Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Data Extractor Software - Review van Semalt

Voorbij zijn de dagen dat rapporten bedoeld waren om te worden beoordeeld en weggegooid. Tegenwoordig moeten bedrijfseigenaren gegevens uit alle beschikbare records hergebruiken om gegevensanalyses correct uit te voeren. Het betekent dat duizenden en soms miljoenen records moeten worden geschraapt om de gegevens te krijgen die u nodig hebt. En hier komt de Astera-data-extractorsoftware binnen. Het biedt een geweldige oplossing voor deze taak door een gebruiksvriendelijke software-interface aan te bieden in combinatie met automatische gegevensextractie.

Belangrijkste kenmerken

  •  Extracten van gegevens uit verschillende bronnen 

Deze software kan PDF, Word, RTF, TXT ondersteunen, PRN en Excel-bestandsindelingen. Hiermee kunt u zoveel mogelijk gegevens verwerken uit alle ondersteunde indelingen.

  •  Gebruiksgemak 

De gebruiksvriendelijke interface begeleidt u bij het identificeren van de gegevens die u wilt extraheren, waarna de tool deze naar de bestemming van uw keuze zal overbrengen.

  •  Exporteert gegevens naar verschillende bestemmingen 

Als uw bedrijf meerdere databases uitvoert, hoeft u zich geen zorgen te maken over compatibiliteitsproblemen, omdat dit hulpprogramma populaire databaseproviders ondersteunt zoals Access, MySQL, ODBC en Microsoft SQL Server.

  •  Krachtige OCR 

In tegenstelling tot andere software voor het onttrekken van gegevens, die over het algemeen op gegevensstructuurherkenning, Astera ReportMiner heeft een krachtige OCR (Optical Character Recognition) die handig is bij het extraheren van gegevens uit PDF-bestanden. Wat nog beter is, is dat u geen extra installaties hoeft uit te voeren om deze en vele andere geavanceerde functies te krijgen.

  •  Mogelijkheid om gegevens uit meerdere bronnen te extraheren 

U hoeft niet langer te rel y op een groep applicaties om gegevens uit verschillende bronnen te verkrijgen. Deze tool ondersteunt bronnen met één of meerdere kolommen. Met Astera kunt u volledige documenten scannen en specifieke doelpunten instellen die moeten worden gecrawld.

Voordelen

  •  Saving your time 

Astera ReportMiner is ontworpen met efficiëntie als kern. Als gevolg hiervan bespaart u tijd door het automatiseren van de processen voor het verzamelen van gegevens van bedrijfsinformatie.

  •  Multitasking-prestaties 

Als u zich zorgen maakt dat uw huidige programma niet in staat is om grote projecten aan te pakken, dan is dit de tool die u nodig hebt. Het biedt veel op het gebied van multitasking en kan tegelijkertijd meerdere gegevensbronnen verwerken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport