Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt legt uit hoe je websites kunt schrapen met Node.js

Node.js is een platformonafhankelijk opensource JavaScript-framework dat helpt bij het uitvoeren gegevens van verschillende websites. Het wordt voornamelijk gebruikt voor client-side scripting, waarbij codes en scripts worden geschreven in JavaScript en zijn ingesloten in de HTML van een site. Met Node.js kunt u de JavaScript-server gebruiken voor het produceren van dynamische webinhoud. Het is een van de meest bekende en fundamentele elementen van JavaScript-paradigma's waarmee ontwikkelaars en programmeurs verschillende taken kunnen uitvoeren.

In tegenstelling tot andere JavaScript-frameworks, verwijst Node.js niet naar een specifiek bestand en is het een naam van een project. Het staat bekend om zijn goed doordachte architectuur en het vermogen om meerdere taken voor het schrapen van gegevens tegelijk uit te voeren. Node.js helpt bij het optimaliseren van verschillende webpagina's en biedt schaalbare en leesbare gegevens. Het schrapt data in realtime en heeft een licentie van de Linux en de Node.js Foundations.

Schraap een website met Node.js:

Node.js is de voorafgaande keuze van GoDaddy, Groupon, IBM, Microsoft, LinkedIn, PayPal, Netflix, SAP, Rakuten, Tuenti, Walmart, Yahoo, Cisco Systems en Voxer.

De basisworkflow van Node.js is als volgt:

  • Start de webschraper;
  • Voeg een website-URL in en laat uw scraper zijn functie uitvoeren;
  • De scraper zal verzoeken indienen bij de doelsite en beginnen met het uitvoeren van zijn taken voor het extraheren van gegevens;
  • Het zal de HTML van uw site bevatten en de DOM doorkruisen;
  • In de laatste stap extraheert uw scraper gegevens en slaat deze op in een geschikt formaat;

Knooppunt.js werd een paar jaar geleden voor het eerst geschreven en geïntroduceerd door Ryan Dahl. Het werd onderhouden door Joyent en Dahl. Eerder dit jaar werden twee geavanceerde pakketbeheerders gelanceerd voor de Node.js-gebruikers. NPM is de bekendste pakketbeheerder. Hiermee kunt u gemakkelijk uw gegevens publiceren en delen. NPM is ontworpen om het proces van gegevensextractie te vereenvoudigen en kwaliteitsinformatie te leveren.

Maak verschillende webservers en netwerkhulpmiddelen met Node.js:

Verbazingwekkend genoeg stelt Node.js u in staat verschillende netwerktools en webservers te maken. De modules en managers worden aangeboden voor verschillende projecten voor data-extractie. U kunt ze ook gebruiken voor binaire gegevens, datastreams, cryptografiefuncties en andere soortgelijke functies. Node.js gebruikt API's om dynamische inhoud te schrapen en servertoepassingen voor zijn gebruikers te schrijven. U kunt de applicaties van Node.js uitvoeren op Mac OS, Linux, Microsoft, NonStop, Unix en Windows.

Bouw netwerkprogramma's met dit framework:

U kunt Node.js gebruiken om verschillende netwerkprogramma's op het net te bouwen. Een van de grootste verschillen tussen PHP en Node.js is dat PHP je IP-adres blokkeert, maar de functies van Node.js kunnen niet worden geblokkeerd. Het betekent dat u uw gegevens gemakkelijk kunt schrapen en u zich geen zorgen hoeft te maken over IP-blokkering.

Node.js is het best bekend om zijn door gebeurtenissen gestuurde mogelijkheden en stelt u in staat om een webserver in JavaScript te ontwikkelen. Als ontwikkelaar kunt u eenvoudig een schaalbare server maken zonder dat u een DOM-parser en tekenreeksen nodig hebt.

Node.js-bibliotheken

Er zijn veel open-source, welbekende bibliotheken voor Node.js. De meeste van deze bibliotheken worden gehost op een NPM-systeem en zijn altijd en overal toegankelijk. Met Node.js kunt u gemakkelijk zowel dynamische als eenvoudige websites schrapen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport