Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt: alle afbeeldingen van websites met behulp van mooie soep uitpakken

Het belang van het ophalen van zowel tekst als afbeeldingen van het web wordt een dagelijkse taakuitvoering voor de meeste webschrapers. Heuristische benaderingen en technieken zijn naar voren gebracht om webschrapers te helpen, en online marketeers halen nuttige informatie van het web op in bruikbare formaten.

Beautiful Soup

Verschillende webpagina's en websites tonen inhoud in verschillende formaten, waardoor het een omslachtige taak is om alle afbeeldingen tegelijkertijd van de sites te extraheren. Dit is waar Beautiful Soup binnenkomt. Door een gebrek aan technische kennis hebben sommige eigenaren van e-commerce websites geen Application Programming Interface (API).

Met Beautiful Soup kunt u afbeeldingen extraheren van een website die niet kan worden opgehaald met een API. Beautiful Soup, een Python-pakket dat wordt gebruikt voor het parseren van zowel XML als HTML-documenten, wordt ten zeerste aanbevolen voor zowel beeld als inhoudschrapende projecten. Mooie Soepbibliotheek maakt een ontleedstructuur die later wordt gebruikt om nuttige gegevens op HTML-webpagina's op te halen.

Praktisch gebruik van Beautiful Soup

Webscraping is de ultieme oplossing voor het ophalen van enorme hoeveelheden afbeeldingen van webpagina's. Dynamische websites beperken eindgebruikers van het extraheren van enorme hoeveelheden afbeeldingen van hun sites door geen API te leveren. cases, Beautiful Soup is de webschrapingtool die moet worden overwogen. Deze bibliotheek is bedoeld om afbeeldingen die beschikbaar zijn in HTML-indeling te extraheren in gestructureerde gegevens die snel kunnen worden beoordeeld en geanalyseerd.

Beautiful Soup is een van de meest ongelooflijke hulpmiddelen die wordt gebruikt om afbeeldingen van een webpagina te halen. Naast het extraheren van afbeeldingen van sites, wordt Beautiful Soup ook veel gebruikt om lijsten, alinea's en tabellen van zowel statische als dynamische websites te verwijderen. Deze Python-bibliotheek is ook ontwikkeld om:

  • Pak alle afbeeldings-URL's uit die zijn gevonden op de doelwebpagina
  • Alle afbeeldingen van een webpagina ophalen

Momenteel wordt bs4 gebruikt, ondersteunt de Beautiful Soup-bibliotheek eenvoudig de onderliggende HTML-parser die is inbegrepen in Python. Deze mak Het is eenvoudiger voor webschrapers om afbeeldingen uit HTML te extraheren.

Afbeeldingen uit een website extraheren met Beautiful Soup

  • Installeer de Beautiful Soup-bibliotheek op uw machine met behulp van de systeemverpakker;
  • Geef uw webpagina door aan de constructor van Beautiful Soup, zodat deze wordt geparseerd. Merk op dat u de webpagina kunt doorgeven in een open bestandshandvat of een string;
  • De webpagina zal worden geconverteerd naar Unicode en de HTML-entiteiten naar Unicode-tekens;
  • De doelwebpagina zal de doelpagina later ontleden met behulp van een parser. Merk op dat BS4 een HTML-parser gebruikt tenzij de instructie is gegeven om een XML-parser te gebruiken;

In tegenstelling tot andere bibliotheken, kunt u met Beautiful Soup uw favoriete parser gebruiken en alle afbeeldingen van een website extraheren. Met deze Python-bibliotheek hoeft u alleen maar een script uit te voeren en te bekijken terwijl alle afbeeldingen van een specifieke webpagina worden uitgepakt. Merk op dat u ook kunt doorzoeken, navigeren en de Beautiful Soup-parseboom kunt aanpassen aan uw webschraperspecificaties.

U kunt eenvoudig gebruik maken van de structuren die worden gebruikt om webinhoud te ontwerpen en afbeeldingen en nuttige gegevens te extraheren. Met Beautiful Soup is webschrapen net zo eenvoudig geworden als ABC. Installeer deze Python-bibliotheek op uw computer om afbeeldingen van een website te extraheren.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport