Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: de meest opvallende Chrome-extensies om afbeeldingen te downloaden

Video's en foto's zijn een integraal onderdeel van ons leven. Een groot aantal mensen gebruikt Facebook, Twitter en andere sociale mediasites om afbeeldingen met hun vrienden en familieleden te delen. Soms willen ze foto's downloaden naar hun harde schijf, maar dat is niet mogelijk met een gewone tool. U kunt echter deze fantastische Chrome-extensies proberen om de gewenste foto's te downloaden.

 1. Image Downloader 

Met Image Downloader kunt u eenvoudig foto's van elke site bekijken of downloaden. Als u bulkafbeeldingen van sociale media wilt downloaden, is deze Chrome-extensie geschikt voor u. Het kan ook afbeeldingen filteren op basis van hun breedte, hoogte en URL's. Bovendien ondersteunt Image Downloader het REGEX-formaat en kunnen afbeeldingen worden gedownload zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit programma heeft een groot aantal knoppen die uw werk vergemakkelijken. U kunt deze extensie ook aanpassen, de filters verbergen of weergeven en meldingen ontvangen in uw inbox. Wanneer u op de knop Downloaden klikt, worden alle geselecteerde foto's opgeslagen op onze harde schijf of in een map binnen de extensie.

 2. Fatkun Batch Download afbeelding 

Fatkun Batch Download Image is een andere Chrome-extensie voor webmasters en content curators. Je kunt afbeeldingen filteren en verander hun kleuren volgens uw vereisten. Als alternatief kunt u met deze Chrome-extensie eenvoudig afbeeldingen in hun originele kleuren downloaden. U hoeft alleen maar alle afbeeldingen die u wilt downloaden te selecteren en op de knop Downloaden of Opslaan te klikken. is compatibel met bijna alle webbrowsers en besturingssystemen. Het is een gratis, open-source extensie die wordt geleverd zonder advertenties en tracking-algoritmen.

 3. Gallerify - A Powerful Image Downloader  

Gallerify is een van de beste en krachtigste afbeeldingschrapers en met deze Chrome-extensie kunt u een groot aantal foto's doorbladeren en downloaden en kunt u elke website of sociale-mediasite targeten.U hoeft alleen maar op de knop Gallerify te klikken knop in de rechterhoek van uw Google Chrome-browser en een pop-up venster indow zal onmiddellijk verschijnen. Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze Chrome-extensie is dat deze kan worden gebruikt om bulkfoto's van elke eenvoudige of dynamische website te downloaden.

 4. Pic Grabber 

Pic Grabber is een andere uitstekende Chrome-extensie waarmee u afbeeldingen van elke website kunt downloaden. Hiermee kunt u meerdere webpagina's tegelijkertijd targeten en kunt u gemakkelijk foto's downloaden of schrapen volgens uw vereisten. Je moet ervoor zorgen dat de foto's een bepaalde grootte hebben (minstens 200 px breed) omdat Pic Grabber geen afbeeldingen van minder dan 200 px zal oppikken. Met deze Chrome-extensie kunt u afbeeldingen en videobestanden van elke dynamische site schrapen. Pic Grabber is zonder twijfel een goed alternatief voor Gallerify en Image Downloader en is toegankelijk via de Chrome Store. De nieuwste versie van Pic Grabber is Pic Grabber 0.0.0.2 die enkele fixes bevat om meerdere exemplaren van dezelfde foto of afbeelding te downloaden.

Al deze Chrome-extensies kunnen direct worden gedownload van internet en zijn gratis.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport