Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waarom heeft u Cloud Scraper nodig voor uw webschrapende projecten? - The Semalt Answer

Cloud scraper is een Node.js-bibliotheek die wordt gebruikt om de anti-DDoS-pagina's van Cloudflare te omzeilen. Tegenwoordig zijn bloggers en webmasters afhankelijk van nauwkeurige en schone gegevens om marketingbeslissingen te nemen. Dit is waar cloud scraper binnenkomt. Met Cloud scraper kunt u eenvoudig JavaScript-laadsites en Cloudflare-beveiligde webpagina's schrapen.

Waarom Cloud Scraper kiezen?

Als eigenaar van een e-commercewebsite moet u de voortgang van uw concurrenten volgen. U kunt beslissen om gegevens van andere websites te extraheren en de gegevensanalyse uit te voeren met uw lokale computer of professionals in te huren voor uitgebreide webschraperservices. De extractie van webgegevens is nu comfortabeler geworden met Cloud Scraper.

In het recente verleden kregen marketeers een technisch probleem bij het onttrekken van grote hoeveelheden gegevens aan dynamische websites. U kunt met deze software werken, zelfs als uw server uit hardware bestaat, inclusief RAID's of virtualisatie-omgevingen zoals VirtualBox, Xen en VMware.

De anti-DDoS-pagina van Cloudflare omzeilen

Cloud web scraper haalt op efficiënte wijze gegevens uit statische en dynamische websites met behulp van uw gegenereerde sitemap. Gebruik de Chrome Cloud Scraper-extensie om uw plan (sitemap) te maken en de rest van de webschraptaken uit te voeren. Zonder de nodige tools kan cloudmigratie een nogal omslachtige taak zijn.

Als u werkt aan het uitvoeren van servermigraties op een betrouwbare, snelle, goedkope en eenvoudige manier, is Cloud Scraper de software om te overwegen. De tool biedt een eenvoudige en betrouwbare replicatieoplossing die voornamelijk is gebouwd voor migratietaken. Hier zijn de belangrijkste redenen waarom u Cloud Web Scraper moet overwegen voor uw aanstaande projecten:

  • Gegevensback-up - Cloudscraper kan worden gebruikt als een betrouwbare back-upoplossing voor uw geschaafde gegevens. Met deze software hoeft u geen leger ontwikkelaars in te huren om een back-up van uw harde schijf te maken als gevolg van crashes.
  •  Privacy - Als het gaat om online marketing, is privacy een noodzakelijke voorwaarde. Als uw marketingstrategie in handen valt van aanvallers, kunt u uiteindelijk miljoenen dollars verliezen. Cloud scraper uploadt uw servergegevens rechtstreeks naar de cloud zonder tussenkomst van derden. Uw gegevens worden veilig overgebracht naar de clouds door middel van een beveiligde verbinding.
  •  Netwerkbewust - Cloud Scraper werkt zowel voor statische als voor uitgebreide netwerken. De software ondersteunt Azure Virtual Networks, EC2 public cloud en hybrid cloud. Weet u niet zeker of Cloudflare-beveiliging is ingeschakeld? Kom tot rust. Deze software kapselt logica in die de doelgegevens extraheert, fouten oplost, gegevens indient en de paginabody retourneert naar de clients.

Voor consistente resultaten bij het gebruik van Cloud Web Scraper, kunt u overwegen om cookies te ondersteunen om de uitdaging per sessie op te lossen, te controleren op reCaptcha en webpagina's met snelle omleidingen te ondersteunen. Hier zijn eenvoudige anti-bot-pagina's om rekening mee te houden bij het gebruik van Cloudflare.

  • Pagina met reCaptcha;
  • Pagina die omleidt naar de oorspronkelijke website;
  • Pagina met fout;
  • Betrouwbare JavaScript en HTML-pagina met uitdaging;

Cloud Scraper is de beste oplossing voor uw binnenkomende webschrapingprojecten. Deze software wordt veel gebruikt door marketeers om servers naar clouds te migreren. Gelukkig hoef je niet in paniek te raken als je geen codeerkennis hebt. Installeer Cloud Web Scraper op uw computer en laat de software uw cloudmigratieprojecten automatiseren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport