Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Beoordeling door Semalt van Easy Web Extract: is het beter dan dataschraper en diffbot?

Easy Web Extract is een van de meest verbazingwekkende, krachtige, beroemde en beste visuele scherm schrapers of datacosters op internet. Het is geschikt voor programmeurs, zakenmensen en webmasters en helpt tegelijkertijd meerdere webschraptaken uitvoeren. Een van de meest opvallende kenmerken van Easy Web Extract is dat het helpt bij het rippen van gewenste webinhoud (zoals tekst, afbeeldingen, HTML, video's en URL's). Bovendien kunt u de indelingen voor het exporteren van gegevens aanpassen, dankzij de optie voor het indienen van HTTP-formulieren om dit mogelijk te maken.

Voordelen van Easy Web Extract:

Easy Web Extract is ontworpen door Web2Mine en is een eenvoudige maar krachtige dataschraperservice. De tool is geschreven met behulp van .NET-technologie en stelt ons in staat om VB, C ++ en JS toe te passen op onze webpagina's. Bovendien kunt u de geschaalde gegevens exporteren naar CSV, Excel, XML, JSON, MS Access-, MySQL, SQL Script en HTML-indelingen. Easy Web Extract ondersteunt ook meerdere taken voor het schrapen van gegevens en helpt u tijd en energie te besparen. Deze tool is goed voor ontwikkelaars en data-analisten. De ontwikkelaars van Easy Web Extract beweren dat deze tool een kloon is van "Web Content Extractor." Beide tools hebben vergelijkbare opties, functies en interface. Ze kunnen volledig gegevens verzamelen van het net, schrapen het volgens uw vereisten en downloaden de geschraapte informatie naar uw harde schijf met slechts een paar klikken.

Twee alternatieven voor Easy Web Extract:

  •  Gegevensschraper 

Net als Easy Web Extract wordt Data Scraper gebruikt om informatie uit HTML-webpagina's te extraheren. Deze tool kan uw gegevens importeren in Microsoft Excel-spreadsheets en u met slechts een paar klikken leesbare en schaalbare resultaten bieden. Ongetwijfeld is Data Scraper een goed alternatief voor Easy Web Extract. Beide tools hebben tientallen unieke functies.U kunt met Data Scraper gemakkelijk gegevens uit tabellen, grafieken en lijsten extraheren en importeren naar CSV, TSV, XLS en XLSX-bestanden (.xls .csv .xlsx .tsv).

  •  Diffbot 

Net als Data Scraper is Diffbot een goed alternatief voor Easy Web Extract Het maakt gebruik van een interactieve machine learning-technologie om uw webinhoud comfortabel en in korte tijd te schrapen. De CSS Selector, JQuery en XPath van Diffbot helpen de gegevens te identificeren en te transformeren in de JSON-bestanden. U kunt deze tool gebruiken om HTML-webpagina's en PDF-bestanden te targeten en kunt gegevens van zoveel mogelijk sites en blogs schrapen. Een van de meest onderscheidende kenmerken van Diffbot is dat het uw privacy waarborgt en uw geschaafde gegevens niet met iemand deelt.

Conclusie:

Al deze software voor het schrappen van websites vereist dat u de servicevoorwaarden accepteert, maar Diffbot werkt zonder enige regel of opleiding. Het is moeilijk om te zeggen of Easy Web Extract beter is dan Diffbot en Data Scraper of niet, omdat al deze services hun eigen voor en nadelen hebben. Easy Web Extract heeft echter een gebruiksvriendelijk configuratiescherm en schrapt uw webinhoud met hoge snelheid. Bovendien navigeert deze tool naar verschillende webpagina's en extraheert hij gegevens van sites met JavaScript, Ajax, cookies en doorverwijzingen. Helaas ondersteunt de nieuwste versie van Easy Web Extract de planningsfunctie niet.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport