Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de Amazon-verkooprang te verhogen met een beperkt budget en snelle resultaten?

Laten we eerlijk zijn, laten we eerlijk zijn - het leeuwendeel van de middelmatige online-handelaars die in vrij bescheiden hoeveelheden op Amazon verkopen, kan worden beperkt tot feitelijk beperkte budgetuitgaven, op zijn minst van tijd tot tijd. En het is niet verwonderlijk dat iedereen die een klein e-commercebedrijf daar heeft, moet weten hoe de Amazon-verkooprang kan worden verhoogd - met snel oplopende rangorde, meetbare verbetering van hun inkomstengenererend potentieel en zonder teveel geld weg te gooien. Dat gezegd hebbende, zal ik je volgende laten zien hoe je je Amazon-verkooprangschikking kunt verhogen - hetzij met een klein budget, of zonder helemaal geen extra geld beschikbaar, althans voorlopig niet. En hier zijn er nog maar twee en waarschijnlijk de beste praktijken ooit. Daarom heb ik ze voor je onderverdeeld in het kader van mijn korte actieplannen, die alleen eenvoudige tips en snelle suggesties samenbrengen die door alle eigenaren van kleine bedrijven kunnen worden gebruikt, tenminste degenen die echt moeten weten hoe ze hun Amazon-verkooprang kunnen verhogen zonder teveel te nemen arbeidsintensieve of tijdrovende acties. Dus hieronder zullen we snel door deze twee gebruiksbepaalde schema's van Amazon-verkopen en rangschikking gaan - Productpagina-optimalisatie voor online zoeken, evenals productpromoties met speciale aanbiedingen. Nou, laten we eindelijk eens wat dieper ingaan op die twee.

Hoe Amazon omzet te verhogen op budget

Product pagina optimalisatie voor online zoeken

Het lijkt misschien een beetje, maar de meeste klanten op zoek naar wat ze nodig hebben, gebruiken ze de online zoekbalk van Amazon (anders, productzoeksectie op Amazon) om te worden geleverd met de beste deals die momenteel beschikbaar zijn, die relevant zijn voor hun productzoekwoordvraag bij het invullen (anders, shopper zoektermverzoek). Daarom betekent dit dat van de andere oplossingen die laten zien hoe je de Amazon-omzet in praktisch geen tijd kunt laten stijgen, productpagina SEO waarschijnlijk de meest effectieve en toch te vaak onderschatte is. En het punt is dat alles over Amazon SEO vrij eenvoudig is - je kunt je productvermeldingen snel verbeteren door de belangrijkste inhoudsrubrieken, zodat je verkoopdeals veel prominenter in de relevante lijst van de SERP's verschijnen. Hoe het werkt? Het enige wat u hoeft te doen, is gewoon denken als een live shopper die op zoek is naar een bepaald gewenst product vergelijkbaar met degene die u hebt vermeld op de productpagina van uw Amazon. Denk goed na en aarzel niet om wat tijd te investeren in het uitvoeren van dieper klantgericht zoekwoordonderzoek - wat als uw productpagina nog steeds een aantal van de meest gezochte of slechts een paar potentieel winnende productvoorwaarden mist die daadwerkelijk door veel potentiële kopers worden gebruikt dusver?

Om u te helpen bij die taak en uw kostbare tijd te besparen - alles in één - raad ik aan om zoekwoordonderzoeksoplossingen te gebruiken die zijn ontworpen voor Amazon-verkopers, zoals de online tool Keyword Inspector, of Handelsmerken. U kunt net zo goed zoeken naar een goede oude Keyword Planner-toolkit van de Google-zoekmachine, die al vele jaren door veel deskundige SEO's wordt gebruikt in hun campagnes voor inhoudoptimalisatie. Houd er echter rekening mee dat, om het meeste uit uw productgerichte zoekwoordonderzoek te halen, u de speciale aandacht moet besteden om te begrijpen wat u precies doet voor elk belangrijk deel van uw productpagina, zoals Producttitel, Productomschrijving, Lijst met Opsommingstekens, productafbeeldingen en de sectie Onderliggende zoekwoorden. Simpel gezegd, u zult moeten zoeken naar een diepere, stapsgewijze instructie om te begrijpen hoe u de verkooprang van Amazon kunt vergroten met behulp van verschillende manieren van productpagina-SEO, met vijf verschillende schema's die specifiek zijn afgestemd op de hoofdsecties.

Productpromoties en speciale aanbiedingen

Het is een vrij algemene situatie wanneer de actieve shoppers vaak alleen bladeren om een meetbare vindbaarheid te vinden voordeligere deals (bijvoorbeeld met voordelige verzendingsvoorwaarden, extra items die gratis bij de bestelde worden geleverd, enz.), of wacht zelfs op hete promotie-aanbiedingen om hun definitieve aankoopbeslissing te nemen met de goedkoopste aanbiedingen die op de markt beschikbaar zijn Voorlopig, en vanuit het oogpunt van een middelmatige online ondernemer die verstandig genoeg is om een aantal goedgevraagde items op de Amazon te laten verschijnen, kunnen dergelijke speciale productpromoties echte redding worden. Tenminste als het gaat om het krijgen van een snelle verkoopstimulans en volledig meetbaar. het rangschikken van vooruitgang voor jou als de leidende Amazon-verkoper binnen een bepaalde productcategorie - door je bestverkopende deals vaak te laten zien op de zoetste plek van Amazon (dat wil zeggen, prominent weergegeven in de Buy Box). Dus waarom niet productpromoties eten, of op zijn minst enkele speciale verkoopdeals proberen voor een enkel product dat u te koop aanbiedt? Immers, dit kan ook best goed voor u werken. En dergelijke acties zijn niet zo prijzig als de meeste eigenaren van kleine bedrijven kunnen denken.

Hier leest u hoe u Amazon-verkooprangschikking kunt verhogen met speciale aanbiedingen voor uw eigen voordeel - het enige dat u nodig hebt, is de manier kiezen om uw producten aantrekkelijker te maken voor actieve klanten, rechtstreeks vanuit je Amazon Verkopers Central-account. Besteed wat tijd aan bekend raken met verschillende promotieovereenkomsten die voor u beschikbaar zijn, zoals standaardkortingen voor afzonderlijke artikelen, aangepaste claimcodes, de beste deals, bijvoorbeeld met in aanmerking komende producten, die gewoonlijk worden beperkt met een strikt tijdschema dat met elke minuut verloopt van de anticipatie van de klant (ook bekend als Amazon's Lightning Deals) en vele andere persoonlijk toegesneden manieren van promotie die beschikbaar zijn voor u op Amazon Seller Central. Eindelijk, als u zich aanmeldt voor dergelijke deals die worden gekenmerkt door de Amazon-marktplaats zelf, kunt u de huidige dekking van uw toch al precies getargete publiek van kopers aanzienlijk vergroten, wat voorlopig nog niet voor u is ontwikkeld. Op die manier wordt het omzetten van de volledige productlijst van u in een absoluut verkoopwaardige zaak een volledig haalbare taak om volledig binnen enkele uren, zo niet minuten te worden opgezet.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport