Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert - 2 interactieve webschrapers

Een API (application programming interface) is de verzameling subroutine-protocollen, hulpmiddelen en definities voor het bouwen van webapplicaties en dataschrapers. Het is eigenlijk een set duidelijk gedefinieerde communicatiemethoden tussen verschillende softwarecomponenten. Een goede API maakt het ons gemakkelijk om verschillende computerprogramma's en webschrapers te ontwikkelen en biedt alle essentiële bouwstenen. API's hebben verschillende vormen en omvatten specificaties voor gegevensstructuren, routines, objectklassen, cellen op afstand of variabelen. POSIX, C ++ Standard Template Library, Java API en Microsoft Windows API zijn de bekendste vormen van API's.

Het doel van een API:

We weten dat een grafische gebruikersinterface het ons gemakkelijk maakt om verschillende programma's te gebruiken. Zo maakt een applicatieprogrammeringsinterface of API het ontwikkelaars en programmeurs gemakkelijk om verschillende technologieën te gebruiken en webtoepassingen en dataschrapers te bouwen. API's zijn meestal gerelateerd aan de softwarebibliotheek. Ze beschrijven en schrijven het verwachte gedrag voor (een specificatie) en een bibliotheek is een daadwerkelijke implementatie van deze reeks regels. API's kunnen eenvoudig de interface tussen een webtoepassing en een besturingssysteem specificeren. POSIX kan bijvoorbeeld de verzameling algemene API's specificeren die u in staat stellen om een toepassing voor een POSIX-conform besturingssysteem te schrijven.

Twee webschrapers voor u:

Dexi.io en FMiner zijn twee beroemde webschrapers. Beiden bezitten hun onderscheidende API's en worden gebruikt om gegevens van een groot aantal sites te schrapen.

1. Dexi.io: 

Dexi voorziet ons van een geautomatiseerde data-intelligentieomgeving. Het is een van de krachtigste webschrapers op internet. Met Dexi kunt u informatie van verschillende webpagina's extraheren, de kwaliteit van uw gegevens bewaken, ongestructureerde gegevens transformeren naar een georganiseerde en gestructureerde vorm en de positie van uw site op zoekmachines verbeteren. De software biedt snelle gegevensinzichten en leidt tot betere bedrijfsprestaties en beslissingen. Twee van de meest onderscheidende kenmerken van Dexi zijn de API's en robottechnologie. In tegenstelling tot andere gewone webschrapingtools, kan het uw positie tegenover de concurrentie valideren en kan het betekenisvolle gegevens van verschillende sites schrapen. U kunt tegelijkertijd meerdere taken voor gegevensextractie uitvoeren en u kunt tijd en energie besparen. Dexi registreert automatisch de onbewerkte gegevens en transformeert het in leesbare en schaalbare informatie met slechts een paar klikken.

2. FMiner:

Net als Dexi.io beschikt FMiner over zijn eigen API's. Het is een van de beste hulpprogramma's voor het verzamelen en verwijderen van gegevens op het internet. Fminer is compatibel met Mac OS X, Linux, Windows en andere soortgelijke besturingssystemen. U kunt het gemakkelijk afzonderlijk gebruiken, of in combinatie met andere webscrabtools om uw werk te vergemakkelijken. Het is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Fminer combineert de allerbeste functies met het intuïtieve visuele projectontwerp om ons volgende webschrapingproject een fluitje van een cent te maken. U kunt deze tool gebruiken om sites met AJAX, cookies, JavaScript en doorverwijzingen af te handelen. Fminer zal gegevens comfortabel schrapen en zal u met slechts een paar klikken leesbare en schaalbare informatie bieden. U kunt een uitvoerbestandsindeling selecteren en de stappen op FMiner vastleggen terwijl u door de stappen voor gegevensextractie op een doelwebpagina loopt.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport