Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: wilt u een webpagina opslaan voor offline gebruik? Verbazingwekkende tools om je werk te vergemakkelijken

Een webpagina bestaat uit informatie gepresenteerd in de vorm van tekst, video's en afbeeldingen, en is vaak gekoppeld aan andere websites voor een betere gebruikerservaring. Het is gebouwd met tekstgebaseerde talen zoals XHTML en HTML en is ontworpen voor menselijke eindgebruikers in plaats van bots en spiders. Soms moeten we een webpagina opslaan voor offline gebruik en kunnen deze niet correct downloaden met een gewone tool. Met de volgende hulpprogramma's kunnen we eenvoudig een webpagina downloaden voor offline gebruik.

 1. Cyotek WebCopy 

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Cyotek WebCopy is dat u hiermee nieuwe webdiagrammen kunt maken. Met deze tool kunnen ontwikkelaars, programmeurs en freelancers de gedeeltelijke of volledige sites eenvoudig opslaan op hun computersystemen. De totale grootte van de gedownloade gegevens wordt in de rechterhoek van uw browser weergegeven en Cyotek WebCopy helpt u uw taken met slechts een paar klikken te volbrengen.

 2. HTTrack 

Met HTTrack kunt u een gedeeltelijke of volledige website downloaden voor offline gebruik. Het is een bekende en betrouwbare service met een gebruikersvriendelijke interface. Het is gemakkelijk te gebruiken en u hoeft alleen de instellingen aan te passen en een paar eenvoudige stappen te volgen. U kunt ook een paar koppelingen uitsluiten als u er geen gegevens van wilt extraheren. Deze tool is geschikt voor programmeurs, ontwikkelaars en webmasters en helpt hen met gemak verschillende webdocumenten te bewaren.

 3. Getleft 

Net als HTTrack is Getleft een moderne en uitgebreide tool om een website op te slaan voor offline gebruik. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en heeft verschillende interactieve functies en opties. Eens gedownload en geactiveerd, hoef je alleen de URL in te voeren om de inhoud op je computer op te slaan. Je kunt webinhoud opslaan in de database van Getleft of downloaden naar je harde schijf direct voor offline gebruik.

 4. OneNote en EverNote 

EverNote en OneNote zijn twee indrukwekkende hulpmiddelen voor het opslaan van webinhoud in je notebooks en mobiele apparaten. specifieke webknippers of extensies bieden en u in staat stellen om de hele site voor offline gebruik op te slaan of te downloaden U kunt webpagina's opslaan in de vorm van PDF-bestanden met OneNote en EverNote.

 5. PageNest 

PageNest heeft functies die vergelijkbaar zijn met die van Getleft en HTTrack. U hoeft alleen de website-URL in te voeren en de conte nt gedeeltelijk of volledig. Het is een van de beste en meest betrouwbare tools op het internet. Met PageNest kunt u uw tijd en energie besparen en zo veel sites naar uw harde schijf downloaden als u wilt.

 6. Wikipedia Dumps 

Net als andere tools kan Wikipedia Dumps worden gebruikt om de gedeeltelijke of volledige site voor offline gebruik te downloaden. Wikipedia vraagt zijn gebruikers niet om traditionele programma's te gebruiken om de inhoud te downloaden. In plaats daarvan kunnen ze Wikipedia Dumps gebruiken en gegevens downloaden in de XML en CSV-indeling.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport