Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Advice - De beste toepassingen voor het parseren van grote gegevens

Parsen is een proces van het analyseren van een reeks symbolen, hetzij in computertalen, natuurlijk taal of de datastructuren. De term heeft verschillende betekenissen in verschillende takken van informatica en taalkunde. Traditionele zinsontleding is bijvoorbeeld de methode om de exacte betekenissen van een woord of zin te begrijpen. Aan de andere kant is het parseren van websites het proces van het ontleden van alle zinnen of gegevens van een webpagina, de strings, constituenten en woorden ervan.

Laten we eens kijken in de lijst met de beste toepassingen voor het ontleden van een site of blog.

1. Email2DB

Het is een van de beste hulpmiddelen om websites te parseren. Email2DB is in de eerste plaats een datamining-hulpprogramma dat is ontworpen om gegevens uit e-mailadressen te extraheren. U kunt dan de uitgepakte of geparseerde gegevens gebruiken om uw eigen website bij te werken. Er zijn een groot aantal functies van deze applicatie, maar de meest opvallende eigenschap is de mogelijkheid om meerdere webpagina's tegelijkertijd te ontleden. U kunt ook Email2DB gebruiken om telefoonnummers, faxnummers en e-mailberichten te extraheren. Hiermee kunnen we de acties en triggers specificeren. Kortom, Email2DB wordt gebruikt om gegevens van alle soorten sites te schrapen en wordt geleverd in gratis en betaalde versies. De gratis proefversie van 30 dagen is beschikbaar voor directe download en kan worden gebruikt om maximaal 100 webpagina's te ontleden. De betaalde versie kost u echter ongeveer $ 500.

2. Log Parser

Het is een van de beste software om websites te parseren op het internet. Log Parser is het gratis commandoregelhulpprogramma dat geschikt is voor Windows-gebruikers. Hiermee kunnen we query's uitvoeren voor verschillende bestandstypes, zoals logbestanden, XML-bestanden en CSV-bestanden. U kunt deze applicatie ook gebruiken om verschillende gegevensbronnen te analyseren, zoals Windows-gebeurtenislogboeken en Active Directory. Log Parser is veel beter dan enig ander parseringsprogramma van de site, is flexibel, biedt betere services en kan direct op elk computerapparaat worden gedownload. Het zorgt voor een uitstekende gebruikerservaring en u hoeft niet met gecompliceerde opdrachtregels te werken.

3. Log Parser QL

Log Parser QL is net als Log Parser de gratis voorziening of webtoepassing die helpt bij het parseren van HTML, CSV bestanden en andere typen van de gescheiden bestanden. Wanneer u uw bestand in LogQL opent, geeft de toepassing onmiddellijk de beschrijving van de velden weer en geeft u nauwkeurige en betrouwbare resultaten. Zodra het veld bekend is, kunt u eenvoudig de optie Select Statements gebruiken om gegevens uit dat bestand te extraheren. U kunt eenvoudig HTML en CSV-bestanden targeten en ze afzonderlijk parseren. Om deze applicatie te gebruiken, zou u Java op uw computersysteem moeten installeren.

4. Data Parse

De gratis editie van Data Parse is geschikt voor zowel programmeurs als niet programmeurs. Het is een op Java gebaseerde toepassing voor het ontleden van verschillende webpagina's en het analyseren van de gegevens. Het is zeer flexibel en biedt veel opties en functies. Data Parse gebruikt een interactieve scripttaal om webinhoud te ontleden. Het heeft een gebruikersvriendelijke interface en kan met een paar klikken van het internet worden gedownload.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport