Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de effectieve manieren om Amazon SERP te domineren?

Een van de essentiële factoren waar u zich bewust van moet zijn, is hoe Amazon-zoekmachine werkt. Deze kennis helpt u om uw optimalisatiecampagne correct te coördineren en aan te passen aan de bestaande rangordeparameters. Als je enige ervaring hebt met e-commerce en een idee hebt van hoe standaard zoekmachines werken, dan is je grootste fout dat je denkt dat het op Amazon hetzelfde werkt.

In dit korte bericht ga ik uitleggen hoe Amazon SERP werkt en hoe je het in je voordeel kunt gebruiken.

Algemene opmerking over de Amazon-zoekresultatenpagina (SERP)

Het zoekmodel van Amazon is volledig anders dan dat van Google, omdat het uitsluitend is gebaseerd op productonderzoek. Op Amazon kunt u niet elke gewenste structuur toevoegen aan uw site zoals u dat op Google kunt doen. Amazon heeft strikte regels voor het vormen van bedrijfspagina's. Er zijn enkele specifieke gegevensvelden en zelfs de waarden die in elk veld worden gebruikt. Elk gebied heeft een bepaald aantal tekens dat u kunt gebruiken. Dus, zoals u kunt zien, heeft Amazon een zeer gestructureerde manier van componeren en leidt het tot SERP's die met consistente resultaten zullen verschijnen.

Amazon ranking systeem legt het primaire accent op producten conversie. Amazon geeft om zijn winstmaximalisatie. Dat is de reden waarom uw positie op Amazon SERP direct afhangt van hoe goed uw producten verkopen.

Naast andere factoren waarmee Amazon rekening houdt bij het rangschikken van producten, kunnen we de volgende noemen:

  •  Prijsbeleid 

De belangrijkste factor die van belang is voor Amazon is een prijs. Het is jouw kans om Amazon Buy Box te winnen en meer betalende klanten aan te trekken voor je aanbieding. U moet de prijsstijgingen van uw producten volgen en proberen uw klanten de prijs een beetje lager te laten zijn dan het marktgemiddelde. Als u op Amazon verkoopt, is het beter om veel producten te verkopen voor de laagste prijs, dan een van een hoge prijs. Meer omzet betekent een hogere positie, betere verkoopgeschiedenis en sociaal bewijs.

  •  Afbeeldingen 

Het tweede belangrijkste dat je moet overwegen om hoog te scoren op Amazon SERP is de kwaliteitsbeelden. Afbeeldingen kunnen niet rechtstreeks van invloed zijn op uw productrang, maar ze dienen als boosters voor productvermeldingen en kunnen helpen bij conversie. Zorg ervoor dat je ten minste vijf foto's hebt voor elk artikel dat je verkoopt. Laat gebruikers zien hoe uw producten in beweging kunnen komen of hoe zij het leven van klanten kunnen verbeteren. Het is beter om professionele foto's te maken om een goede indruk op uw merk te maken.

  •  Titel 

Het titelgedeelte is het meest significante deel van de aanbieding in de Amazon dat uw bijzondere aandacht vereist. Het is het visitekaartje van uw bedrijf op Amazon dat de aandacht van de klant kan trekken of ervoor kan zorgen dat ze terugkeren naar de zoekopdracht. Als u uw vermelding goed wilt omzetten, moet u een titel hebben die nauwkeurig, beschrijvend, relevant, geactiveerd en aantrekkelijk is. Amazon biedt de richtlijnen voor titeloptimalisatie die u moet volgen om uw producten zichtbaar te maken op Amazon SERP.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport