Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt Expert legt uit hoe u inhoud van een website kunt schrapen

Sinds het internet is gegroeid wat betreft gegevens, hebben de zakenlui en dataliefhebbers gezocht naar betrouwbare scraptools. Tegenwoordig zijn er verschillende technieken, diensten, hulpmiddelen en manieren om gegevens van webpagina's te verzamelen. Sommigen van hen zijn geschikt voor hobbyisten en de anderen zijn bedoeld voor bedrijven, bedrijven en webmasters. WebScraper is een uitgebreide en krachtige webschrapingstool. Als u informatie nodig hebt van verschillende websites voor uw onderzoeksproject, kunt u deze tool gebruiken en uw werk meteen laten doen. WebScraper helpt om inhoud van verschillende webpagina's te schrapen en vereist geen programmeer of codeervaardigheden.

Schraap honderden pagina's:

Met WebScraper kunt u zoveel webpagina's schrapen als u wilt. In feite haalt dit hulpprogramma automatisch tekst, afbeeldingen, e-mails en URL's uit een aantal sites en slaat het inhoud op in CSV en JSON-indelingen. WebScraper helpt programmeurs en ontwikkelaars om binnen een uur tot tienduizend webpagina's te schrapen en hun tijd en energie te besparen.

Eenvoudig te gebruiken:

In tegenstelling tot andere gewone data scraping tools en services, WebScraper is eenvoudig in gebruik en heeft een gebruiksvriendelijke interface. U kunt gegevens uit verschillende categorieën, trefwoorden en webpagina's en sla deze op in de geweldige database van WebScraper, maar u kunt de bestanden downloaden naar uw harde schijf of deze direct kopiëren naar een diskettestation voor offlinegebruik. WebScraper heeft een ingebouwde scheduler en proxyondersteuning. Het is niet nodig om geavanceerde scripts en codes te schrijven terwijl je je gegevens scrapt.

Navigeren naar verschillende websites:

Voor journalisten is het erg belangrijk om door verschillende nieuwssites te navigeren om nuttige gegevens en inhoud te verzamelen U kunt WebScraper gebruiken om door een aantal sites te navigeren en informatieve dingen voor uw eigen website te verzamelen.Nadat de gegevens zijn verzameld, kunt u deze opschrapen met WebScraper en nuttige inhoud op uw website publiceren om meer leads te genereren en meer geld te verdienen op internet.

Gegevenspatronen en spambescherming:

Twee van de meest onderscheidende kenmerken van WebScraper zijn de identificatie van gegevenspatronen en spambescherming. Met deze service kunt u verschillende gegevenspatronen identificeren en uw informatie rangschikken op basis van trefwoorden. Bovendien biedt deze service spambescherming en zorgt voor uw veiligheid en privacy op internet.

Een goed alternatief voor Kimono Labs en Import.io:

Kimono Labs, Import.io, ParseHub en Octoparse zijn enkele van de meest beroemde en krachtige webschrapen. Het is veilig om te zeggen dat WebScraper een goed alternatief is voor al deze tools en uw werk gemakkelijk en volledig gedaan krijgt. WebScraper heeft zelfs veel betere functies dan Import.io en Kimono Labs en is geschikt voor zowel professionals als niet-professionals.

Exporteer gegevens in verschillende formaten:

Zodra uw gegevens volledig zijn geschraapt, zal WebScraper deze exporteren in formaten zoals XML, CSV, JSON en TSV. U kunt de bestanden ook opslaan in een SQL-database of direct naar uw harde schijf downloaden. U kunt het zelfs opslaan in Google Drive en WebScraper geeft gegevens zoals productvermeldingen en prijsinformatie nauwkeurig en volledig weer. Deze tool extraheert informatie op basis van short-tail en long tail-zoekwoorden en zorgt voor de levering van hoogwaardige inhoud.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport