Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

5 Tips van Semalt over hoe je Bing, Yahoo en Google kunt schrapen

Zoekmachine schrapen is een proces van schrapen of oogsten van metabeschrijvingen, webinhoud en URL's van zoekmachines. Het is een bepaalde vorm van webschrapen en is bedoeld voor Bing, Google en Yahoo. Alle SEO-bedrijven en webmasters zijn afhankelijk van scrapers van zoekmachines om zoekwoorden uit Google te halen. Ze volgen de rangorde van de sites van hun concurrenten en implementeren verschillende strategieën om hun prestaties te verbeteren.

Google - De grootste en belangrijkste zoekmachine:

Google is de grootste en bekendste zoekmachine met een groot aantal adverteerders en uitgevers. Deze zoekmachine gebruikt verschillende scrapers en crawlers om webpagina's te indexeren en controleert de inhoudskwaliteit van verschillende sites. Zoekmachines ondernemen geen actie tegen webschrapen. In feite zijn ze afhankelijk van verschillende software en hulpmiddelen om hun taken uit te voeren. Ze gebruiken een complex systeem om verschillende webpagina's te indexeren, afhankelijk van de zoekwoorden en parameters.

Vijf tips om Google, Bing en Yahoo te schrapen:

Je kunt zoekmachines niet schrapen met gewone methoden of hulpmiddelen. Als u informatie van Google, Bing en Yahoo wilt extraheren, moet u zich richten op zowel tijd als hoeveelheid. Als u serieus de positie van uw site op de zoekmachine wilt verbeteren, moet u in korte tijd een groot aantal zoekwoorden schrapen. Helaas kunt u deze taak niet uitvoeren met traditionele webschrapers zoals Import.io en Kimono Labs. iMacros is een gratis toolkit voor browserautomatisering die gebruikt wordt om gegevens van zoekmachines te schrapen. Het is veel beter dan Import.io, Kimono Labs en andere gewone webschrapingtools en kan eenvoudig worden gebruikt om URL's, beschrijvingen en trefwoorden te extraheren.

 1. IP-rotatie: 

U kunt verschillende proxy's gebruiken om te voorkomen dat zoekmachines blokkeren uw site. We raden u aan een webschraper of dataminer te kiezen die deze faciliteit kosteloos biedt. Ook Mozenda biedt ons bijvoorbeeld de mogelijkheid van IP-rotatie en helpt ons anoniem te handelen op het net.

2. Beheer uw tijd:


Het is veilig om te vermelden dat correct tijdbeheer de sleutel tot succes is.U moet uw tijd verdelen tussen het wijzigen van zoekwoorden en het pagineren van inhoud. van uw site. U moet ervoor zorgen dat alle trefwoorden correct zijn geplaatst, en er is een goede combinatie van zowel kortstaart als langstaart-zoekwoorden.

 3. Omgaan met URL-parameters: 

Je moet voorzichtig omgaan met URL-parameters Soms is het goed om je te concentreren op cookies, omleidingen en HTTP-headers. Verminder het bouncepercentage van uw site en verbeter de rangschikking van zoekmachines.

 4. HTML DOM-parsering: 

Het is belangrijk om URL's, metatags en beschrijvingen uit te sluiten die geen betrekking hebben op uw site. Ondertussen moet u letten op HTML en DOM-parsen, interne en externe koppelingen en HTML-codes. Bovendien is het belangrijk om alle verbroken links en fouten regelmatig te herstellen.

 5. Blokkeer alle verdachte gebruikers van uw site: 

U kunt opteren voor Captcha, cookies en omleidingen om zich te ontdoen van hackers en spammers. Ondertussen moet u kiezen voor een tool die verdachte gebruikers van uw site helpt blokkeren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport