Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de bewezen manieren om uw spullen te onderscheiden van de TOP Amazon-producten?

De meest gestelde vraag die we van Amazon-verkopers te horen krijgen, is hoe om te gaan met felle concurrentie op Amazon? Het eerste dat ik gewoonlijk beantwoord, is dat we het allemaal moeten accepteren als een onvermijdelijk feit van het leven. Amazon is een wereldwijd populair detailhandelsplatform waar u te maken krijgt met talloze verkopers uit verschillende landen die dezelfde producten verkopen als u of verkopers die bijna identiek zijn aan uw privélabelitems. Bovendien zijn er veel kapers op de Amazon-lijst die valse versies van uw originele label tegen lagere prijzen verkopen. Dus, je moet klaar zijn om tegen iedereen te concurreren om je producten te zien op de TOP of Amazon ranglijst.

In dit artikel zullen we bespreken hoe u uw producten kunt onderscheiden van uw concurrenten op de marktniches en de hoogste positie op de Amazon-zoekresultatenlijst kunt innemen. De strategieën die we gebruiken om concurrentie aan te gaan, pakken de concurrentie niet rechtstreeks aan. Het is meer gericht op wat we als verkopers kunnen doen om onze productvermeldingen te onderscheiden van de rest.

Bewezen technieken om de concurrentie met Amazon aan te gaan

  •  De bestaande vermelding verbeteren 

Als u uw productrang wilt verbeteren, werk dan hard onder uw bestaande lijstverbetering. Zelfs als alles in orde lijkt, moet u doorgaan met het versterken van uw zoekwoordrangschikking voor het zoeken naar essentiële zoekwoorden. U moet uw vermelding aanpassen om een beroep te doen op de nieuwe soorten doelgroepen. Je kunt daar diep in graven met een uitgebreid zoekwoordonderzoek om uit te zoeken of genoeg klanten ernaar zoeken.

Het verbeteren van de bestaande productvermelding is belangrijk omdat het helpt om een beter idee te krijgen van uw doelgroeptypen en hun behoeften en interesses. Hierdoor kunt u meer bezoekers omzetten in betalende klanten.

Tot slot zou ik willen vermelden dat het optimaliseren van de lijst veel meer voordelen biedt dan wanneer u zich zorgen maakt over uw nieuwe nicheroep concurrenten die op dit moment nog weinig invloed op uw verkoop hebben gehad.

  •  Maak een onderscheid tussen uw producten door branding 

Branding kan uw positie op Amazon niet rechtstreeks beïnvloeden, maar als u denkt dat uw spullen substantieel zijn hetzelfde als uw concurrent, kunt u de situatie verbeteren met een betere branding. De kwaliteit van uw producten kan hetzelfde blijven, maar u kunt het een ander licht geven. Als u merkproducten van hoge kwaliteit verkoopt, worden deze vaker gekocht dan producten van gemiddelde kwaliteit van onbekende oorsprong.

Als u wilt concurreren met een eenvoudig product, moet u meer creatieve energie in uw branding plaatsen. Het zal je helpen om het voordeel te behalen en je te onderscheiden van de rest. Het is een goed idee om iemand met kennis van zaken in te schakelen om het beste resultaat te krijgen.

Tot slot

Samengevat alles wat in dit artikel werd genoemd, zou ik willen zeggen dat de Amazon concurrentie je helpt om je aanbieding altijd in vorm te houden. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van het concurrentielandschap en de effecten ervan op uw product. Het zal u ook helpen om te reageren op prijszettingstactieken van uw concurrenten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport