Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe Chrome Scraper te gebruiken bij het webschrapen: Tips van Semalt

Een webschraper is een programma dat wordt gebruikt om gegevens van websites te extraheren. Geëxtraheerde gegevens worden later opgeslagen als een door komma's gescheiden waardenbestand (CSV) of naar een Excel-werkblad. Het ophalen van nauwkeurige gegevens van het web met behulp van handmatige technieken kan een vermoeiende taak zijn. De oplossing is webschrapen. Na het installeren van Web Scraper in uw Chrome-browser, hoeft u alleen maar te ontspannen terwijl de scraper gegevens voor u verzamelt.

IT-beginners scraping met webgegevens, ook wel scraping van inhoud genoemd, heeft tot doel ongestructureerde en semi-gestructureerde gegevens op internet te transformeren in gestructureerde gegevens. In de afgelopen paar weken is een gedetailleerde zelfstudie uitgebracht die webmasters begeleidt bij het gebruik van Chrome-webschraper. Scrapen houdt in dat gegevens van het web worden verzameld en opgeslagen voor later gebruik.

In dit artikel leert u hoe u geschraapte gegevens gebruikt, behalve dat u toegang hebt tot de geschraapte gegevens onder de "Sitemap". Om te beginnen, zal een zelfstudie over "Hoe een Chrome-extensie voor webschrapers gebruiken om gegevens van het web te extraheren" u helpen een dieper inzicht te krijgen in de web-scrapers. De zelfstudie is gratis beschikbaar op internet.

Gescromde gegevens exporteren naar een CSV-bestand

Het extraheren van webgegevens was nog nooit zo eenvoudig. Het concept begrijpen is het enige dat telt. Klik om te beginnen op de optie" Sitemap (awesomegifs) "en selecteer" Gegevens exporteren als CSV. " Blader door de aangeboden opties en kies "Nu downloaden". Selecteer uw ideaal om de locatie op te slaan om uw geëxtraheerde gegevens in een CSV-bestand te krijgen.

Uw CSV-bestand moet bestaan uit een kolom die gifs en sommige rijen worden genoemd. Het totale aantal rijen wordt bepaald door het aantal geschaalde URL's.

Gegevens in een MySQL-tabel inscannen

Uw CSV-bestand dat bestaat uit de gegevens die van het web zijn geëxtraheerd heeft bereikt, MySQL-tabel is een doe-het-zelf-taak Bouw, om te beginnen, een nieuwe MySQL-tabel met de naam "awesomegifs". De tabel moet dezelfde structuur hebben als uw CSV-bestand. In dit geval zijn slechts twee kolommen vereist. Eén kolom bevat de ID's en de andere kolom-URL's.

Vervang het pad van het CSV-bestand door uw gegenereerd pad en voer uw SQL-opdracht uit. Inmiddels zou u alle geschraapte URL's uit uw CSV-bestand moeten hebben in uw nieuw aangemaakte MySQL-database.

Verschillende lay-outs worden gebruikt om een website te bouwen. Met de kennis over het gebruik van chrome webschraper van beide zelfstudies, zou u gegevens van verschillende sites moeten kunnen achterhalen en extraheren. Om goed te kunnen genieten van webschrapen, moet je de basisprincipes van programmeren begrijpen. Gebruik in de meeste gevallen de code "CTRL + U" om de kenmerken van uw getargete gegevens op webpagina's te identificeren.

Webgegevens-extractietools worden aanbevolen voor kleinschalige scraping. Als u werkt aan het verkrijgen van informatie over de concurrentie, wordt het huren van webscraping aangeraden. Het observeren van de juridische aspecten van schrapen is van het grootste belang. Sommige e-commerce websites beperken het extraheren van gegevens van de sites. Gebruik de hierboven besproken handleidingen om te leren hoe u geschraapte gegevens kunt exporteren naar een CSV-bestand en een MySQL-tabel.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport