Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt: Five Awesome Text Scraping Applications voor journalisten

Een journalist verzamelt, schrijft en distribueert regelmatig inhoud. Hij / zij richt zich voornamelijk op algemene kwesties, politieke kwesties of natuurrampen. De meeste journalisten behandelen nieuws in de entertainmentwereld, terwijl de anderen over games en sport praten. Een journalist moet tegelijkertijd meerdere tekstschrapingstaken uitvoeren; hij/zij extraheert niet alleen gegevens, maar zorgt ook voor een zekere mate van nauwkeurigheid en legitimiteit. Journalisten stellen zichzelf soms bloot aan gevaar en schrijven nieuwsartikelen om steeds meer lezers te interesseren. Als je een journalist wilt worden en de basisvaardigheden voor programmeren ontbreekt, kun je de volgende applicaties gebruiken om je werk gedaan te krijgen.

1. Schraper:

Schraper is een van de beste en nuttigste schrapende diensten voor tekst en afbeeldingen. Het is gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke interface. Met Scraper kunnen journalisten tegelijkertijd meerdere webpagina's targeten en gegevens van hele of gedeeltelijke sites extraheren. Scraper is vooral bekend om zijn machine learning-technologie en haalt platte tekst uit CNN, BBC en andere soortgelijke nieuwswebsites. U kunt deze gegevens dan exporteren naar Google Docs, CSV of JSON-bestanden. Het gebruikt XPath om de kwaliteit van teksten te evalueren.

2. Outwit Hub:

Outwit Hub is geschikt voor zowel journalisten als niet-programmeurs. U hoeft Python, C ++ of Ruby niet te leren om van deze toepassing te profiteren. Het is voornamelijk een Firefox-extensie en schrapt tekstbestanden, PDF's, HTML-documenten en afbeeldingen voor u. Outwit Hub geeft nauwkeurige resultaten en kan worden gebruikt om verschillende websites gemakkelijk te indexeren.

3. Scraperwiki:

U kunt Scraperwiki gebruiken om gegevens te extraheren van Wikipedia-pagina's, onlinetijdschriften, nieuwswebsites en e-commercesites. Het is een browser-gebaseerde applicatie die direct foutloze resultaten oplevert. Als je geen codeerkennis hebt, is Scraperwiki de juiste optie voor jou. Met deze service kunnen journalisten in een kwestie van seconden de hele site schrapen en de gegevens downloaden naar hun harde schijven. Klassieke versie van Scraperwiki is geschikt voor app-ontwikkelaars, freelancers en webmasters.

4. Import.io:

Import.io is een van de beste en meest nuttige tekstschrapen op het internet. Het helpt journalisten bij het zoeken naar trending topics, extraheert data nauwkeurig en publiceert het binnen enkele minuten op hun eigen nieuwswebsites. Met Import.io kunt u zowel tekst als JPG-bestanden schrapen. Na de installatie en de activering van deze tool kunnen maximaal tweeduizend projecten voor tekstschrapen tegelijkertijd worden uitgevoerd. Het haalt goed uit het ophalen van inhoud van gegeven URL's en laat je gegevens zonder problemen analyseren.

5. Kimono Labs:

Net als Import.io is Kimono Labs gericht op een groot aantal sites. Het fungeert als een full-scale text scraper en webcrawler op het internet. U hoeft alleen maar de URL te vermelden waarvan u informatie wilt extraheren, en Kimono Labs krijgt binnen een paar minuten de gewenste resultaten. Het is vooral bekend om zijn machine learning-technologie en graaft op het internet om geschikte onderwerpen voor journalisten te vinden. U kunt de afbeelding en tekstbestanden opslaan in Google Documenten of ze rechtstreeks downloaden naar uw computer.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport