Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me wat streetwise Amazon-optimalisatietips geven?

Ja, als een online verkoper die daar al twee jaar verkoopt, heb ik enkele zoekoptimalisatietips voor Amazon om ook een grote verkoper te worden. Maar voordat we beginnen, laten we eerlijk zijn - die echt drukke en zeer concurrerende markt is een zeer intimiderende. Aangezien het belangrijkste doel van elke verkoper die daar verkoopt, hoger is dan die van andere concurrenten die hetzelfde artikel te koop aanbieden, zijn er geen universele richtlijnen of Amazon-zoekoptimalisatietips op maat met een gegarandeerd succes. Desalniettemin geloof ik nog steeds dat zelfs kleine niche-websites kunnen overleven in die werkelijk zeer concurrerende marktomgeving. Uiteindelijk, om alle niche of categorie-tegenstanders te overtreffen, en zelfs het hele e-commerceplatform zelf. Op basis van mijn eerdere ervaring, volgen hier enkele praktische aanbevelingen voor optimalisaties van Amazon-zoekopdrachten met tips die nodig zijn om uw kleine drop-shippingbedrijf daar gestaag te laten groeien. Laten we ze dus snel een voor een doorlopen.

Amazon Search Optimalisatie Tips & Tricks

Amplify Website Relevantie tot het maximum

Hieronder ga ik deze term gebruiken (Website Relevantie) om te bepalen hoe goed uw website-inhoud is gerelateerd aan een specifiek hoofddoelzoekwoord. Helaas zijn er geen standaard statistieken of een universeel type evaluatie dat algemeen wordt geaccepteerd door de hele verkoopsgemeenschap op Amazon. Desalniettemin kan het recente praktische onderzoek ons zeker vertellen - die websites scoren een hogere mate van relevantie hebben een zeker betere kans om goed te worden gerangschikt in het zoeken naar producten van Amazon relevant voor het item in de uitverkoop of de belangrijkste productcategorie. Het betekent dat je zowel je naaste concurrenten als Amazon zelf kunt verslaan - gewoon door een veel hogere relevantie voor de website te hebben. Hier zijn de belangrijkste factoren die hieraan bijdragen:

  • enorm aantal pagina's dat nauw gerelateerd is aan het hoofddoelzoekwoord (of long-tail zoekterm vaak gebruikt door de live shoppers op zoek naar items die ze nodig hebben op Amazon).
  • een nauwkeurige inhoudsfocus, met een redelijk hoog inhoudspercentage gerelateerd aan dat hoofddoelzoekwoord.
  • homepage zelf, evenals de titel ervan, zijn goed geoptimaliseerd voor de hoofdlijst van de doelzoekwoorden en gerelateerde zoekcombinaties.
  • een domeinnaam en homepage-titel zijn ten minste ingesloten met één hoofdzoekwoord waar uw verkopen om draaien.

Verhoog de dekking en maak het dieper

Er is een goede manier om goed presterende variaties bloot te leggen, die te vaak niet het doelwit zijn van het A9-ranking-algoritme, althans expliciet. En om de een of andere reden wordt het geven van de juiste prioriteit aan een diepere dekking onderstreept door het leeuwendeel van Amazon-zoekoptimalisatietips of andere ultieme verkopersrichtlijnen die te vinden zijn in open toegang op het web. Simpelweg, door dieper op uw hoofddoelstelling in te gaan, kunt u profiteren van een verrassend goed presterende optimalisatieplanning, voornamelijk vanwege uw brede en diepgaande zoekwoordprofiel. Ik raad aan om zoekwoordmodifiers te gebruiken die waarde kunnen toevoegen aan de productzoekfunctie op schaal, ondanks dat de belangrijkste doelzoekwoorden zelf te specifiek zijn om te worden getarget door het A9-zoekrangschikkingsalgoritme van Amazon. En hier zijn een paar goede voorbeelden om de juiste wijzigende woorden aan uw hoofdzoekwoordprofiel toe te voegen. Voeg gerust de modifiers voor zoekwoorden zoals "best", "top", "personalized", "compare", "cheap," etc. toe.

Ontvang een echt onweerstaanbaar merk Naam

Laten we eerlijk zijn - als u er nog steeds bent zonder een sterke merknaam voor uw drop-shipping webwinkel, zal uw bedrijf onvermijdelijk beperkt zijn (tenminste een klein beetje), vooral als het gaat om hoe het uitvoeren ervan kan mogelijk op de langere termijn zijn. Simpel gezegd, zelfs de meest voorkomende patronen in het gebruikersgedrag die op Amazon producten zoeken, behoren tot de moeilijkste en meest uitdagende dingen die je als een succesvolle retailer die daar verkoopt, kunt kraken. Met andere woorden, een groter aantal van uw potentiële klanten zal op u klikken, aangezien u wordt vertegenwoordigd door een merknaam die zij herkennen. Net zoals bij de grote zoekmachines (zoals Google zelf), wordt de sleutel tot het uiteindelijke e-commercesucces vaak gezien in een positie met een betere positie, wat op zijn beurt gerechtvaardigd is met een hogere click-through-rate (CTR). Deze eenvoudige en vrij duidelijke suggestie is precies waar geen enkele andere zoektips of optimalisatierichtlijnen van Amazon voldoende aandacht aan besteden. Dat is waarom je nooit zo'n geweldige kans moet missen om meer klikken en betere rankings te krijgen - alles in één, toch?

Dus, hier is wat u kunt doen om te profiteren van een echt onweerstaanbare merknaam van uw bedrijf:

  • Laat ik het nog eens uitspreken - maak klikken totaal onweerstaanbaar voor zoveel mogelijk potentiële kopers die uw productvermelding op Amazon bezoeken. Denk goed na en aarzel niet om nog meer tijd te investeren in het creëren van een echt boeiende en een sterk in het oog springende titel.
  • Een bekend merk worden dat wordt vertrouwd door de meerderheid van uw potentiële klanten of de marktniche waarop u momenteel bent gericht - is een geweldige oplossing waarmee u de weg kunt banen naar uw eigen superieure product dat te koop wordt aangeboden op Amazon. Met andere woorden, de belangrijkste bron voor het leeuwendeel van de meest actieve shoppers die een bepaalde productcategorie zoeken, is de juiste manier om daar de leiding te nemen.
  • U kunt net zo goed overwegen een goed-beschrijvende domeinnaam te krijgen die rond een bepaald zoekwoord voor het belangrijkste doel draait. Het lijkt misschien een beetje, maar veel mensen maken waarschijnlijk een klik op de domeinen die zijn ingesloten met hetzelfde zoekwoord, dezelfde zoekterm of een zoekwoordcombinatie waarnaar ze op zoek zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport