Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: het verschil tussen Google URL Scraper en Magic URL Scraper!

Een URL-scraper is verantwoordelijk voor het opnemen van de inhoud van internet, het vinden van de links of URL's en scraping ze met zijn geavanceerde interactieve technologie. Zowel Magic URL Scraper als Google URL Scraper worden gebruikt om tekst en een reeks objecten te parseren. Ze werken net als een zoekmachine en vinden de URL's door te zoeken naar relevante zoekwoorden. U hoeft alleen een sleutelwoord op te geven en uw URL-schraper de inhoud te laten pakken die u nodig hebt. U kunt vervolgens de inhoud of URL's in de CSV of JSONbestanden downloaden en offline gebruiken. Na het zoeken naar een sleutelwoord, hoeft u het niet opnieuw te zoeken omdat Google URL Scraper en Magic URL Scraper u automatisch de gewenste resultaten zullen geven.

 1. Google URL Scraper: 

Google URL Scraper wordt voornamelijk gebruikt om zoekresultaten van zoekmachines, RSS-feeds en YouTube-links te schrapen. U kunt elk type trefwoord met deze tool doorzoeken zonder concessies te doen aan de kwaliteit en de zoekmachine rankings van uw eigen blog of site verbeteren. Wat de meeste mensen willen, zijn de URL's die betrekking hebben op hun bedrijfs of sociale-mediarekeningen en Google URL Scraper levert die informatie onmiddellijk aan u..Zodra de relevante URL's zijn geschraapt, kunt u ze gemakkelijk downloaden naar uw harde schijf, opslaan in Google Drive of Box.net, of importeren naar CSV en JSON. Ongetwijfeld helpt deze tool ons om de campagne Internetmarketing, PPV en CPV naar een hoger niveau te tillen, dankzij de snelle en efficiënte opties om dit mogelijk te maken. Met Google URL Scraper kunt u het SEO-onderzoek en de marktanalyse versnellen door snelle en nauwkeurige resultaten te leveren met slechts een paar klikken.

 2. Magic URL Scraper - een uitstekend hulpmiddel voor iedereen: 

Net als Google URL Scraper, helpt deze tool om het rangschikken van zoekmachines op uw site te verbeteren. Het wordt geleverd met een proefperiode van 60 dagen en je hebt de komende twee maanden niets te verliezen. Laat uw concurrenten u niet achter de concurrentie duwen en gebruik Magic URL Scraper om de gewenste resultaten onmiddellijk en nauwkeurig te verkrijgen. Als u een PPV-analist of marketeer bent, een SEO-expert of een webmaster, kopieert u de URL's mogelijk handmatig van zoekmachines. Dat is een tijdrovende taak en je kunt dit proces versnellen met Magic URL Scraper. Met deze tool kunt u de lijsten met URL's die goed in de SERPС staan  rangschikken voor specifieke queries.. U kunt de lijst eenvoudig exporteren in een formaat dat de best mogelijke resultaten oplevert.

 Conclusie: 

Zowel Google URL Scraper als Magic URL Scraper staan het scrapen van lokale Bing-, Yahoo- en Google-zoekresultaten toe. Ze hebben hun eigen kenmerken en helpen internetmarketeers en de PPV-experts grondiger onderzoek te verrichten. Bovendien bieden deze hulpprogramma's geweldige gebruikerservaring, snelle toegang tot informatie, een bladwijzer en zijn ze ook geschikt voor inhoudscurators. U kunt elke PPV-campagne uitvoeren met deze twee krachtige services en u hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. Eenmaal volledig geïmplementeerd, beloven beide tools uitstekende en betrouwbare resultaten en helpen u uw positie in zoekmachines te verhogen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport