Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Een overzicht van Go Scraper From Semalt

Go, ook bekend als Golang, is de programmeertaal gemaakt door Ken Thompson, Robert Griesemer en Rob Pike bij Google. De taal wordt veel gebruikt voor het bouwen of maken van krachtige webschrapers en datafilters. Golang is de gecompileerde en statisch getypeerde taal in de tradities van C en Algol, met beperkt structureel typen, gelijktijdige functies in CSP-stijl, geheugenbeveiligingsfuncties en garbagecollection. Google heeft de verschillende gratis en open-source taaltools en een compileerprogramma voor zijn wereldwijde klanten ontwikkeld.

Twee belangrijkste implementaties van Golang Or Go:

Deze programmeertaal werd voor het eerst aangekondigd in november 2009 en is door Google en andere vergelijkbare bedrijven gebruikt in verschillende productiesystemen. De twee belangrijkste implementaties van Golang zijn Go Compiler of GC en GCCGO of GCC-frontend. De Go-compiler richt zich voornamelijk op platforms zoals OS X, BSD, Unix en Linux, terwijl de GCC-frontend een zelfhostende versie heeft. Beiden hebben hun onderscheidende kenmerken en helpen bij het ontwikkelen van verschillende datatextractors.

Syntaxis van Golang:

De syntaxis van Go omvat de wijzigingen van C en is gericht op het beknopt en leesbaar houden van de codes. De gecombineerde initialisatie of declaratie-operator van Go stelt programmeurs in staat gemakkelijk een webschraper te schrijven. Golang voegt de letterlijke syntaxis toe voor het initiëren van de structuurparameters op naam en het initialiseren van de slices en kaarten.

Verschillende taalhulpmiddelen:

Golang bestaat uit verschillende taaltools, zoals Go Build, Go Test, Go Fmt, Go Get, Go Vet, Go Run, Godoc, Gorename en Go Generate. De Go-build helpt bij het bouwen van de Golang-binaries met de informatie van een website. De Go-test helpt verschillende eenheden en microbenchmarks testen, en Go Fmt is gunstig voor de opmaakcode. Go Get Helpt de externe pakketten op te halen of te installeren, Go Vet is de statische analyser die de fouten in een code helpt oplossen, Go Run is de uitvoeringscode en Godoc wordt gebruikt voor het weergeven van de documentatie en dient deze via de HTTP. Gorename wordt gebruikt voor het hernoemen van de variabelen en functies en Go Generate is de standaardmanier om de codegenerators aan te roepen.

Wat is de beste en eenvoudigste webkrabber voor Golang?

GitHub is het ontwikkelingsplatform dat is geïnspireerd door de manier waarop we werken. Het is zonder twijfel de eenvoudigste en beroemdste webschraper voor Golang. Van open source tot bedrijven, u kunt de codes hosten of beoordelen, uw projecten beheren en verschillende software samenstellen met deze service. Bovendien kunt u het webschrapen eenvoudig aanpassen met GitHub en de intuïtieve API's. Deze tool is compatibel met alle webbrowsers en besturingssystemen en wordt gebruikt om zowel eenvoudige als dynamische websites te schrapen.

Wilt u gegevens schrappen van nieuwsuitzendingen en reisportals? Heeft u problemen met het handmatig schrapen van webinhoud? Als dat zo is, dan is GitHub de juiste optie voor jou. Met deze geweldige Go-webschraper haalt u informatie uit alle soorten sites en privéblogs. Bovendien kunt u meerdere web-extractietaken tegelijkertijd uitvoeren en veel tijd besparen. Zelfs als u niet over voldoende programmeervaardigheden beschikt, kunt u GitHub gebruiken om uw werk comfortabel te doen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport