Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Chrome-zelfstudies: beheer uw webbrowser

Google Chrome is een van de beste en bekendste webbrowsers ter wereld. Hiermee kunt u door verschillende webpagina's bladeren en zit u boordevol verborgen hacks die uw digitale leven en surfervaring op het internet kunnen stroomlijnen. Van de eenvoudige trucs waarmee we e-mails van de Omnibar kunnen sturen naar de extensies waarmee we zonder enig probleem afbeeldingen op Pinterest kunnen delen, Google Chrome heeft alle opties en functies om ons werk te vergemakkelijken. Hier hebben we enkele tips gedeeld om uw webbrowser eenvoudig en met hoge snelheid onder de knie te krijgen.

 1. Log in bij Google Chrome en maak je eigen profiel: 

Het klinkt misschien super voor de hand liggend, maar we moeten inloggen bij de Chrome-browser één keer per dag. Als u dit doet, kunnen we dingen zoals onze geschiedenis, bladwijzers, wachtwoorden en de andere instellingen opslaan en synchroniseren. We kunnen ook alles in ons Google-account wijzigen volgens onze vereisten.

Als u meerdere Google-accounts hebt (zowel voor persoonlijke als professionele doeleinden), moet u uw profiel maken met uw oorspronkelijke naam, foto en e-mailadres. Dit zal de wereld op de hoogte brengen van uw aanwezigheid en zal uw werk gemakkelijker maken.

 2. Wis de geschiedenis en blader door privé: 

Soms willen we niet dat Chrome bewaart wat we bezoeken of downloaden. Als u uw privacy en veiligheid op internet wilt waarborgen, raden we u aan de geschiedenis nu te verwijderen en dan of anoniem bladeren.Je moet de cookies en andere informatie op regelmatige basis verwijderen.

 3. Leer de basistoetsenbordopdrachten: 

Er zijn heel veel trefwoordopdrachten zoals Ctrl + T, Ctrl + W, Ctrl + Shift + T, Ctrl + L, Ctrl + Tab en Ctrl + Shift + Tab. U moet meer te weten komen over al deze opdrachten om uw gebruikerservaring te verbeteren. je vrienden om je computersysteem of laptop te gebruiken, moet je naar het gebied Instellingen gaan en Een persoon toevoegen. Het laat je collega's overal en altijd toegang hebben tot je apparaat.

 4. Gebruik zijn Taakbeheer en Instellingen voor automatisch invullen 

We kunnen de Chrome Task Manager-optie gebruiken om uit te zoeken wat onze sessie vertraagt. We kunnen ook de instellingen voor automatisch aanvullen gebruiken om onze gebruikersnaam en p assword. Hiermee wordt voorkomen dat ons computersysteem de creditcardgegevens of PayPal-wachtwoorden automatisch invoert. Hiervoor moet je naar de Chrome-instellingen gaan en op de instellingen voor automatisch aanvullen klikken.

 5. Veel plezier met zijn opties 

Een van de meest onderscheidende kenmerken van Google Chrome is dat u kunt genieten van de verschillende functies en opties. U kunt bijvoorbeeld de "Pin Tab" functie gebruiken. Met deze optie kunt u de locaties van uw tabbladen aanpassen en de belangrijkste tabbladen aan de linkerkant behouden. U kunt ook de belangrijkste tabbladen vergrendelen en de grootte van het pictogram verkleinen of ze naar wens samenknijpen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport