Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Agenty, Grepsr en Data Scraper - Semalt-vergelijking van deze Google-schermschrapers

Als u Google Chrome gebruikt, is het u misschien opgevallen dat er een browserextensie is voor schermschrapen of data-extractie, genaamd Scraper. Met behulp van deze service kunt u gemakkelijk inhoud van een website extraheren en bestanden uploaden naar uw Google-documenten. Google Chrome is een van de beste en meest bekende browsers en is compatibel met alle schermschrapers of gegevensafzuigingen. Het werd voor het eerst uitgebracht in 2008, voor Microsoft Windows, en vervolgens geporteerd naar Mac OS, Android, iOS en Linux. Als u Scraper niet goed kunt gebruiken of als het niet wordt geladen in uw Google Chrome, kunt u Agenty, Data Scraper of Grepsr proberen. Al deze schermschrapers zijn compatibel met Firefox, Chrome, Internet Explorer en andere webbrowsers.

 1. Agenty - Een Advanced Screen Scraper Agenty is een zeer efficiënte schermschraper voor iedereen die Google Chrome gebruikt als zijn / haar primaire webbrowser. Het is gemakkelijk te gebruiken, krachtig en uitgebreid. Agenty kan inhoud schrapen met behulp van CSS-selectors en kan u helpen agents en gegevensextractors op een betere manier te maken. Een van de meest onderscheidende kenmerken van Agenty is dat het data van websites schrapt in een leesbare vorm, dankzij de point-en-click CSS Selector om het mogelijk te maken. U kunt comfortabel gegevens importeren in TSV, JSON en CSV-indelingen.

 2. Dataschraper - Dataschraper is een beroemde schermschraper, die compatibel is met Google Chrome en andere webbrowsers.U kunt deze nu installeren en profiteren van de geavanceerde schermschrapingtechnologie.Data Scraper helpt HTML te ontleden en heeft geweldige opties en functies om uw taken uit te voeren. zijn scraptaken aan het uitvoeren in Perl, JavaScript, Ruby, Python, PHP, C ++ of een andere programmeertaal, u kunt eenvoudig deze Chrome-extensie gebruiken en CSS-selectors voor jQuery-stijl genereren. Met Data Scraper kunt u lijsten, tabellen, grafieken en upload ze naar Microsoft Excel en Google Sheets.

 3. Grepsr - Tool voor schermschrappen Grepsr is nog een Google-schermschraper die gemakkelijk gegevens uit complexe of dynamische sites haalt. schrapen opties, kunt u gemakkelijk beroemde site converteren s naar CSV. Al uw gegevens zijn privé en alleen zichtbaar voor u. Grepsr is compatibel met Google Chrome en staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Eenmaal gedownload en geactiveerd, kunt u de API gebruiken om uw schermschraptaken te automatiseren. Binnen Grepsr's gegevensrapportscherm hoef je alleen maar op het downloadpictogram te klikken en het gewenste uitvoerformaat te selecteren. Als alternatief kunt u gegevens implementeren met behulp van de ingebouwde integratie met populaire documentbeheersystemen zoals Dropbox, Google Spreadsheets, Amazon S3 en Box.net.

 Conclusie 

Al deze services zijn compatibel met elke webbrowser en besturingssysteem. U kunt uw schermschraptaken plannen op elke specifieke dag of tijdspanne met Agenty, Grepsr of Data Scraper. In tegenstelling tot andere schermschraperservices, spuwen ze de gegevens niet uit en gaan verder dan het leveren van API's voor het efficiënt en snel beheren van uw scraptaken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport