Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe maak je een winkel op Amazon en voeg je jouw producten eraan toe?

In onze dagen geven een groot aantal individuen en bedrijven de voorkeur aan verkopen via Amazon, omdat dit e-commerceplatform talloze kansen biedt voor bedrijven. Met meer dan 95 miljoen unieke bezoekers per maand, is Amazon een perfecte plek om uw e-commercebedrijf te ontwikkelen en uit te breiden. Het kan als een extra verkoopkanaal dienen als u een website of een offline winkel heeft, of als een primaire markt.

Al met al is Amazon een perfecte plek voor leveranciers die hun online verkoop willen stimuleren. De Amazon-website heeft een hoge page rank en ideale reputatie bij shoppers, daarom kan het een uitstekende plek zijn om uw merkbekendheid te verbeteren. Het biedt vele voordelige verkoop en fulfillment-opties die helpen, zelfs niet ervaren verkopers, hun fortuin te verhogen. Dat is de reden waarom onlangs gevestigde bedrijven dezelfde kansen hebben om de verkoop op Amazon te winnen als de duurzame. U kunt uw producten namens of namens Amazon als individuele verkoper verkopen. Amazon kan het hele winkelproces afhandelen, inclusief verzend en leveringsaspecten, klantenservice en bescherming van persoonlijke gegevens. Het helpt u zich te concentreren op uw bedrijfsontwikkeling en besteedt geen tijd aan dagelijkse routinezaken.

In dit artikel zullen we bespreken hoe we een onderdeel van de Amazon-marktplaats kunnen worden en er producten aan kunnen toevoegen.

Hoe een Amazon-winkel creëren?

Om te beginnen met het verkopen van producten op Amazon, moet je een winkel creëren via Amazon Seller Central. U kunt een individueel of een professioneel account maken. Met behulp van een individueel plan kunt u uw producten gratis verkopen, waarbij u de minimumvergoeding voor Amazon betaalt ($ 0,99 per item), terwijl verkopen als professional u $ 39,99 per maand kost. Als professionele verkoper ontvangt u echter tal van verkoopmogelijkheden en privileges. Als professionele verkoper krijgt u bijvoorbeeld een kans om in meer dan 40 productcategorieën te verkopen. Het is twee keer meer dan individuele verkopers toegang hebben. U moet echter nog wel aan een aantal vereisten voldoen voor schoonheidsproducten voor de detailhandel, kleding, eten en beeldende kunst.

Ik raad u ten zeerste aan om een professioneel verkopersaccount op Amazon te maken, aangezien de meeste van onze klanten die zijn begonnen met verkopen als individuen van mening veranderden in een paar maanden.

Nadat u hebt vastgesteld welk verkoopprogramma aan uw bedrijfsbehoeften voldoet, is het tijd om uw bedrijf te registreren op het Amazon e-commerce platform. Het registratieproces is eenvoudig en duurt meestal minder dan een uur. Als een nieuwe verkoper. U moet vóór het begin een e-mailadres en wachtwoord opgeven. Bovendien moet u uw merknaam, contactgegevens, creditcardnummer, belastingidentificatienummer en andere belangrijke gegevens die nodig zijn voor het leiden van uw bedrijf verstrekken. Nadat u uw registratieproces hebt voltooid, kunt u items onmiddellijk weergeven.

Hoe voeg je producten toe aan je Amazon-winkel?

Allereerst moet u de best passende categorie voor uw producten selecteren. U kunt uw producten in verschillende categorieën tegelijk presenteren om uw kansen te vergroten om meer gebruikersvragen te beantwoorden.

U kunt geen items op Amazon weergeven. U moet een vergelijkbaar product vinden in de Amazon-database of een nieuwe productpagina maken via de specifieke registratieprocedure. In de regel vereisen alle nieuwe producten aanvullende goedkeuring van Amazon voordat de vermelding kan plaatsvinden.

Nadat u uw product aan de Amazon-database hebt toegevoegd, moet u informatie over de kwaliteit en speciale kenmerken ervan invoeren. U moet de producteigenschappen nauwkeurig en waarheidsgetrouw beschrijven. Bovendien moet u aangeven of een product nieuw is of wordt gebruikt.

Maar een van de essentiële stappen in het proces van verkoop van producten is het vaststellen van prijzen. Prijs speelt een belangrijke rol op Amazon omdat het als een rangordefactor dient en gebruikers helpt bij het maken van hun aankoopbeslissing. Een van de grootste voordelen van het verkopen van producten op Amazon is dat u prijzen kunt vergelijken en uw klanten de prijzen een beetje lager kunt aanbieden dan uw niche-concurrenten aanrekenen. Bovendien kunt u aangeven of u zelf met verzenddiensten omgaat, of Amazon toestaan dit te doen. Als u bij Amazon als professioneel verkopersprogramma lid verkoopt, worden alle fulfillment-processen door Amazon bijgehouden. Zodra u uw aanbieding met vermelding van prijs en levertijd hebt voltooid, klikt u op de knop "Lijst verzenden". Daarna worden uw producten zichtbaar voor alle Amazon-gebruikers.

Het enige wat u daarna nodig hebt, is het implementeren van verschillende promotie en optimalisatietechnieken om uw producten tot de TOP van uw categorie te laten behoren.

Het is redelijk om dit proces te starten met listingoptimalisatie. U moet zoekwoordonderzoek uitvoeren om alle relevante zoekwoorden op te halen die voldoen aan de zoekopdrachten van gebruikers. Nadat u een lijst met de meest doelgerichte zoektermen hebt gemaakt, moet u deze opnemen in uw vermelding. U moet ze strategisch gebruiken, zodat uw vermelding er organisch uitziet.

Bovendien moet u kwaliteitsafbeeldingen uploaden om uw producten vanuit verschillende invalshoeken te tonen. Zorg ervoor dat u alle secties vult, niet alleen de primaire, zoals titel, opsommingstekens en beschrijving. Het zal u helpen om uw naamsbekendheid te vergroten en uw rangschikking op Amazon SERP te verbeteren.

Het rangschikkingssysteem van Amazon is gebaseerd op een verkoopstimulans. Hoe meer omzet u dus heeft, hoe hoger u scoort in uw productcategorie. Geld verdient geld, dus u moet aan Amazon laten zien dat uw producten zeer gevraagd zijn. Je kunt het zowel organisch als kunstmatig doen. De eenvoudigste manier om uw verkoopgeschiedenis te verbeteren, is door uw producten te kopen of uw vrienden te vragen dit te doen. Door dit te doen, maximaliseert u het aantal verkopen en ontwikkelt u uw verkoopgeschiedenis. Als u het meer organisch wilt doen, moet u alleen uw prijs verlagen en gratis verzending aanbieden, evenals kortingen en weggeefacties.

Een nog efficiëntere manier om te slagen in Amazon is om een uitgelichte verkoper te worden. Er zijn geen duidelijke instructies om een aanbevolen verkoper te worden. Het is echter bekend dat deze posities worden bereikt door verkopers met sterke feedback en robuuste verkopen. Deze verkopers krijgen een betere plaatsing op productpagina's en hebben meer kansen om de koopbox te winnen. Het is van essentieel belang op te merken dat alleen professionele verkopers de mogelijkheid hebben om verkopers te selecteren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport