Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt deelt 3 Chrome-extensies om een ​​Google-webpagina te downloaden

Google Chrome-extensies zijn browser-gebaseerde extensies die helpen bij het aanpassen van de Google Chrome-browser. Ze zijn geschreven in verschillende webtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript en kunnen worden gedownload via de Chrome Web Store. Als u een site tegenkomt die veel tekst en afbeeldingen bevat en een website wilt opslaan als PDF in Google Chrome, kunt u kiezen voor verschillende extensies. Met Google Chrome kunnen we de websites snel als PDF opslaan zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Hieronder hebben we drie Chrome-uitbreidingen besproken die de webpagina gemakkelijk als een PDF kunnen opslaan en u kunt dit PDF-bestand vervolgens opnieuw gebruiken volgens uw vereisten.

1. Opslaan als PDF

Met deze Chrome-extensie kunt u de webpagina's als PDF downloaden met een enkele klik. Save As PDF maakt gebruik van interactieve technologie en kan gemakkelijk HTML omzetten in PDF. De extensie kan worden gebruikt om meerdere websiteconversietaken tegelijk uit te voeren. Als u de PDF's wilt aanpassen, kunt u zich aanmelden voor het betaalde account. De beschikbare opties zijn paginaformaat, marges, paginarichting, beginweergave en wachtwoordbeveiliging. Om veiligheidsredenen kunt u geen PDF's van dezelfde webpagina maken en kunt u de inhoud van de zware websites niet goed downloaden. Deze Chrome-extensie is dus alleen geschikt voor niet-professionals en is niet geschikt voor professionals en grote bedrijven.

2. FromDocToPDF

U kunt nu genieten van de onmiddellijke toegang tot een gratis PDF-bestand, een MS Word-converter, Wikipedia-pagina's en woordenboekopzoekingen met deze Chrome-extensie. Een van de meest onderscheidende kenmerken van FromDocToPDF is dat het de webpagina's kan configureren en comfortabel naar PDF-bestanden kan transformeren. U kunt deze bestanden dan op uw harde schijf opslaan en ze altijd en overal offline bekijken. Het is ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven, professionals en niet-professionals, en webmasters en inhoudschrijvers. Het converteert uw PDF-bestanden snel naar andere formaten en kan de website gratis in meerdere talen vertalen.

3. Web2PDF

Gratis conversie van webpagina's naar Doc, TIFF, JPG en PDF is mogelijk met deze Google Chrome-extensie. Web2PDF is zonder twijfel een van de beste, krachtigste en meest populaire extensies op internet. Een van de belangrijkste kenmerken van deze service is dat deze niet alleen compatibel is met Chrome, maar ook met andere webbrowsers. Het is eenvoudig te installeren en kan elke website of vlek omzetten in een PDF-document zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Merk op dat sommige websites worden beschermd door sessies (login). In dat geval werkt deze Chrome-extensie mogelijk niet correct en moet u op zoek naar een alternatief. Het bevat de directe link en stelt ons in staat om de geconverteerde PDF-bestanden in Google Documenten te bekijken. U kunt de PDF-bestanden op elk gewenst moment naar uw harde schijf downloaden en het is een gratis te gebruiken extensie.

Al deze Google Chrome-extensies maken het voor u mogelijk om verschillende webpagina's naar PDF-bestanden en Word-documenten te transformeren en zijn eenvoudig te gebruiken. Als u een groot aantal taken hebt en geen concessies wilt doen aan de kwaliteit, zijn al deze Chrome-extensies geschikt voor u.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport