Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt deelt 4 populaire tools om webpagina's te bewaren voor offline toegang

Internet Explorer, Google Chrome en Firefox maken het ons gemakkelijk om webpagina's op te slaan als HTML-bestanden voor offline gebruik. Er zijn verschillende redenen waarom u de tekst, afbeeldingen, video's of andere inhoud van een site moet opslaan. U wilt bijvoorbeeld toegang tot de informatie wanneer er geen internetverbinding is of u wilt gewoon de websites opslaan, omdat deze vaak offline gaan en niet terugkeren. Veel mensen hebben geen internet, maar de volgende methoden kunnen u helpen de gewenste webpagina's voor offline toegang op te slaan.

1. Gebruik offline pagina's Pro:

Offline pagina's Pro is een van de meest geavanceerde offline browsers die er zijn. U kunt de gehele of gedeeltelijke site met deze tool downloaden zonder compromissen te sluiten op het gebied van opmaak, video's, documenten en interactiviteit aan de klantzijde. Met deze service hebt u toegang tot verschillende webpagina's zonder enige internetverbinding. Het is in staat om pagina's van meer dan 2 miljoen websites te bewaren. U krijgt de virtuele surfervaring zonder internettoegang vereist. Geniet van supersnel laden van pagina's, breid het netwerk uit met apparaten van werknemers en bereid je voor op noodsituaties met deze tool. Als u een bepaalde webpagina wilt opslaan voor offline lezen, hoeft u alleen maar op de knop Delen te drukken tijdens het surfen op internet in Safari of de ingebouwde browser. Het is ideaal voor de iPhone, iPad, pc en Mac-gebruikers en biedt de uitstekende gebruikerservaring.

2. Offline Browser - Een andere interactieve optie:

Offline Browser is vertrouwd door professionals, verkoopteams, marketingbedrijven en webontwikkelaars en maakt gebruik van eigen technologie en stelt ons in staat om elke HTML5-website te klonen is offline toegankelijk met ongekende precisie. Het ondersteunt verschillende frameworks en webproducten zoals AJAX, Angular, jQuery, TypeKit, Wix, Krpano, Squarespace, generieke HTML5-video's, lightbox, slideshow en 3D-panorama's. Wat echt heel leuk is, is dat deze tool verschillende webpagina's kan opslaan zonder concessies te doen aan de kwaliteit. U hoeft alleen Offline Browser te downloaden en activeren, de URL in te voegen waaruit u inhoud wilt opslaan en klik op de knop Downloaden. U kunt ook diensten als Instapaper, Pocket en Leesbaarheid proberen om artikelen in leesbare formaten op te slaan.

3. WebCopy - Voor Windows-gebruikers:

WebCopy by Cyotek scant eenvoudig een webpagina, mediabestand of URL en helpt u deze op te slaan en direct naar uw harde schijf te downloaden. U kunt de configuratie-opties gebruiken om te beslissen welke onderdelen u wilt downloaden voor offline gebruik. Een van de meest interessante functies van WebCopy is dat u het kunt gebruiken om verschillende projecten tegelijkertijd in te stellen. Met deze tool kunt u gemakkelijk dezelfde webdocumenten opnieuw downloaden. U hoeft de toepassing alleen maar te installeren en te starten, naar Bestand> Nieuw te navigeren en een nieuw project te maken, typ de URL in het websitebestand en klik op de knop Downloaden.

4. HTTrack - Perfect voor Windows, Linux en Android:

HTTrack is veel beter dan WebCopy en is perfect voor gebruikers van Android, Linux en Windows. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en maakt gebruik van een projectgebaseerde aanpak, waardoor u meerdere webpagina's kunt kopiëren en ze offline kunt organiseren. U kunt de download altijd en overal onderbreken of hervatten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport