Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt laat zien hoe afbeeldingen kunnen worden geëxtraheerd van websites met behulp van Octoparse

Bedrijven en organisaties vertrouwen op uitgebreide gegevens om strategieën vast te stellen en zakelijke beslissingen te nemen. Met webscraping kunt u met een muisklik enorme hoeveelheden bruikbare gegevens van websites ophalen. Webscraping is een techniek die door webmasters en marketeers wordt gebruikt om teksten, afbeeldingen en documenten uit het net te extraheren.

Octoparse

Tegenwoordig is het schrapen van afbeeldingen van vaste en JavaScript-laadsites een dagelijkse taak geworden om uit te voeren. U kunt Octoparse gebruiken om doelafbeeldingen te extraheren als de URL van de locatie van de afbeelding op een webpagina. In deze handleiding leert u hoe u de scraptool 'downloaden van URL's' kunt gebruiken om grote hoeveelheden afbeeldingen van websites op te halen.

Er zijn enkele webscraping-instrumenten voorgesteld voor webschrapen. Web scrapingtools zijn ontworpen om zowel statische als JavaScript laadplaatsen te schrapen. Als je geen programmeur bent, hoef je niet in paniek te raken. Het extraheren van afbeeldingen van sites met Octoparse is net zo eenvoudig als ABC.

De keuze van de webschraptool om mee te werken hangt af van uw projecten. Sommige hulpprogramma's zijn ontworpen om grote hoeveelheden afbeeldingen tegelijkertijd te extraheren, terwijl andere geschikt zijn om één bron per aanvraag te schrapen. Merk op dat de meeste e-commerce websites gebruikers beperken van scraping sites..In dergelijke gevallen is het raadzaam het robots.txt-configuratiebestand van de websites op machtigingen te controleren.

Hoe afbeeldingen uit websites extraheren?

  • Open met uw ingebouwde browser de webpagina die bestaat uit de afbeeldingen die moeten worden opgehaald.
  • Configureer de paginering voor extractie om alle URL's van uw doelafbeeldingen te verkrijgen.
  • Selecteer op het pictogram "Een lijst met items maken" in de linkerbovenhoek van uw browser en bewerk de gecompileerde lijst.
  • Klik op "Loop" om uw gecompileerde lijst te verwerken.
  • Start met het extraheren van alle URL's van afbeeldingen door op "Tekst extraheren" te klikken. Voor betrouwbare resultaten moet het afbeeldingsadres in de lijst staan. primaire afbeeldingstag. Vergeet niet om de juiste afbeeldingstag te vinden voordat u alle afbeeldingen van een webpagina gaat extraheren.
  • Om het extractieproces op uw lokale machine uit te voeren, klikt u op "Lokale extractie". nadat u klaar bent met het configureren van alle regels voor het extraheren van afbeeldingen van een website.
  • Nadat u de URL's van alle afbeeldingen op een webpagina hebt verkregen, exporteert u de geschaalde gegevens naar een lokaal bestand of naar een database-indeling.

Geschaalde URL's van alle afbeeldingen kunnen worden geëxporteerd in CouchDB of in Microsoft Excel De keuze van de te overwegen database is afhankelijk van de hoeveelheid afbeeldingen die moet worden geëxporteerd. Gebruik het Google om het afbeeldingsextractieproces af te ronden. Chrome-extensie Tabblad en klik op "opslaan" om alle afbeeldingen te downloaden. Voer de verkregen downloadlinks voor u in r browser zoekopdracht om aan de slag te gaan.

Kopieer de URL's van de afbeeldingen in uw tekstvak en klik op de knop "Download" om de afbeeldingen op uw pc op te slaan. Afbeeldingen uploaden van websites met Octoparse is slechts een klik verwijderd. Laat programmeerkennis uw image scraping-projecten niet in gevaar brengen. Download en sla afbeeldingen eenvoudig op van statische en JavaScript-laadsites met behulp van Octoparse-zelfstudies.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport