Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert legt uit hoe inhoud van een website kan worden gedownload

Er zijn verschillende redenen om offline te werken met blogs en websites. Studenten, onderzoekers, journalisten, zakenmensen, digitale marketeers en programmeurs brengen uren door op het web en downloaden een gedeeltelijke of volledige website omdat ze nuttige informatie bevatten. Ze gebruiken deze informatie vervolgens voor persoonlijke blogs of onderzoeksprojecten. Er zijn verschillende manieren om inhoud van een website te downloaden, maar de beroemdste methoden worden hieronder besproken.

 1. SurfOffline: surfoffline.com 

SurfOffline is een nieuwe tool voor programmeurs, ontwikkelaars, webmasters, content curators, studenten en digitale marketeers. Als u de inhoud van verschillende sites regelmatig moet downloaden, kunt u kiezen voor de premiumversie. Als alternatief is de gratis proefperiode van 30 dagen voldoende om de specificaties en functies van SurfOffline te testen. Het is een snelle, nauwkeurige en handige software waarmee we de volledige of gedeeltelijke webpagina's naar onze lokale harde schijven kunnen downloaden. Zodra uw site is gedownload, kunt u SurfOffline als een offline browser gebruiken en de gedownloade pagina's erin bekijken.

 2. Website eXtractor: 

Als u niet vertrouwd bent met SurfOffline, kunt u kiezen voor Website eXtractor. Het is een van de beste tools op het internet en is geschikt voor iedereen die geen uren online wil zijn. U kunt gedeeltelijke of volledige websites downloaden met slechts een paar klikken. Deze tool staat vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke bedieningspaneel en biedt u de mogelijkheid om de inhoud offline te bekijken. Het biedt ook de mogelijkheid om sitemaps te maken en helpt u dubbele webinhoud te verwijderen. Website eXtractor is compatibel met alle webbrowsers, Windows 7 en de eerdere Windows-versies. De proefversie is beschikbaar op internet en kan direct worden gedownload en geactiveerd.

 3. SiteSucker: 

Sitesucker is nog een andere software die webinhoud automatisch naar uw harde schijf kan downloaden zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit Mac-programma kopieert verschillende webpagina's, afbeeldingen, PDF-bestanden, stijlbladen en andere elementen en slaat ze gemakkelijk op uw harde schijf op met slechts een paar klikken. U hoeft alleen de URL in te voeren en SiteSucker de volledige of gedeeltelijke webinhoud te laten downloaden. Het vereist Mac OS X 10.11 of hoger en kan worden gedownload van de Mac App Store. Deze tool is compatibel met alle Mac-besturingssystemen.

 4. Grab-a-Site: 

Grab-a-Site is een krachtige webbrowser met een licentie van Blue Squirrel. Het kopieert webinhoud en ondersteunt verschillende programmeertalen. U kunt Grab-a-Site gebruiken om grafische bestanden, geanimeerde bestanden, video's en audiobestanden naar uw harde schijf te downloaden. Je kunt de download ook plannen tijdens de daluren en deze service haalt de bestanden van verschillende sites tegelijkertijd. Grab-a-Site kan worden gebruikt om websites te targeten die zijn geschreven in PHP, JR, Cold Fusion en ASP en transformeert ze in statische HTML.

 5. WebWhacker: 

Blue Squirrel een ander indrukwekkend hulpmiddel is WebWhacker. De vijfde versie van dit programma is onlangs gelanceerd en wordt nu gebruikt voor het kopiëren of downloaden van de hele website voor offline weergave. Net als Grab-a-Site bewaakt WebWhacker de webpagina's en werkt uw inhoud dagelijks bij, zodat u de best mogelijke resultaten krijgt. U kunt dit hulpmiddel aanpassen om het exacte aantal webpagina's in een uur te downloaden.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport