Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt introduceert geweldige Google Chrome-extensies om een ​​hele website te downloaden

Terwijl we op internet surfen in Google Chrome, komen we misschien een webpagina tegen die we willen opslaan voor toekomstig gebruik. Soms willen we een website downloaden omdat het niet mogelijk is om uren online te blijven. Gelukkig kunnen we met Google Chrome webpagina's in enkele eenvoudige stappen opslaan. Er zijn een groot aantal extensies die het ons gemakkelijk maken om de hele of gedeeltelijke site voor offline lezen te downloaden. Deze Google Chrome-extensies vereenvoudigen ons werk en zijn gemakkelijk te gebruiken:

  •  PageArchiver 

Met PageArchiver kunt u webpagina's archiveren voor offline lezing. Het is een van de beste en beroemdste Google Chrome-extensies; PageArchiver heeft een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en veel opties en functies om uw werk te vergemakkelijken. Met deze extensie kunt u afbeeldingen, tekst en video's van elke website downloaden en kunt u meerdere webpagina's tegelijkertijd targeten. Het is beschikbaar in de Chrome Web Store en kan met slechts één klik worden gedownload. Bovendien exporteert of importeert deze extensie zip-bestanden die archieven bevatten in het HTML-formulier. U kunt de webcontent volgens uw vereisten bewerken of wijzigen, maar zorg ervoor dat deze volledig is gedownload naar uw harde schijf. U kunt ook enkele zoekwoorden invoegen, beschrijvingen toevoegen of de kwaliteit van een webpagina verbeteren terwijl u offline bent.

  •  Stylebot 

Als u verschillende webpagina's tegelijkertijd wilt downloaden, kunt u deze Chrome-extensie gebruiken. Met Stylebot kunnen we het uiterlijk van een site manipuleren met aangepaste CSS, en het is niet nodig om verbinding te maken met internet om deze taak uit te voeren. U kunt ook een element ophalen en het uiterlijk ervan wijzigen, zodat u een professionelere webpagina kunt maken om uw bedrijf te laten groeien. U kunt de lettertypen, kleuren, marges en zichtbaarheid van een webpagina gemakkelijk wijzigen terwijl u offline bent. Bovendien kun je CSS handmatig schrijven met Stylebot.

  •  Video Downloader 

Soms willen we een video of afbeelding downloaden voor offline gebruik, maar een gewone webapplicatie beschikt niet over alle benodigde functies en opties. Als u de video's van een website wilt downloaden voor offline doeleinden, moet u kiezen voor de professionele versie van Video Downloader. Deze Google Chrome-extensie maakt het voor u gemakkelijk om zowel afbeeldingen als video's naar uw harde schijf te downloaden. U hoeft alleen maar de URL van het videobestand in te voegen en Video Downloader zijn taak te laten uitvoeren. U kunt deze Chrome-extensie gebruiken om video en audiobestanden van Vimeo, DailyMotion en YouTube te targeten. Deze tool verzamelt en verstuurt geen persoonlijke gegevens en zorgt voor uw volledige bescherming op internet.

Al deze Google Chrome-extensies zijn gratis beschikbaar en kunnen worden gedownload via de Chrome Web Store. Je kunt zowel dynamische als eenvoudige webpagina's downloaden met deze prachtige extensies, evenals doelafbeeldingen en video's.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport