Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waar te beginnen met het optimaliseren van de Amazon-productlijst om een ​​echt succesvolle verkoper te worden?

Voor alles moet u iets doen aan de optimalisatie van Amazon-productvermeldingen - het algoritme voor zoekrangschikking van de A9 zorgt vooral voor klanten. Uiteindelijk, om meer dingen te verkopen aan het toenemend aantal mensen dat terugkijkend naar items zoekt die ze daar nodig hebben. Met veel potentiële kopers (die zich meestal op het dichtste punt bevinden om de daadwerkelijke aankoop te doen), kunnen algemeen geaccepteerde strategieën die worden aanbevolen voor het optimaliseren van de Amazon-productvermelding vaak worden herzien door het voortdurend evoluerende algoritme voor zoekrangschikking. Het betekent dat elke succesvolle Amazon-verkoper alles op zijn plaats moet houden met een goed geoptimaliseerde productpagina. Dat omvat gewoonlijk een aantal specifieke wijzigingen, die voornamelijk zijn gericht op het omzetten van de producten die u daar krijgt aangeboden - in de best verkopende artikelen met een mooie zoekbelichting, zodat de live shoppers uw aanbiedingen vaker vinden. Dus, welke algemene veranderingen moeten er worden doorgevoerd om uw productpagina meer potentiële klanten te laten aantrekken, zodat deze worden omgezet in de echte die alleen met u en niemand anders kopen?

Stap één - Prioriteiten instellen

Big-time verkopers die hun bedrijf runnen op dat erg drukke e-commerce platform zeggen dat elke slimme retailer die daar wil slagen, het als vanzelfsprekend beschouwen - door Amazon te helpen meer producten te verkopen gedurende een kortere periode, zul je altijd je eigen drop-shipping webwinkel en zijn inkomstengenererend potentieel verbeteren. Het lijkt misschien een beetje, maar voordat je begint met het optimaliseren van Amazon-producten, hoef je je alleen de volgende eenvoudige vragen te stellen:

  • Ben je echt geïnteresseerd in de klanttevredenheid?
  • Misschien zou u meer afbeeldingen moeten hebben en / of overwegen om hun kwaliteit te verbeteren?
  • Kunt u zich goed geïnformeerd voelen over wat precies wordt aanbevolen voor het aanbrengen van de producttitel?
  • Zijn de belangrijkste zoekwoordtermen die u gaat optimaliseren voor echt relevant, zowel voor het artikel dat u verkoopt als voor de productcategorie waar u het meest mee te maken hebt?

Het belangrijkste doel van optimalisatie van de Amazon-productlijst is waarschijnlijk het vergroten van uw online blootstelling in een nauwkeurig getargete productzoekopdracht - een stimulans voor uw huidige verkopen, in overeenstemming met het opzetten van een beter potentieel voor uw algemene rang in de SERP's - deze kritieke taken worden algemeen erkend als de belangrijkste punten daar. Simpel gezegd, alles wat u nodig hebt om een echt succesvolle zakenman te worden, is ervoor zorgen dat zoveel mogelijk potentiële klanten u in de relevante zoekresultaten zien. Op die manier zullen uw items meer klikken ontvangen van de kopers van live muziek, waardoor u uiteraard een betere kans krijgt om opnieuw een succesvolle commerciële actie te ondernemen.

Stap twee: Classificatiefactoren

En gezien het feit dat Amazon's productzoekbalk waarschijnlijk de enige manier is om de benodigde artikelen te vinden die daar te koop zijn, hier is een bottom-line. Ik bedoel dat de optimalisatie van Amazon-productvermeldingen vooral draait om de juiste informatie die is ingesloten met een goede sleutelwoordselectie, die moet worden voorzien voor de titel en beschrijving van elk item. Er zijn dus een aantal algemene factoren die bepalen waar uw producten worden weergegeven bij een relevant zoekverzoek. Hier zijn ze:

  • Een zekere mate van exacte tekstvergelijking met de zoekwoorden die u hebt toegevoegd aan uw productpagina
  • Hoe goed uw aanbiedingsstructuur is geoptimaliseerd voor de hoofdaanvraag met lange staart voorwaarden.
  • Alles op zijn plaats hebben met zijn hoofdsecties, zoals de titel van uw product zelf, de algemene beschrijving, een reeks ondersteunende afbeeldingen, een lijst met opsommingspunten en uw trefwoordveld voor backend.
  • Het adequate niveau van de aanbodprijzen handhaven en uw gemeenschappelijk prijsbeleid omzetten in een volledig beheersbare en flexibele strategie.

Stap drie: prijsbeleid

Wat mij betreft, raad ik aan de volgende populaire hulpmiddelen voor prijsregistratie en online platforms (services) te overwegen om te worden jouw kleine online helpers. Ze zijn specifiek ontworpen voor e-commercehandel. Om u daarbij te helpen zijn er een aantal goede opties met een bewezen gebruik getest met de echte cases op Amazon: RepricerExpress, Keepa, CamelCamelCamel, Sellics. Voel je vrij om hun geweldige potentieel te ontdekken en te profiteren van een echt geavanceerd prijsbeheer, vergezeld van een realtime waarschuwing en concurrerende functies voor prijssuggestie. Ze zijn ook nuttig voor het zoeken naar nieuwe productkansen, zodat alles over uw concurrentiepositie op de markt altijd volledig wordt gedekt. En met enkele extra slimme services kunt u ook profiteren van het hebben van een aangepast scala aan margehefboomwerking voor alle items die u te koop aanbiedt, zodat dit deel van de optimalisatie van uw Amazon-productvermeldingen goed onderhouden kan worden op een bijna zelfgestuurde manier.

Bottom Line

Je kunt net zo goed een volvette oplossing proberen, want er zijn verschillende one-stop-manieren om de optimalisatie van de Amazon-productlijst zo in te stellen dat bijna alles kan gemakkelijk voor u worden gedaan en waarschijnlijk met de best presterende resultaten op de lange termijn. Ik bedoel dat je gewoon kunt worden bijgestaan door een professioneel team van SEO's, die worden ondersteund met alleen hooggekwalificeerde e-commerceprofessionals die al een levenslange ervaring hebben in de branche. Ik heb bijvoorbeeld onlangs gehoord over het Amazon Pro Seller Suit van Semalt (aangeboden door het bedrijf Semalt SEO, dat al bekend is, niet alleen voor hoogwaardige webontwikkelingsservices en online marketing / zoekpromotie, maar ook voor hun nieuwe softwareversie. specifiek ontworpen om elke online winkelier te helpen met een perfect op maat gemaakte, op prestaties gerichte optimalisering van de Amazon-productlijst, met name dat brede kader is beschikbaar op de officiële webpagina's van Semalt. Aarzel niet om hun proefservice uit te proberen en echt waardevolle bedrijfsactiviteiten te beginnen. voordelen, waaronder prijsregistratie, onderzoek naar concurrerende zoekwoorden voor best verkochte artikelen, geavanceerde tips over het prospecteren van nieuwe productkansen en de rest van full-fat expert-services die bedoeld zijn om uw productvermelding naar de top van de relevante shopperzoekopdracht te brengen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport