Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de positie van een item op Amazon verbeteren?

Als u een Amazon-handelaar bent die nadenkt over de strategie voor zoekmachineoptimalisatie, heeft u waarschijnlijk het systeem voor het classificeren van Amazon en de veelvoorkomende systemen voor het classificeren van zoekmachines door elkaar gehaald. Het Amazon A9-algoritme werkt echter anders en vereist vervolgens een andere aanpak.

Over het algemeen geven handelaren die het goed doen op Amazon hun klanten wat ze verwachten: professionele foto's, goed ontworpen en goed geoptimaliseerde productbeschrijving, concurrerende prijzen, uitstekende verkoophistoriek en perfecte klantenservice.

Uw Amazon-ranking kan uw succes in de detailhandel positief beïnvloeden en uw merkbekendheid op het web verbeteren. Om uw producten zichtbaar te maken op de Amazon-pagina met zoekresultaten, moet u eerst begrijpen hoe Amazon op een andere manier verschilt van traditionele zoekmachines en welke methoden u kunt gebruiken om uw positie in rang te verbeteren. In dit artikel ga ik de benodigde stappen opsommen die u kunt nemen om uw Amazon-ranglijst en verkoop in het algemeen te verbeteren.

Maar laten we eerst bespreken hoe onderscheid te maken tussen traditionele zoekrang en Amazon-productrang.

Traditionele zoekrang tegen Amazon Buy Box

De traditionele zoekrangschikking is wanneer uw producten verschijnen wanneer een gebruiker naar een gerelateerd zoekwoord zoekt. Dit systeem is standaard voor Google en andere bekende zoekmachines.

Het rangschikkingssysteem van Amazon verschilt erg. Het gebruikt de Buy Box om producten te rangschikken. De Koopdoos is een sectie die op de productdetailpagina wordt geplaatst. De klanten klikken erop om het artikel aan hun winkelwagentje toe te voegen. Als een bepaald item door iemand anders wordt verkocht, moet je concurreren om daar te verschijnen. Als u deze Buy Box niet kunt winnen, zullen uw potentiële klanten uw product niet observeren in een traditionele zoekopdracht. Als je een goede verkoophistorie hebt op Amazon, zul je geen problemen hebben met het winnen van de Buy Box.

De effectieve manieren om de positie op de ranglijst van Amazon te verbeteren

Laten we de substantiële stappen opsommen die u kunt nemen om uw positie in de positie van Amazon in de eenvoudige maar effectieve positie te verbeteren manier:

  •  Gerichte zoektermen voor hoog volume 

Relevante zoektermen zijn de sleutel tot succes op Amazon. U moet een beetje rondzoeken om nauwkeurige zoektermgegevens te vinden. U kunt enkele professionele zoekwoordtools zoals Google Trends, AMZ Keyword Planner of Amazon Retail Analytics implementeren om gegevens te ontvangen op basis van een verfijnde marktanalyse. U kunt controleren welke termen de hoogste klikfrequentie en conversie hebben om te begrijpen wat u nodig heeft om het grootste aantal potentiële klanten aan te trekken.

  •  Beoordelingen 

Om veel positieve recensies te genereren, moet u beschikken over een goede verkoophistorie en een aantal jaren verkoopervaring op Amazon. Het kost wat tijd om de resultaten te zien, maar het zal je helpen om een sterke basis te bouwen. Bovendien kan het alleen met hoogwaardige producten worden gebruikt. U moet zich dus concentreren op het verkrijgen van zoveel mogelijk mogelijke beoordelingen om de Buy Box te winnen en uw positie op de ranglijst van Amazon te verbeteren. Houd er rekening mee dat Amazon alle gestimuleerde recensies beperkt en ervoor zorgt dat verkopers alleen organische feedback genereren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport