Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen meer te verkopen met Ama-ranglijstensysteem?

Amazon e-commerce en marketing platform is een zeer speciale plaats, omdat er veel unieke kenmerken en eigenaardigheden zijn die vooral bekend zijn bij grote verkopers die al jaren verkopen. En Ama rankingsysteem is geen uitzondering in deze regel - letterlijk draait alles om winstgevende online business op Amazon om zijn precies gerichte en zeer omzetgeoriënteerde productzoekopdracht.

Hebt u bijvoorbeeld ooit gemerkt dat een bepaalde reeks absoluut vergelijkbare items (in elk opzicht) die op de Amazon-verkoop worden vermeld om een of andere reden een totaal andere vooruitgang kan hebben met conversies? Mocht dit gebeuren, of niet, dan is hier in ieder geval iets waarmee iedereen te maken zou moeten hebben die zich bezighoudt met commerciële inspanningen op Amazon. Als het gaat om de belangrijkste factoren van succes van de verkoper daar, speelt het Ama-ranglijstsysteem een belangrijke rol. Alleen omdat hoe hoger je rang is, des te meer items je uiteindelijk verkoopt. Daarom zijn het productbeoordelingssysteem van Amazon en de belangrijkste zoekmachine (ook bekend als het A9-algoritme voor zoekrangschikking) absoluut belangrijke factoren, die het leeuwendeel van de onontwikkelde klanten daadwerkelijk naar hun uiteindelijke aankoopbeslissing drijven - met u, of met uw meer slimme en hardnekkige markt-tegenstanders doen het het beste om te overleven onder een bijna moordende concurrentie op de markt, die heerst over het populairste online bedrijfsplatform van die drukte.

Om u te helpen een betere positie in te nemen en uit die sterk concurrerende omgeving te blijven, is hier een korte maar volledig voldoende handleiding voor het begrijpen van Amazon SEO, het A9-algoritme voor zoekrangschikking, evenals Ama-ranglijsten en hoe u optimaal kunt profiteren van de productservers van Amazon.

Ama Rankings ontmaskeren - de definitieve gids

Laten we eindelijk eens kijken wat ik bedoel - hieronder ga ik mijn best doen om licht te werpen op de ranglijst van Amazon-producten en hoe u uw artikelen die in de uitverkoop worden aangeboden meer bekendheid kunt geven voor de relevante zoekopdracht daar. Uiteindelijk - ik geloof dat het begrijpen van de belangrijkste principes van Amazon SEO en het A9-klassensysteem de sleutel tot uw succes is als een van de toonaangevende Amazon-verkopers voor een bepaald product / categorie of marktniche. Dus, voor alles anders, laten we beginnen met de basisprincipes - hieronder laat ik de manier zien waarop het rankingalgoritme van Amazon werkt. Ik hoop dat dit je zal helpen verleidelijke en gebruikersvriendelijke productvermeldingen te krijgen die goed zijn geoptimaliseerd voor Amazon SEO, zodat je verkoopdeals een veel hogere kans hebben om gezien en aangeklikt te worden door de live shoppers. Simpel gezegd, ik weet zeker dat de zoekmachineoptimalisatie die op de juiste manier wordt afgehandeld, bijna net zo belangrijk is voor Amazon-verkopers als, bijvoorbeeld, hun zeer concurrerende prijskaartjes, handige en volledig beheersbare verzendopties, uitstekende klantenservice of een eerlijke reputatie van grote verkoper die meestal wordt ondersteund met het belangrijkste lidmaatschap van Amazon. Natuurlijk behoren deze factoren waarschijnlijk tot de belangrijkste, die bedoeld zijn om de grens te trekken tussen een verbluffend verkoopsucces en een volledig wanhopige onderneming. Niettemin begint alles met Ama-ranglijsten, en eigenlijk niet al te geavanceerd systeem voor productclassificatie en categorisering in de relevante zoekopdracht.

Wat drijft Ama Rangings voor elk vermeld item?

De sleutel tot begrip van het systeem voor Ama-rankings is niets anders dan letterlijk" vrienden maken "met het algoritme voor het zoeken naar producten van A9, en om bekend te raken met de belangrijkste rangordefactoren om preciezer te zijn. In feite, als een slimme Amazon-verkoper, moet je weten waarvoor je gaat optimaliseren, toch? zei, om je productlijst goed geoptimaliseerd te hebben, namelijk voor de volgende rangorde factoren van de Amazon (on-page SEO), evenals een paar andere nadelen gerelateerd aan algemene eigenaardigheden van het moderne concept van e-commerce handel. Dus, terwijl Ama rankings Het algoritme is absoluut origineel en uniek op zijn eigen manier, het rangschikken van items op Amazon-verkoop is eigenlijk een veel eenvoudiger proces dan dat van de grote zoekmachines zoals Google zelf. Ik bedoel dat zonder de off-page SEO, de A9 zoekalgoritme draait alleen om ar ound algemene middelen voor relevantie, conversieratio, evenals klanttevredenheid en retentie - dat is alles! Het betekent dat we ons niet op zijn minst hoeven te verdiepen in het rijk dat wordt bepaald door off-page SEO - en je kunt je ook ontspannen en je vrij voelen tegen die echt tijdrovende en arbeidsintensieve inspanningen daar, zoals linkbuilding van kwaliteit, schrijven veel voor publicaties, massale social bookmarking, etc. Dat gezegd hebbende, gelukkig kunnen we Ama rankingsysteem volledig duidelijk maken en je hoeft je alleen maar te concentreren op die drie hoofdprincipes van On-page Amazon SEO - elk inclusief slechts een aantal dominante factoren die hieronder staan vermeld. Daar zijn ze.

Sleutelprincipes van de A9 Search Engine en Ama Rankings

Zoals reeds vermeld, wordt het hele systeem van productclassificatie op Amazon voornamelijk bepaald door de A9 Zoekranglijst-algoritme. Als het op schaal wordt genomen, is de logica van Ama-rankings eigenlijk heel gemakkelijk. Dus, terwijl de belangrijkste zoekmachines het simpelweg het beste doen om de meest relevante lijst van de SERP's te leveren en zoveel mogelijk informatieve en nuttige gegevens aan de live gebruiker geven, heeft de A9 slechts één doeldoelstelling van het allerhoogste belang - gewoon het maximaliseren van het gemeenschappelijke niveau van zijn RPC (Revenue Per Customer). Daarom geeft het Ama-ranglijstsysteem zelf meer om het omzetten van massa's potentiële klanten naar de echte kopers - en waarschijnlijk gaat het niet alleen om verkopen op het beste e-commerceplatform van de wereld, maar zelfs om de manier van ontwikkeling die wordt gekozen door de digitale marketing van vandaag (om nog maar te zwijgen van dit ultieme commerciële doel was traditioneel het grootste deel van elke goede ouderwetse brick-and-mortar zakelijke onderneming). En aangezien het A9 Product Search Algorithm zelf en het hele systeem van Ama-rankings bedoeld zijn om zoveel mogelijk netto-inkomsten te genereren voor elke verkoper, laten we dan eindelijk zien wat er kan worden gedaan om uw eigen producten even goed te rangschikken.

De meeste van Ama Rankings zullen in Conversion vallen

Gelet op een gegeven item vermeld op Amazon uitverkoop, zal er een volledig beredeneerde seriële correlatie zijn tussen zijn huidige ranking positie in de relevante productzoekopdracht en de manier waarop het daar wordt omgezet. Het lijkt misschien een beetje, maar hoe hoger het conversiepercentage, hoe hoger de score in de betreffende Amazon-SERP's. En hieronder geef ik je een korte lijst van de belangrijkste factoren van conversie die door het A9-algoritme worden gebruikt om Ama-ranglijsten te bepalen. De omzettingskoers van Amazon hangt dus voornamelijk af van de rangorde van bestsellers, klantbeoordelingen, concurrerende prijzen, omschrijvingen, combinatie van productfunctionaliteit (dwz de unieke ouder-kindfunctie van Amazon die wordt gevonden voor veel producten die daar worden genoemd), gebruikerspercentage, zoals evenals de volledigheid van de productpagina (dit is precies waar Amazon Listing SEO en inhoudsoptimalisatie voor nauwkeurig getargete productzoekingen een rol spelen!). Dat gezegd hebbende, laten we snel die conversiefactoren in detail doornemen. Omdat de snelheid van conversie precies is wat gewoonlijk de rangorde van Ama's bepaalt, weet je nog?

Amazon Sales Ranglijst

Amazon Sales Rank (Best Sellers Rank) - voor alles anders, laten we wel wezen - uw Ama-ranglijsten zijn sterk gerelateerd aan uw werkelijke vooruitgang van de verkoper aangetoond door de meest recente verkoopcijfers. En de A9 wedt alleen op het maximaliseren van het niveau van RPC, weet je nog? Dat is waarom als je het goed doet als Amazon-verkoper, en je beschikbare items constant worden verkocht aan het toenemende aantal geïnteresseerde klanten - zo zullen je Ama-ranglijsten voor dat bepaalde item zijn. En vice versa, aangezien een aantal van je aloude producten al in de buurt van de top van het online winkelen bij Amazon zijn verschenen - dan moet je waarschijnlijk een gigantische uitbarsting van de komende verkopen genieten. Laten we het tenslotte eenvoudig stellen - zo'n krachtige en redelijk onderbouwde 'vicieuze cirkel' betekent dat een voldoende hoog aantal van de meest recente verkopen voor een bepaald product meestal een snelle boost geeft aan de huidige Ama-ranglijst. Als gevolg hiervan zijn er voldoende redenen voor deze vrij eenvoudige veronderstelling - wat als het leeuwendeel van die beroemde succesverhalen die luid pratsten onder Amazon's verkopende gemeenschap eigenlijk niet zo uitzonderlijk van aard is? Over het algemeen genomen is er dus niets fenomenaals aan de hand, toch? Daarom wordt duidelijk dat elke grote ecommerce-speler die al jarenlang zaken doet met Amazon, zo'n succesvol verkoopsucces moet hebben dat constant wordt aangewakkerd met, bijvoorbeeld, een echte "perpetual motion-machine" die in staat is om hun toch al dominerende prestaties op de markt te brengen. bijna voor onbepaalde tijd op de markt brengen, waardoor ze zowel hun Amazon Best Sellers Rank als het daadwerkelijke aantal succesvolle deals verhogen - opnieuw en opnieuw.

Klantrecensies

Klantrecensies - onder andere klantenbeoordelingen die naast uw verkoopaanbiedingen op de Amazon-marktplaats worden gevonden, worden vaak als de tweede belangrijkste beschouwd factoren van conversie. Het aantal van uw klantrecensies en hun aantal is dus van belang. En als u uw lijst met productbeschikbaarheid hebt voorzien van een nieuw retrospectief uiterlijk van de doelklanten, die eigenlijk niets anders zijn dan de echte 'enquêtes' van de live gebruikers, kan dit zelfs nog nuttiger zijn dan veel verkopers denken. Natuurlijk, het verkrijgen van een gezonde reputatie van de verkoper en een goed vertrouwen bij het publiek geeft je altijd een betere kans om een andere potentiële klant te converteren, gewoon door je productvermeldingen te bladeren - naar de echte klant die bij jou en niemand anders koopt. Aan de andere kant zal het A9-zoekalgoritme als een van de belangrijkste factoren voor de rangschikking worden beschouwd als u er alles aan doet om uw productrecensies bij te houden. Op die manier kan uw productpagina, met een goede kwaliteit en voldoende hoeveelheid van uw live klantrecensies, een krachtig signaal afgeven dat de A9 zegt dat uw Ama-ranglijsten de moeite waard zijn om tot op zekere hoogte te worden verhoogd, of op zijn minst prominenter in de Koopbox te verschijnen. Dat is het!

Productafbeeldingen

Productafbeeldingen - net als bij de klantrecensies op Amazon, met een degelijke visuele inhoud ter ondersteuning van elk item dat u in de uitverkoop hebt gekregen wordt geteld in termen van je Ama-ranglijstpromotie, of zelfs omgekeerd - een degradatie. Serieus - de kansen zijn groot. In feite zal dat echter nauwelijks persoonlijk met u gebeuren. Natuurlijk, tenzij je onvoorzichtig genoeg bent om je zuurverdiende voortgang als Amazon-verkoper te verspillen met slechte afbeeldingen / afbeeldingen van lage kwaliteit die niet alleen geen goed beeld geven van elke kant van je producten en de belangrijkste elementen van het dagelijks gebruik ervan, maar zijn echt slecht, zodat de meeste van uw potentiële klanten gewoon wegkaatsen om te kopen waar ze naar op zoek zijn. Wat meer is - volgens de recente update in Amazon's belangrijkste verkopersrichtlijnen voor het vermelden van producten die daar te koop zijn, zullen nu de regels voor het toevoegen van visuele inhoud voor nog meer zorgen zorgen. Het betekent dat het tijd is om echt scrupuleus te worden, vooral als het gaat om het aantrekken van een groter aantal potentiële klanten om uw productpagina te bezoeken en waarschijnlijk om te zetten in uw echte kopers. U kunt dus beter een dubbele controle uitvoeren om er zeker van te zijn dat u alles op zijn plaats hebt met HQ-productafbeeldingen. Beknibbel geen tijd en moeite met het herzien van de geldende regels - loop gewoon snel door de recente updates of mogelijke beleidsrevisies, alle noodzakelijke gegevens zijn meestal beschikbaar in uw Amazon Verkopers Central-account. Vergeet hierbij niet om een zoomfunctie in te schakelen. Onthoud dat dit gedeelte van uw productpagina altijd nuttig is geweest, niet alleen voor de klanten die live winkelen (het geeft de weg naar het begrijpen en virtueel 'ervaren' van elk product dat ze willen, zelfs voordat ze het kopen), maar om het meeste uit dit onderdeel van de productpagina te halen zodat het op een heel moeilijke manier het maximale potentieel zal ontdekken om eindelijk te zien dat je productvermeldingen wat dichter bij de top toonaangevende Ama-ranglijsten in de relevante zoekopdracht daar zijn weergegeven.

Tarifering

Prijsaanduiding - hier gaan we een tamelijk delicaat knooppunt in. Voor alles anders, laten we eerlijk zijn - het is een feit dat veel beginnende online ondernemers die net hun eerste productvermeldingen op Amazon hebben gelanceerd, maar al te vaak zien dat de belangrijkste nadruk precies ligt op hun prijsbeleid. Ik bedoel dat het concentreren van hun belangrijkste inspanning - alleen maar om een gezonde verkoopmarge te behouden (als niet alleen jezelf onder die "deadline" ratio houden) - al wordt gezien als een van je grootste nadelen. Serieus, concentreer je werk op het aanbieden van de laagste "bodem" prijskaartjes in een wanhopige hoop om je naaste niche tegenstanders te overtreffen - dat laat je nooit buiten de marktconcurrentie blijven. Natuurlijk is het op prijs stellen van het juiste niveau van uw verkoopprijs op zijn eigen manier van belang. Wat belangrijker is, is dat zelfs met de goedkoopste deals die op de markt worden gezien, er nog steeds een cruciaal iets is wat je waarschijnlijk over het hoofd ziet. Maar eigenlijk is alles eigenlijk vrij eenvoudig. Waar het om gaat is dat de prijsbepaling zelf bij onafhankelijk gebruik niet altijd meetbare gevolgen heeft voor conversies. Vandaar dat zonder echt een verreikende aanpak om het voortdurende competitieve onderzoek te handhaven en grondig pice control te houden, tracking en real-time aanpassingen - zelfs de laagste prijskaartjes kunnen op geen enkele manier redelijke (niet te zeggen accurate) verwachtingen garanderen om te genieten van je dagelijkse omzet groeit dienovereenkomstig.

Als u dus wilt dat uw bestaande prijsbeleid echt bijdraagt aan uw hogere Ama-rangschikking, zorg er dan voor dat u meer begint te gokken op de Buy Box. Vergeet niet dat de meesten van ons eerder geneigd zijn om op zoek te zijn naar een hoge kwaliteit van het product, betrouwbare en snelle verzending, evenals flexibele en tijdige klantenservice, ondersteund door een vertrouwde reputatie van de verkoper - in plaats van simpelweg het beste te doen om de goedkoopste deal te vinden voor een gegeven product op dit moment op de markt beschikbaar. Het betekent dat uw potentiële klanten meestal een voldoende hoge productkwaliteit hebben - waardoor ze bereid en bereid zijn om een zeker hogere prijs te betalen dan de gemiddelde kosten van de vergelijkbare deals die tot nu toe beschikbaar zijn (om niet te zeggen dat het aanbieden van de laagste prijskaartjes vaak betekent dat het een blote deal is, dat wil zeggen, komt op zijn minst zonder verzending, fabrieksgarantie, goede klantenondersteuning, enz.) Wat meer is - alles kan net zo goed eindigen met het beschadigen van je verkoper reputatie en het observeren van je huidige Ama-ranglijst voor een bepaald product snel naar beneden getrokken de zoekopdracht. Serieus, een formidabele lagere detailhandelsprijs lijkt altijd alarmerend - en dat maakt de meest voorkomende kansen om direct in de Buy Box getoond te worden een ongrijpbare ongrijpbare kans die nauwelijks haalbaar, zo niet volledig uit de problemen is, zowel voor de huidige zakelijke vooruitgang als een succesvolle Amazon-verkoper die geld verdient, en nog wanhopigere resultaten, vooral als het gaat om de gerelateerde Ama-ranglijsten en de manier waarop ze op de langere termijn in beweging komen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport