recenter de verkoop, hoe meer gewicht het heeft. Amazon weegt verkopen op basis van recentheid en rangschikt hoog die verkopers die in het verleden meer verkopen. Dat is de reden waarom op de lange termijn een stabiele en organische groei beter presteert dan een plotselinge toename van de verkoopactiviteit. Houd het verstandig bij het uitvoeren van uw optimalisatie en advertentiecampagnes. Als u uw Amazon-verkooprang wilt verbeteren, moet u zich richten op succes op lange termijn.

Bovendien wil ik de mythe vernietigen over de factoren die van invloed zijn op de verkooprang. Houd er rekening mee dat beoordeling of beoordeling van invloed kan zijn op uw verkooprang. Deze Amazon-waarde wordt bepaald door verkoop en downloads, met een kleine aanpassing door de algoritmen van Amazon. Het heeft dus geen zin om na te denken over het genereren van meer beoordelingen om de verkooprang te verhogen. Alles wat u nodig hebt, is uw verkoopprestaties verbeteren en meer betalende klanten aantrekken. Om deze taak te volbrengen, moet u uw productvermelding verbeteren, veel kwaliteitsfoto's uploaden en speciale marketingtechnieken implementeren om het winkelen door op uw vermelding te stimuleren in uw zoekopdracht.

Helaas kan een hoge verkooprang u geen garantie geven voor de hoge plaatsing in de zoekresultaten. Verkooprang speelt een kleine rol bij het bepalen van de volgorde van zoekresultaten van Amazon, terwijl bekende factoren als relevantie, prijsbeleid, zoekwoorden en verkoopgeschiedenis door Amazon worden gebruikt om de positie van het product op de pagina met zoekresultaten te bepalen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport