Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt - How To Scrape With Chrome Scraper

Webschrapen is een belangrijk hulpmiddel geworden voor webzoekers die inhoud willen extraheren van internet snel. Chrome Scraper biedt hen een geweldige optie om de benodigde gegevens te krijgen en een pagina op internet om te zetten in een database voor verdere analyse. Gebruikers moeten ervoor zorgen dat ze een recente versie van Chrome gebruiken met de tool scraper extension.

Relatieve inhoud verzamelen

Om Scraper te gebruiken, moeten webzoekers een tabel identificeren van waaruit zij gegevens willen verzamelen. Vervolgens kunnen ze de inhoud naar een Google-document exporteren om een bepaalde tabel naar Excel te kopiëren en te plakken. Gebruikers kunnen XPath gebruiken, een taal die bepaalde elementen lokaliseert in XML-bestanden. Ze kunnen bijvoorbeeld een XPath-query maken om specifieke rijen of tabellen met bepaalde kenmerken te vinden. Het is in feite een geweldige manier om teksten op een webpagina in te delen. XPath probeert te raden wat voor soort inhoud webzoekers wilden extraheren.

Hoe een sitemap te plannen

Webzoekers kunnen een sitemap instellen om op een bepaalde website te navigeren en alle relevante informatie te vinden die ze nodig hebben. De scraper doorloopt de website en haalt alle relevante gegevens eruit. Het kan zelfs gegevens extraheren van dynamische pagina's die Javascript en Ajax en dynamische pagina's gebruiken.

Bepaalde inhoud van websites verwijderen

Door verschillende kiezers te gebruiken kan de webschraper door een aantal websites navigeren om alle relatieve gegevens te krijgen, zoals lijsten, inhoud, afbeeldingen en tafels. Elke keer dat de scraper een nieuwe pagina opent, moeten gebruikers bepaalde elementen mijnen. Vervolgens kunnen geschrapte gegevens worden geëxporteerd als CSV-indelingen. Deze dataschraper is een zeer eenvoudige, effectieve en krachtige extractietool. Het biedt een aantal voordelen, zoals contactlijsten, prijzen, producten, e-mails en meer. Deze structuur, genaamd DOM (Document Object Model), kan webzoekers helpen om op en neer te klimmen en ze kunnen ook de mogelijkheid hebben om naar andere branches te springen. Eigenlijk dient het als een 'boom'; Het biedt de kans voor gebruikers om kleine bladeren van een boom te vinden. Met de Chrome-extensie kunnen ze de boom vinden die ze willen schrapen. Zodra ze alle gegevens verzamelen die ze nodig hebben, willen ze ze misschien opslaan voor verdere analyse. Daarom moeten ze op 'presets' klikken en een naam geven aan hun scraper.

Meerdere pagina's schrapen

Om informatie uit meerdere webpagina's te extraheren, moeten gebruikers een bepaalde procedure volgen. Eerst moeten ze bijvoorbeeld alle URL's voor de webpagina's krijgen met de scraper-extensie en vervolgens kunnen ze de gegevens extraheren naar bepaalde indelingen. Als de webpagina's hen voorzien van links naar andere soortgelijke pagina's, kunnen webzoekers paginering gebruiken om door te gaan naar de volgende pagina. Ze kunnen bijvoorbeeld een lijst met URL's genereren om de resultaten te schaven en vervolgens te pagineren.

Webzoekers kunnen dit hulpmiddel op een eenvoudige manier gebruiken. Ze kunnen binnen een paar seconden duidelijke gegevens vinden, zoals tabellen. Ze kunnen deze kopiëren en ze rechtstreeks in een spreadsheetprogramma verwerken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport