Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Search Engine Scraping - Semalt verklaart de rol van GoogleScraper, iMacros en cURL in scrapen met zoekmachines

Zoekmachine schrapen is de praktijk van het oogsten van beschrijvingen, URL's en andere informatie van Google, Yahoo en Big. Het is een specifieke vorm van webschrapen of schermschrapen die alleen aan de zoekmachines is gewijd. SEO-experts schrapen voornamelijk zoekwoorden van de zoekmachines, vooral Google, voor het bewaken van de concurrentiepositie van de sites van hun klanten. Ze indexeren of crawlen verschillende webpagina's met die zoekwoorden (zowel korte als lange staart). Het proces waarbij een site-inhoud automatisch wordt geëxtraheerd, staat ook bekend als crawlen. Bing, Yahoo en Google halen al hun gegevens uit de geautomatiseerde crawlers, spiders en bots.

Rol van GoogleScraper in scraping van zoekmachines:

GoogleScraper is in staat om de Google-resultaten te ontleden en stelt ons in staat om links, hun titels en beschrijvingen te extraheren. Het stelt ons in staat geschaalde gegevens te verwerken voor verder gebruik en transformeert het van ongestructureerde vorm naar een georganiseerde en gestructureerde vorm.

Google is veruit de grootste zoekmachine met miljoenen webpagina's en ontelbare URL's. Het is misschien niet mogelijk voor ons om gegevens te schrapen met een gewone webschraper of data-extractor. Maar met GoogleScraper kunnen we eenvoudig URL's, beschrijvingen, afbeeldingen, tags en trefwoorden extraheren en de rangschikking van zoekmachines op onze site verbeteren. Als u GoogleScraper gebruikt, is de kans groot dat Google uw site niet bestraft voor dubbele inhoud omdat de geschaalde gegevens uniek, leesbaar, schaalbaar en informatief zijn.

Rol van iMacros en cURL in scraping van zoekmachines:

Bij het ontwikkelen van een schraper voor een zoekmachine kunnen sommige bestaande hulpmiddelen en bibliotheken worden gebruikt, geanalyseerd of uitgebreid om van te leren.

  • iMacros:

Met deze gratis toolkit voor automatisering kunt u gegevens van verschillende webpagina's tegelijkertijd schrapen. In tegenstelling tot GoogleScraper is iMacros compatibel met alle webbrowsers en besturingssystemen.

  • cURL:

Het is een opdrachtregelbrowser en de open-source HTTP-interactiebibliotheek die helpt de kwaliteit van geschraapte gegevens te testen.CURL kan worden gebruikt met verschillende programmeertalen zoals Python, PHP, C ++, JavaScript en Ruby.

Is GoogleScraper beter dan iMacros en cURL:

Bij het schrapen van websites werken iMacros en cURL niet goed. Ze hebben een beperkt aantal opties en functies. Meestal zijn de gegevens die met beide frames zijn geschrapt onleesbaar en bevatten ze veel spelling of grammaticale fouten. De inhoud van GoogleScraper daarentegen is up to the mark, leesbaar, schaalbaar en boeiend. Bovendien wordt GoogleScraper gebruikt om gegevens van dynamische sites te extraheren en kunt u meerdere webschraptaken tegelijkertijd uitvoeren, waardoor u tijd en energie bespaart.

GoogleScraper wordt ook gebruikt om inhoud van nieuwssites zoals CNN, Inquisitr en BBCC te schrapen. Het navigeert snel door verschillende webdocumenten, identificeert hoe de zoekmachines internet zien, verzamelt nuttige gegevens en schrapt het met slechts een paar klikken. Ondertussen mogen we niet nalaten dat GoogleScraper de massale verzameling van gegevens niet ondersteunt. Het betekent dat als u hoeveelheden gegevens van het net wilt verzamelen, u niet moet opteren voor GoogleScraper en moet zoeken naar een andere webschraper of gegevensextractor.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport