Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe verbeter ik mijn verkopersrangschikking op Amazon met optimalisatie van productvermeldingen?

Het eerste wat u moet doen om uw productvermelding te optimaliseren, nodig om uw positie op Amazon te verbeteren, is een vrij eenvoudig maar toch al te belangrijk idee. Ja, het is bijna de meest voor de hand liggende verklaring die ik daar ooit heb gezien, maar laten we eerlijk zijn - allereerst, Amazon-markt geeft om klantbehoeften en intenties - dat is het. Dus, vanuit het oogpunt van het A9-zoekrangschikkingsalgoritme, is het verkopen van zoveel mogelijk dingen misschien wel de belangrijkste taak van topbelang, standaard aangegeven voor elke verkoper die daar verkoopt. Dus, ik geloof dat de waarschijnlijk meest veelbelovende manier om goed te scoren op Amazon, is dat je productvermelding goed geoptimaliseerd wordt door de belangrijkste secties, naast de juiste set van de doelzoekwoorden en de rest van de combinaties van winnende zoekwoorden.

Als u dit doet, moet u ervoor zorgen dat alles met uw productpagina op zijn plaats is - namelijk de titel van uw product, opsommingstekens, productbeschrijving, afbeeldingen en back-end zoekwoordgedeelte - om je aanbieding eindelijk bovenop de SERP's van Amazon te laten blijven door deze maximaal relevant te maken voor de meest voorkomende zoekopdrachten die worden gebruikt door de shoppers om daar precies te vinden waar ze naar op zoek waren.

Optimalisatietips en trucs voor betere ranking op Amazon

Wat mij betreft, geloof ik dat een goed geoptimaliseerde producttitel misschien wel uw meest waardevolle bezit is. Als het goed is gedaan, kan een volledig juiste titeloptimalisatie u de weg effenen naar bijna onmiddellijke zakelijke vooruitgang als een succesvolle e-commercehandelaar die profiteert van een hogere positie op Amazon. Het betekent dat verreweg de producttitel de grootste impact heeft - positief of negatief - op uw algehele productprestaties bij online zoeken. Dat is de reden waarom ik hieronder een korte reeks aanbevelingen zal laten zien, namelijk voor het optimaliseren van de producttitel. Daar zijn ze.

Wat de "ideale" producttitel maakt

Dus, hier zijn de belangrijkste vereisten voor uw titel - volgens de belangrijkste richtlijnen van de verkoper die door Amazon zelf worden geleverd :

 1. De producttitel zal naar verwachting de volgende hoofdelementen bevatten, zoals productlijn en type, merknaam van het item, materiaal (componenten), belangrijkste kenmerk / voordeel, type pakket en de huidige producthoeveelheid op voorraad.

 2. Probeer te voorkomen dat je de beschikbare itemgrootte of kleuropties toevoegt - je kunt ze natuurlijk net zo goed in je producttitel plaatsen, maar alleen als iets is bedoeld als een echt relevant detail dat ertoe doet.

 3. Het geheim van uw "ideale" producttitel is dat u de juiste keuze maakt uit de best presterende zoekwoorden die worden ondersteund met een aantal long-tail zoektermen. Het betekent dat u een compleet zoekwoordonderzoek moet uitvoeren om uw meest krachtige bevindingen dichter bij het begin van uw producttitel te laten opnemen. Om preciezer te zijn, kunt u ze maar beter in volgorde van belangrijkheid lokaliseren.

 4. Gemeenschappelijke lengte van de best presterende producttitels wordt meestal gezien in Amazon's organische SERP's die 115 tot 144 tekens bevatten, maar merk op dat het een algemeen aanvaarde aanbeveling is die altijd afhankelijk is van een bepaald type item of een bepaalde productcategorie, in plaats van een soort imperatief te zijn.

 5. Volledigheidshalve: onthoud dat de titels die u in de rechterrailadvertenties heeft, worden weergegeven met ongeveer 30 of 33 tekens. Tegelijkertijd zijn mobiele titels doorgaans met een geschatte reeks van 55 tot 63 tekens lang.

 6. Hoewel het hebben van de leidende koppositie voor uw productmerk wordt aanbevolen door Amazon's stijlgids voor titeloptimalisatie is het eigenlijk alleen aan jou om te beslissen wat er met dat punt gedaan moet worden. Het ding is dat het iets is dat op maat gemaakt is voor elke individuele situatie - hoe dan ook, soms moet u iets nieuws testen met de optimalisatie van uw producttitel. Uiteindelijk, om te zien wat een sterker positief effect over uw huidige positie op Amazon morst, en wat een beter potentieel heeft vanuit het oogpunt van potentiële klanten die conversies genereren.

 7. Het lijkt misschien een beetje, maar vul je producttitel met te veel zoekwoorden of laat deze sectie gewoon vol zitten met veel lang - zoektermen in het kort - werkt niet meer. Neem het gewoon als vanzelfsprekend aan - ja, deze strategie was een vrij typische die gewoonlijk wordt gebruikt door de meeste van elke verkoper die op Amazon verkoopt. Maar nu is deze "aanpak" niet alleen absoluut inefficiënt, maar kan het net zo goed resulteren in een openlijk negatieve invloed op uw huidige productpositie op Amazon, terwijl het tegelijkertijd potentieel potentieel toxisch is voor een korte periode, of waarschijnlijk op de lange termijn als goed.

 8. Vergeet niet dat er een redelijk goede kans is om altijd een redelijk veelbelovende kans te bieden om uw huidige product te verheffen rangschikking op Amazon - zelfs het maken van slechts een paar korte aanpassingen, of het vervangen van slechts één afzonderlijk zoekwoord kan het hoofdgebeuren dramatisch veranderen. Ik bedoel dat zelfs als je al een bestaande vermelding hebt en je gewoon wilt proberen je hiermee beter van dienst te zijn - er moet een ruimte open blijven staan om de huidige productranking op Amazon op zijn best te verbeteren.

 9. Eindelijk, gezien het feit dat u te maken hebt met een gloednieuwe productlijst - als u bijvoorbeeld nog steeds het gevoel hebt dat een volledig en verreikende productgegevens. Of u kunt net zo goed beginnen met een kickstart, zelfs zonder enige productinformatie, de enige manier om de juiste basis voor uw betere verkopersrangschikking op Amazon te regelen, is een concurrerend onderzoek uitvoeren - gewoon om te zien op welke gegevens kan worden vertrouwd, precies wat momenteel werkt voor uw meest nabije tegenstanders om te worden gerepliceerd voor uw eigen strategie, en wat waarschijnlijk moet worden vermeden of zelfs geëlimineerd op korte termijn. Hing: om dit deel van de taak zo goed mogelijk te voltooien, raad ik aan om JungleScout te gebruiken, een gratis online tool die speciaal is ontworpen voor Amazon-verkopers, en die werkt als echte magie!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport